Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/07/19 in Posts

 1. 1 point
  Jó reggelt! Gondoltam, csinálok egy ilyet, ahova néha ide firkantok valamit. Jól indult a reggelem. Kaptam SMS-t Mokeszlitől, majd arra nem ébredtem fel, ezért hívott Light. ELFELEJTETTEM befizetni a webszervert! Pedig direkt tegnap irodában még mondtam is, hogy be kell fizetni, ne felejtsem el, de úgy el voltam árasztva melóval, hogy egyszerűen ki is ment a fejemből. Gyorsan befizettem, lett újra web, aztán kiderült, hogy még DDOS-olnak is, úgyhogy alternatív útvonalra kellet állítanom. Most már megy minden. PTR még mindig SANITIZERREL fut. Nem gondoltam volna, hogy ennyi memória hiba van a coreban. Találtam ősrégi mangos invalid readeket is Remélem már lassan elfogynak a hibák. Alig várom, hogy cross szervert elindítsam vele :]. Remélem meg lesz már a daily quest számlálós achievement bug is. Azt vadászom már több mint egy éve, meg ugye az instancesave bug - amit ugyancsak invalid read/write okoz - és vissza lehessen kapcsolni végre a crossfaction queuet. Sokan nem tudják, de előző héten altantiss.eu BC szerverének segítettünk, sikeresen. Kicsit megsajnáltuk őket, mert tudjuk, hogy hatalmas munkájuk van benne és nem STOCK core-t használnak, ezért felajánlottuk, hogy segítünk nekik. Az invalid writeos crashek 99%-t nagyon nehéz megtalálni, és ugye több szem többet lát. Az angol tudásom talán fejlődött egy kicsit ( mondjuk, ami nincs, az nem igazán tud ), sok jó dolgot tanultunk egymástól, reméljük a későbbiekben is megmarad a gyümölcsöző kapcsolatunk. Mi anno MaNGOS fejlesztőktől kaptunk segítséget sokszor, de ez a privát szerveres community teljesen megszűnt. Így talán még egy kis retro élmény is megvolt, meg talán törleszthettünk is egy kicsit. :) JayD-nek tegnap lepasszoltam a CrossChannel -es dolgaim, mert abszolút nincs időm rá, de úgy néz ki, hogy mára be is fejezi. https://imgur.com/a/xwJLtFY Mai program, hogy PTR-en folyamatosan monitoringozom a hibákat. WoTLK-t fejlesztem kicsit. Implementálom WoTLK-t changelogra, meg T-etu-be. Meg talán 1-2 bugreportot is kifxelek. Meg van papír munkám is (hú de utálom...) Holnapi nap nem leszek, mert ügyfélhez kell mennem
 2. 1 point
  Sikerült megoldani a lap problémát!!!!! JUHU SQL-ek összesynceltek. JUHUUUU Vihetjük vissza a gépet pestre. NEM JUHUUU
 3. 1 point
  Nekünk ez az első körünk evga-val. Bányászatnál nagyon szerették az emberek. Mellesleg lazán elbírja a tr4-et. Úgy kell kiszámolni, hogy táp teljesítmény * 0.8, majd szépen összeadod a fogyasztókat. Memória kb 5-12watt(memória típustól/húzástól függ)/db (mi 12wattal számoltuk) Vinyók 7watt/db, nmve 5watt/db, cpu 180watt/db, lap ~40-50watt/db. Full streszteszt alatt 320wattot evett az a gép, amiben a legtöbb minden van. De amúgy is 650-es táp van bennük, nem 550. A vicc, hogy fogyasztás miatt 550 jobb lett volna. Általában a tápok 60%-70%-os kihasználtságon adják le a legjobb teljesítményt.
