Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/17/19 in all areas

 1. 1 point
  https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/5116231949 Check out these.
 2. 1 point
  Hi, i doubt you can remove it :-/ the best chance for you is to move party frames of that weird addon. I bet you can move it as every other addon of this kind.
 3. -1 points
  Radio D R A M A
 4. -1 points
  Még akkor is ~10k, ami elég sok imo https://m.gearbest.com/video-game/pp_268375.html?wid=1433363 Ezzel tolom hónapok óta, android és windows is viszi. Media button, mouse mode, kb 8 órányi aksiélettartam (nem tudom pontosan, még nem sikerült 1 gaming session alatt 100-ról 0-ra merítenem. Windows generic xbox 360 controllerként érzékeli
 5. -1 points
  jaj ne néhány jútyúber szerint szar lesz a játék és a wow ded geam. Az ilyen világvége-hívők szerint a wownak már BC alatt meg kellett volna buknia. Egy ilyen lépéssel max a komolyabb RP szerók veszíthetnek, de sztem ott is max a hardcore faction war-pártiak fognak lelépni. Szerintem a playerek többségét pont nem a lore érdekli, hanem a normális gameplay ¯\_(ツ)_/¯ edit: + ha te is nagy lore fan lennél, akkor tudnád, hogy nem "breaking the circle" hanem "breaking the cycle"
 6. -1 points
  class pruning + GCD erőltetése, csak 2 apróság, ami miatt már BFA alpha óta habzanak a playerek. AP grind, ami miatt altokat húzni pain the the ass (vagy te szívesen baszakodsz vele, csak mert tudod, hogy Magninak kell az azerite "to heal da woooons"?). Ezek sokkal komolyabb problémák, amik a gameplay-t befolyásolják. A crit-eket meg a 213123441234 DPS-t pont leszarom. + mi lenne ha megszűnne a faction war? Se PvE-ben, se PvP-ben nem lenne semmi változás (max outdoor PvP-ben, de azt úgyis csak a ganger tardok élvezik)
 7. -1 points
  remélem is, aztán tyrande full berserk mode-ba megy, valami feszülős amazon ruházatban, kell új r34 content ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 8. -1 points
  Első wing 1st try EZ random garrosh dk-nak a hero powerje rohadt OP volt a plague lord ellen
 9. -1 points
  wtb dropbox direct link képekhez, ami beágyazható Mind1 majd otthon gépről
 10. -1 points
  na, imgur-ral csak megy
 11. -1 points
  Plague Lord ellen a Titanic Ring volt a másik MVP, mivel a garrosh DK hero powerje csak az ellenfél 1 hp murlocjait clearelte, az én 1+1 hp murlocjaim nem
 12. -1 points
  1. Van már egy bfa topic 2. Egy videót, aminek ilyen low-quality retek thumbnail-je van, biztosan nem fogok megnézni
 13. -1 points
 14. -1 points
  Ferrari egy erős 1-2 qualiból megint csinált egy merci győzelmet gg
 15. -1 points
  The virgin Blizz vs chad alpha Tauri
×