 4. 1 point
  Elvileg Am hideg van a teremben, meg van elég venti a házban nem lesz baj Talán
 5. 1 point
  Hát jót szívtam ma. Adatbázis migrálás volt a mai feladat. Reggel 6 óta csináltam 7-ig. Most már mennek szépen, éppen szinkronizálnak az adatbázis szerverek egymással, ami elvileg reggelre végez is, de végezhetett volna előbb is. Core-ban találtunk egy SQL-t, ami szó szerint DDOSolja a saját SQL szerverünket, de nem akarjuk ilyenkor már restartolni a szervereket. Na de nem ment simán a dolog, nagyon sok minden közbeszólt, hogy ebből valami legyen is. Kezdődött azzal, hogy átraktam a MAIN sql szerverünket az új gépre, ez elég simán ment, gondoltam akkor gyorsan elkezdem visszapöckölni, hogy synceljenek egymással, na itt kezdődött a probléma. SQL slave-n beírtam, hogy CHANGE MASTER TO MASTER_HOST='ujcim'. Igen ám, de ez nem azt csinálja, mint én azt gondoltam, de azért a "biztonság kedvéért" nyomtam egy start slave; -t, ami 2 nappal ezelőtti SQL-eket elkezdett végrehajtani, majd pár száz lekérés után informált engem, hogy ez nem egészen lesz jó. Hát nem.... szétvágta a ~700GB adatbázist teljesen. Azt is lehetett újracsinálni, de ha már újracsináljuk, csináljuk rendesen. Egy gond volt, hogy innen fut a login. Hát kitaláltuk azt az elméletet, hogy alias IP-kent felhúzzuk a login szerver IP-jét. Hát ez nem működött. A következő ötlet, hogy csináljunk egy virtuális gépet addig rá azzal az IP-vel. Hát ez sem működött, mivel újabb glibc és compiler volt és több óra volt amúgy is kifixelni a compile errorokat (ezt mindenféleképpen meg kellet csinálni, mivel az eredeti helyén is új lett) A következő nagyon merész ötletünk, hogy egy managelhetetlen gépen cseréljük le ideiglenesen az IP-t erre. Na hát ez lett a megoldás. (Hála istennek hulla fáradtan nem csesztem el a parancsot sem) Közben feltelepült az új rendszer, átértek az sql fájlok, jayd fixelte a compile errorokat, úgy hogy indulhatott is volt a login a "régi" helyéről. Nos ez megint nem volt ilyen egyszerű, mivel a login legújabb (battlenetes) változata került fel és hiányoztak a friss táblastruktúrák és a legion specifikus dolgok, hát ezt is meg kellet csinálni... Én mindeközben szenvedtem a másodlagos SQL szerverrel, mert nem volt hajlandó elindulni a szolgáltatás. Másfél óra szenvedés után megtaláltam, hogy van benne védelem, hogy /home meg ilyen könyvtárakhoz nem férhet hozzá (oda raktam a replika log fájlokat) Tehát eseménydús volt a nap. Ha reggelre sikerül az adatbázis szervereknek végre összeszinkronizálnia, hozzuk vissza a játékszervereket külföldről, és indulnak az új friss, ropogós helyükről.....Kíváncsi leszek, hogy még milyen meglepetések érhetnek minket... A teljes migráció kb 30%-val vagyunk meg. Én még megcsinálom a monitoringot a hiányzó helyekre, amik már "készen" vannak, aztán fekszem is aludni. Szép estét!
 6. 1 point
  Pesten BIX-ben vannak a szervereink. Azért irodában is van bőven számtech alkatrész, meg gép, ott is van látnivaló
 7. 1 point
  Az utóbbi időben nagyon minimális hasznot termelt, amit 100%-ban visszaforgattunk hardware-be Nagyon sok felesleges szolgáltatást lemondtunk (pl Mobilnetek stb...) Aztán nagy nehezen kiköhögtük. Sajnos enélkül folyamatosan elkezdtek volna elhalni a szerverek, ez egy kritikus lépés volt, amit mindenféleképpen meg kellet tenni, így lemondtunk nagy sok kényelmi dologról, kicsit a bevételünk is megnőtt (nagyon minimálisan). Kb 1.5 év alatt spóroltuk össze a szükséges összeget.
 8. 1 point
  Tisztelt TT! Olyan problémával fordulnék Önökhöz,hogy a szerveren a napi 0-1 RatedBG-k száma el lehetetlenítik a különböző achievmentek megszerzését gondolok itt high rating vagy 40RatedBG Win [Grievous Combatant] vagy mondanom sem kell 300 RatedBG win. Ahogy az 5vs5 achievmentek kiküszöbölésre kerültek így szerintem a RatedBG is megoldható lenne. Ezért a következő javaslattal szeretnék előállni mivel az emberek lustasága vagy inkább a snipeolástól való félelem és az alacsony playerszám nem teszi lehetővé a folyamatos RatedBG-t a következő lenne a javaslatom: -Egy adott paranccsal vagy NPC-nél a playerek joinolni tudnának RatedBG-re egyedül vagy pedig maximum 3-fővel szerintem ez az optimális az 5 már túl sok véleményem szerint igazából az egész egy Soloq másolat lenne csak RatedBG-re levetítve. Természetesen ez még csak egy nyers vázlat és sokan azt fogják mondani,hogy jó ez így ahogy van vagy szimplán csak annyit,hogy ott a RandomBG ha játszani akarsz ... és a szokásos negatív hozzászólások viszont a megszerezhető mountoknak szerintem mindenki örülne. A válaszukat előre is köszönöm és remélem egy közös megállapodásra fogunk jutni Önökkel és a Playerekkel egyaránt. Üdvözlettel Durando!!!
 9. 1 point
  Végre megjött az új szerver. Feltelepítettem, beconfigoltam, hasít mint az állat. Sokan nem tudják, de költöztetjük az infrastruktúránkat. Nem Magyarországon lesznek a játékszerverek, és az adatbázis egy része. Ma este is telekom gw miatt ki esett egy rakás ember BG-ről, meg Arénáról a telekom gw miatt. (Természetesen a magyar telekom felhasználóink is és a külföldi telekom gw-n keresztül bejövő játékosok is) Ez már nem állapot, ezért már február elején kidolgoztuk a megfelelő lépéseket ezzel kapcsolatban. DE! Belefutottam egy olyan problémába, hogy 1MByte/seccel tudok feltölteni a szerverre. Nos ez egy 680GB-os adatbázisnál elég érdekes lesz. Remélem rájövök, hogy mit kezdjek a dologgal.
 10. 1 point
  Már idejét sem tudom, hogy mikor írtam ide. Jól kezdődött a reggel, íme: Megittam a kávém, mentem a szokásos reggeli wc-re, majd, mikor végeztem, lehúztam. Oppps, nem, nincs víz. Eszembe jutott, hogy előre bejelentett karbantartás lesz, úgyhogy délig nincs víz (ez 8 körül volt). Megnyitottam a csapot, hogy halljam, mikor lesz. Hát 10 körül lett sáros víz, akkor végre le tudtam húzni a wc-t, addigra már vágni lehetett a szagokat a lakásban. Megörültem, ennek örömére gondoltam, hogy jól letusolok. Megengedtem a vizet, kifolyattam a wc-be az összes sarat, majd megnyitottam a mosdót, hogy ott is megnézzem, hogy mizu. Na kitisztult minden, jól meg is örültem. Na akkor nyissuk meg a zuhanyzót, 10 másodpercig folyattam a vizet, majd konstatáltam, hogy már jó lesz. Ahogy beakartam lépni a kádba, elkezdett ömleni a sár, így lett a kádból egy dagonyázó. Úgy hogy ma büdös voltam egész nap, és még fogat sem tudtam mosni. Mára úgy néz ki, teljesen rendbe jöttem. Az irodáról röviden: - Webby: beteg - MrFox: beteg - JayD: beteg - Higi: Apróbb fixeket csinált ma, edz a következő bossára - Lightguard: félig beteg még. Hiába mondom neki, hogy maradjon otthon, nem kérünk a bacikból, nem igazán hatja meg. De a karma azért ott is ott van, tegnap törölte a teljes core-t, így a sok fejlesztést, amit nem küldött ki. Hála istennek vissza tudta állítani Most éppen a solo arena queue-n végzi a utolsó simításokat. - Mokeszli: asszonta, hogy még beteg, de már kicsit jobban van. A rendelt szerverünk már több mint 1 hete pending. 5.4-es dolgokat csinálgatom a következő pár napban.
 11. 1 point
  Sziasztok! Eddig 1 csomag 100-as zsepi fogyott el, amiben ugye 90 db van... Tehát, ha alvási ciklusomat leszámítjuk, mert akkor nem fújtam az orrom, akkor 16 perc alatt fogyott el 1 zsepi. Ugye szabin vagyok, kicsit ki is kapcsolódtam, de nagyon piszkálja a fantáziámat az 5.4-es cookingos scenario A szerverünk már 3. napja nem jön meg (kb 2 napja már meg kellene lennie ) Nem tudok sok mindent írni, mindjárt megyünk párommal nadrágot venni, mert ki van szakadva az összes. Tegnap voltunk az egyik biztosító társaságnál JayDdel, hogy lemondjuk az életbiztosítást, aminél egy üzletkötő cég asszonta, hogy mennyivel több pénzünk lesz 10 év múlva. Ahhoz képest jobban jártunk volna, ha perselyben tartjuk a pénzt Soha többet nem kötök ilyen vackot. Ha valaki jön hozzátok, hogy kössetek életbiztosítással egybekötött megtakarítást, jobban jártok, ha elkülditek a pi***ba. Ez az én tapasztalatom, kivételek lehet, hogy vannak, de szerintem olyan ritka, mint a fehér holló. btw.: Szerintem munkafüggő vagyok.
 12. 1 point
  Nem! Nem haltam meg. Jól kezdődött a reggel, már 10000 lett a vérnyomásom. Fél iroda le van betegedve. Imádjuk az influenza szerű vackokat. Én a héten nem tudom mennyire lesz időm programozni, a Tauri infrastruktúráját fogjuk átalakítani "picit". Úgy hogy a heti munkámból nem sokat fogtok látni, de szükség van rá sajnos Hétvégén nem voltam nagyon gép előtt, ha igen, akkor pont DC volt valahol. (legalább nem szívatott a szerver, mint szokott, hogy elindulok azt DC) Az új launcher már kezd egész jó állapotban lenni. Kezdek én is beteg lenni Valaki otthon van mariadb<->mysql replika kompatibilitás ügyileg? Az a kérdés, hogy 5.5-ös mysql mennyire kompatibilis mariadb 10.2 -vel?
 13. 1 point
  Huhh, mrfoxxal csinálgattuk a launcehrt, designoltuk meg ilyenek Eddig itt tart a dolog: Holnap szeretnék végezni launcherrel. Meg kell csinálni a torrent fájlt meg ilyenek. Azon gondolkodtunk, hogy Altantiss BC szerverét is belerakjuk launcherbe, így nekik is kényelmes lenne a letöltögetés, meg cross marketing is lenne egyúttal, nektek erről mi a véleményetek? Higi még egy SoO Boss-t le tudott darálni (valszeg több ilyen easy boss nem lesz az instában:D) Webby már az utolsó simításokat végzi a bossán (az a boss egy szpás). Lightguard most ruszki locale-t varázsol questekhez Legion lefordul már linux alatt, úgy hogy közeledik a teszt, remélem a héten túl leszünk azon is Dementor sajnos még jó múltkor azt mondta, hogy most egy darabig nem lesz ideje shoot-ra, így nem tudom, hogy legion shoot when. Bugtrackert csinálunk PTR indulásával. (Csak spelleket lehet majd tesztelni)
 14. 1 point
  Az elmúlt 2 nap utazgatásból álltam ki. Voltunk szerverteremben, a szervereket ugyan elfelejtettük megsimogatni, de JayD nagyon otthon érezte a sok gép között magát mrfox ma két kávé között összedobott egy ilyet: https://promo.tauriwow.com/transfer-stats/ Webby már megint szidhatja Higi-t, hogy Higi a viszonylag normálisan megírt bossokat kapja Fixeltem ma pár apróságot... Eddig a transzfer úgy néz ki, hogy elég jól sült el, pedig én nagyon paráztam tőle Lighguard és JayD ma gépeket csináltak és telepítettek. Úgy nézett ki az iroda, mintha atombomba robbant volna. Lehet hét végére szabit veszek most ki, kicsit kezdek kikészülni
 15. 1 point
  Ma hajnali 2-ig csináltam a transfert. Rá kellet, hogy jöjjek, hogy hülye vagyok a PHP-hoz, pedig eddig skillesnek éreztem magam... (Bele sem merek gondolni, hogy mizu lehet a C++-szal) Egy kis ízelítő a transferből: (Kicsit több karakter lett, mint amire számítottunk és folyamatosan növekszik) - Eddig 4365 karaktert hoztak át - Eddig 585 karaktert transfereltek taurira. - Eddig 37 karaktert transfereltek wodra. - Eddig 3743 karaktert transfereltek evermoonra. - Eddig 1165 accountot érintett a transfer. - Eddig 995 EGYEDI accountot érintett a transfer (Egyedi IP) Hát én tippeltem volna max ilyen 200-300 -ra, de ennek csak örülök Mai napom rohangálásból állt ki. Holnap megyünk JayD-del szerverterembe, majd megsimogatom a szervereket helyettetek is Más nem igazán történt, holnap majd írok
 16. 1 point
  Ajjjajjj, ma egy jó szar napom volt. Tisztára lehangolt az idő is. Titeket nem? Befejeztem a transfer scritpet, megvoltak az utolsó simítások, most fogják installálni a "szerver" részét, aztán már mehet is a teszt. Én már nagyon várom, hogy mennyien jönnek, bár nem hiszem, hogy több százan, de hát kitudja... Kaptam ma crawentől egy marketing ötletet, ami nem is tűnik rossznak. Csináljunk High-vauled streamer kategóriát, posztoljuk fb-re is, ha streamelni kezd meg ilyenek. Abszolút nem hangzik butaságnak. El is kezdtem utána nézni, hogy lehetne egyszerűen kivitelezni. Köszi @crawen! Este fele, amikor már semmi energiám nem volt, kicsit WotLK-tam. Ma nem történt sok minden. - Light csinálja a solo queuet arénához. (3v3, spec balanceszal, külön ladderrel) - Webby káromkodott, hogy milyen kezdő írta a bossát és már a 6*10^24 spellscriptet kell rá írnia - Higi elvileg elkészült a bossával - JayD segített 3.3.5-t baszni, meg közben beszélgettünk azon, hogy az LK-s infrastruktúrát nem M.O-n helyezzük el, hogy jó legyen mindenhonnan a ping. - JayD most a töltőképernyő nélküli teleporton dolgozik (pl Garrison-ba bemenés is ilyen, meg egy rakás solo scenario) - JayD a héten megcsinálja a linux compile-t legionhöz, aztán kezdődhet az egymás csépelése, hogy hogy mennek a spellek (Valahogy mindenki fog kapni legendás fegyót). - MrFox webezik gőzerőkkel. - Mokeszli felhasználókat támogatott, de már kezdés után 10perccel kiakasztották Röviden ennyi történt ma. Szép estét!
 17. 1 point
  Hú basszuskulcs, most nézem, hogy tegnap nem írtam ide semmit. Na akkor szedjük össze: - Tegnap volt az első alkalom, hogy hanggal streameltem. - Tegnap @Lightguardmegtalálta a módját, hogy hogy lehet sanitizert normálisan debugolni, meg megoldani, hogy ne álljon le. Hamarosan jön Cross Realm-re. - Tegnap óta gőzerővel dolgoztam az atlantiss-os merge scripten. Ezek az item elvételek mindig a legtöbb időt felemésztő dolgok. Atlantiss Q & A-ban segítsetek légyszi, ha időtök engedik, hogy még mit nem kellene áthozni. A mai nap délután egy kicsit pihentem is, elmentünk kirándulni. Végre jó volt egy kicsit távol lenni mindentől. Ahogy hazaértem folytattam a transfer scriptet, már majdnem kész van. Erősen készülünk a keddi napra Ma Higi is besegített WotLK-ban, már tudja a MoP-os spell script rendszert LK, már kezdem látni az alagút végét. Úgy néz ki lett egy új fejlesztőnk is WotLK-ra. (balintx) Mi ennek nagyon, de nagyon örülünk! Minél többen csináljuk, annál gyorsabban lehetünk meg. Ma megkeresett valaki, hogy ő is jönne fejlesztőnek MoP-hoz/Legionhoz, hát drukkoljatok, hogy beváljon. Értelmesnek tűnt így első benyomásra, kérdéses, hogy meddig bírja a sok hülyeségem Higi most este a bossát javítgatta/javítgatja SoO-ban. Haladunk, mint kecskeszar a deszkán!
 18. 1 point
  Sziasztok skacok! Mai nap folyamán implementáltam egy számomra tök haszontalan feature-t. Evermoonon x1-re lehet venni az XP-t. Valaki pls indokolja már meg, hogy ez miért jó. Mindent a játékosokért, de kövezzetek meg, ezt nem értem. Miután befejeztem ezt a csodálatos featuret, állhattam neki transportozni. UTÁLOM, de tényleg egyszerűen UTÁLOM. Át sem látom a kódját már, annyi rossz. (Én írtam) Szerintem el leszek vele. Nem volt időnk befejezni az összeszedett listát, hogy atlantissról milyen limitációkkal jöhetnek a karakterek. De ami biztos, hogy max 10K gold. Amit tudni érdemes róla, ott is voltak bugok, mint itt is. Vanity itemeket lehet venni a shopjukban. Ami extra ott, hogy régi transmog geareket is lehetett venni (Pl.: T3), amit ugye mi is terveztünk, de aztán nem lett belőle semmi. A gold limitáció szerintem szinte elég is kell legyen, de ha nem értetek ezzel egyet, nyugodtan beszéljük ki együtt a dolgot Most este egy lelkes PTR teszternek hála (fogalmam sincs ki volt), kijött a Cata-s invalid write problémánk, és javítottam is gyorsan. Pont időben, így pár évvel rá... De azért nagy GZ neki és köszönjük
 19. 1 point
  Megszületett a bejelentés: https://tauriwow.com/news/536 Már nagyon vártam, ez egy hatalmas lépés számunkra. Ahogy én látom a dolgokat: - Valami kialakulóbán van, ami régen elveszett, de újra megkerült. (Együtt működnek a szerverek) - Tauri/Evermoon kap pár új játékost, amivel növekszik a létszám - A migrálás egy apróbb lépés volt (természetesen limitálva lesznek az onnan áthozott dolgok, pl gold). Felmerült a lehetőség, hogy egymásnak besegítsünk fejlesztésekbe (nagyobb projectekbe is). Én összességében pozitívan látom a dolgokat (a csapatunkból mindenki). Biztos lesz olyan, aki nem ért egyet, persze a kritikákat szívesen vesszük, amíg az nem megy el személyeskedésbe és k.va any*zós hozzászólásba. Igyekszünk minden kérdést/felvetést megválaszolni Egyik felhasználónktól felmerült, hogy ő nem szívesen veszi ezt, mert wod-ot sem migráltuk tauriba. Egy részről megértem teljesen a "felháborodását", viszont ott az a tény, hogy wod-ba nem szeretnénk koporsószeget verni. Ha lenne migrálás instant követné több száz ember, ezért aki ezen a véleményen van, kérjük a megértését és, hogy értse meg, hogy igazából ez mindenki javát érinti. (Több játékos => gyorsabb queue stb) Ti hogy látjátok az egész dolgot? Ide megírhatjátok:
 20. 1 point
  Skacok! Baj van, úgy néz ki beteg leszek! Annyi erőm sincs, mint két bolhában... Építjük fel Higivel a kampányhoz szükséges dolgokat. Reméljük végzünk ma vele. Irodában elfogyott a víz és nincs erőm elmenni venni. Nem hoz valaki bubimentes vizet?:D Belogoltam, hogy menjek SoO-ba, transportokkal ott valami gond, úgyhogy nekiálltam szarakodni vele. Webby csinálja a bossát, van egy spell, aminek el kell találnia egy másik phaseben lévő mobot, azzal szív éppen. Light szabin van ma. JayD garrisonozik, de már nagyon a vége felé tart. Van egy firestormos coreunk, azt hittük, hogy végre van valami, amit nem kell megírnunk, hát nem jött össze Ennyit tudtam hirtelen idepingálni. Kellemes napot!
 21. 1 point
  Véget ért ez a nap is, elég hasznosan töltöttem. Megcsináltam launcherbe, hogy viszonylag dinamikusan lehessen hozzáadni játékokat (előkészítettem legionnek a terepet). Javítgattam ma dolgokat, holnap meg szerintem átveszem Higi félkész bossát A bejelentés sajnos elmarad Nem kell ám nagy dologra számítani, nekünk nagy, nektek nem biztos edited: Higi valószínű megtalálta a boss újra behúzás okát bossoknál (frost mage icicle visual spellje)
 22. 1 point
  Sziasztok! Tegnap WotLK-ból a 4 nagyobb dologból 1 kész lett. Ami nagyobb dolog vissza van: - SpellScript/AI callok átmergelése - Spell rendszer backport befejezése - Scriptek/spawn backportja. Ma "apróbb" javításokat csinálok MoP-ban. Higi segít armory api dokumentációt up-to-date-re hozni, majd SoO. Webby SoO-zik, Light a spectator mód utómunkálatát csinálja. Semmi komplexet nem terveztem így hétfőre. BTW.: Ti is utáljátok a hétfőket?
 23. 1 point
  A tegnapi vacsi után még nem igazán tértem magamhoz, szerintem híztam vagy 20kg-t. Mai program: Kis WoTLK titkárnői meló. Szerintem streamelem is Meg akarom csinálni már a tranzakciókat, mert jelenleg wotlk összevissza hajtja végre az sqleket Wyky Timeless Isle-n dolgozik, kb pár "apróság" van vissza: - Ordos (kb 2 óra) - 5 rare (kb 4 óra) - Cavern of The Lost spirit barlang (kb 2 óra) - Rarek lootja napi 1* (kb 4-5 óra) - Minden dobjon timeless coint (kb 1 óra) Úgy hogy elég jól áll. Röviden ennyi, egyebet nem tudok mondani (:
 24. 1 point
  Majdnem sikerült mindent befejeznem, csak a papírmunka maradt ki (nem igazán volt hozzá erőm :D). BTW ugyanitt titkárnőt felveszünk, mert jelenleg én vagyok (: . Cross Channel kész lett, holnap reggeli restarttal be is kerül. (Taurin most szarok a trade/localdefense stb csatornák, ezek holnaptól újra jók lesznek) WotLK-val kellene nagyon haladnom, de sajnos megakadtam a Peteknél, mert behúztam a MoP-os rendszert, de azt még nagyon ki kell egészíteni Higi és Webby gőzerővel dolgozik SoO-n. Ez megér egy külön történetet. Higi bossa szinte "generic", ami azt jelenti, hogy szinte alig kell kódot hozzáírni (nem újonc csinálta a bosst), Webby bossa meg full haxtanya. Webby egész nap szidta a boss készítőjét, Higi meg egész nap dicsérte. El voltak...:D Van egy dolog, amit nem tudok leírjak-e, de már viszket a kezem. Ahh nem tudom..... Na jó, inkább, majd amikor aktuális lesz. (1-4 nap) Higi beszélt le róla, hogy leírjak bármit is, lehet őt hibáztatni! Javítottam ma 2 bugot, de basszus vagy 1.5 órám ráment. Bugtrackeren van Random Task gombunk, mondom ez egyszerűnek tűnik, megcsinálom gyorsan. Hát, izé...szívtam, mint szódás a lovát. Most pedig talán kicsit kikapcsolódok. Mondjuk egy jó kis code refactorral.
 25. 1 point
  Egyébként. minden tiszteletem a szerkesztőké, mert nagyon jól összehozták. Voltam már pár másik szerveren és hát azok teljesen bug-osak voltak, úh gratula hozzá. Viszont olvastam , hogy fogyatkoznak itt taurin a játékosok. Nem gondoljátok, hogy azért lehet, mert sok másik privát szerveren már Legion van és azért pártolnak el?
×