Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/18/19 in Posts

 1. 2 points
  Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy mikor lesz itt új kiegészítő? Eredetiztem most sokáig csak visszább vették az ösztöndíjam így már nem igazán engedném meg magamnak az eredetit itt viszont kb egy fél éve nem változott semmi ahogy látom Ha esetleg tervezne a Tauri team a jövőben patch váltást akkor esetleg egy 8.1. fölöttit megpróbálhatnátok És valahogy azon a patchen megoldani a contentek végigjátszását hogy semmiből ne maradjon ki senki de mégis kapjunk egy kevés újítást mint pl allied racek vagy új frissített modellek Az igazat megvallva kicsit noob vagyok mert a zandalarim nélkül nem tudok élni Még ha esetleg a VIP-be tennétek bele az alliedek használatát még azt is szívesen kifizetném, és ilyen opciókkal talán még jól is járnátok Ha esetleg bármi információt kapnék a patch/kiegészítő váltásról annak örülnék Előre is köszönöm! :))))
 2. 2 points
  Hello guys, First and foremost, I enjoy solo q. It's very active and it's in general fun. But I like to que not only between 15.00 - 18.30 but also sometimes when I have a day off I like to que at 12.00 and here starts the problem. At this time there are not many hight ranked players at 2200+ rating online. That means I get often mixed with players from around 1200 to 1700 rating. I enjoy it too but the problem is that if I lose with that team at rating 1500, because both just started, I get - 30 to - 44 points per game. That is an enormous amount. There is only one thing I can do to prevent that, I have to que when other hight rated players que. I think that is a bad thing because it separates the experienced from those who are not. My suggestion: If I que and get with two 1500 players and we face a 1600 team and we lose, I don't get - 40 rating, I get far less points minus than now, maybe - 20 max. The plus rating stays the same, like 2-5 points plus as it is per win. That way hight rated players won't only que to the prime time and maybe the less experienced players get mixed with the more experienced players. Closing words: I will now only que to prime time as the rating loss is too much, I would love to que out of the prime time and I hope that it will get some attention from the team. The attached images show recent losses that are not in the prime time. For those who don't know the que times for 1900+ rating: Monday: 15.00 - 19:00 Tuesday: 15.00 - 19:00 Wednesday: 15.00 - 19:00 Thursday: 15.00 - 19:00 Friday: 15.00 - 21:30 Saturday: 14.00 - 21:30 Sunday: 14.00 - 21:00 Character Name: Cindella Guild: Hellhounds Spec: Holy priest Server: Evermoon - Horde Rating: 2150
 3. 2 points
  Kb mikorra várható ? A mop miatt már elég régóta nem wowozok, de erre visszatérnék, és velem együtt több barátom is. Csak kicsit gáz, hogy fel volt kapva fél évvel ezelőtt kb, azóta meg csak várunk és várunk, figyeljük az eseményeket, de ahogy fent Sebhejes is írta, még csak életjel sincs róla.. El fog múlni a Hype, csak gáz hogy az egész neten nincs 1 olyan wotlk szeró amin érdemes lenne csinálni valamit...
 4. 2 points
  I fully support your sentiment, this has deterred me from queuing outside prime time aswell (2223 cr).
 5. 2 points
  Lehet hogy szarkasztikusan írtad de valszeg így van. Szerintem soha senkit itt nem érdekelt ez a kínai-japán stílusú kiegészítő és sokan rinyáltak hogy nem akarnak évekig szenvedni Taurin ezzel. Mégis ők behozták mondván hogy nem akarnak egyetlen kiegészítőt se kihagyni erre most úgy döntöttek hogy ki fogják a Warlordsot. Meg mit értünk el a moppal? Elment több mint 2000 player de jött helyette 200 kínai akinek megcsodálhatjuk a hieroglifákból álló nevüket. És azt is el lehetne fogadni hogy aki már több mint 10 éve tolja ezt a játékot az ad a külsőségekre, meg pár új dologra. Még ha nem is hagyunk ki kieget azt is lehetne nagyobb patchen csinálni. De hát lehet izgatóbb a csökkenő playerszámra cibálni a répát mint tenni valamit. Vagy lehülyézni itt fórumon azokat akik szeretnének valami újat aztán meg menni eredetizni
 6. 1 point
  Hello there new players, Been taking an initiative lately, feeding new players with starting bags and a few gold to make things easier for leveling up (and eventually staying on the server). If you are new and want to get a "new-player bundle" which consists of 4x netherweave bags (16slot) and 100gold for your starting expenses, post here with your character name and realm and you will receive a mail as soon as i get to see it. Be the community you want to have, happy leveling. P.s: anyone interested in helping with this feel free to send any amount of netherweave cloth to "Qss-evermoon".
 7. 1 point
  First of all: Soloqueue is not a real bracket. Secondly: It has other, probably more important downsides (that i won't mention now cause it would take a lot of time) than rate gain/loss.
 8. 1 point
  Szevasztok! Trainernél végig tanul mindet gyorsan. Wod-on elég hasznos /run LoadAddOn"Blizzard_TrainerUI" f=ClassTrainerTrainButton f.e = 0 if f:GetScript"OnUpdate" then f:SetScript("OnUpdate", nil)else f:SetScript("OnUpdate", function(f,e) f.e=f.e+e if f.e>.01 then f.e=0 f:Click() end end)end /reload-ot érdemes tolni miután megtanultunk mindent !!!
 9. 1 point
  Pár ötlet amivel talán jobb lehetne a szerver és sokat számítana: Az oldal régi kinézetének visszahozása, sokkal jobb volt és letisztultabb mint a mostani PvP topic-ba összeszedett dolgok javítása. Topic PvE topic-ba összeszedett dolgok javítása soo-ig Topic PvP reward system megreformálása: Grievous Combatant és későbbiekben Prideful Combatant acsi megszerezhető legyen soloq winért is. Minden rating alapú cucc legyen elérhető soloq ratingért is. Soloq alatt megkapott Alli vagy Horda buff adja meg a képességet hogy értsd a common és orchis "nyelvet" a játékban így say-t is érteni fogod ha nem egy frakcióban vagytok. Legyen bepromozva az xlfg, mivel már hónapok óta bent van és talán nincs semmi baja. Taurin legyen egységes LFG channel trade helyett. Kerüljön vissza soo-ra a cross faction. Soloq joinnál ne legyen ott hogy hibás szintaxis. Soloq joinolásnál írja, hogy hány ember van que-ba és hogy milyen mmr-ről keres embert. Soloq ratingből is számolja a conquest capet. Oldalra bevezetni egy fajta Kredit=>Gold opciót amivel a kreditet fix mennyiségű goldért lehet venni, így megakadályozva azt hogy a kredit ilyen szinten elértéktelenedjen mint most. Goldot nem játékosok szolgáltatnák hanema szerver, így új gold kerülne be a rendszerbe, de akár ugyan ez lehet visszafele is. Eredetis Gametime mintájára. Hétvégente fixen legyen dupla xp event. Tauri féle BMAH 10 item / szerver és csak az aktuális pve/pvp itemek legyenek benne + T3, mount, compa, fun itemek. Nem kell megcsinálni, hogy blizzlike legyen, mert nincs annyi ember és cross bmah se kell. Wodon enchant, gem, glyph vendor. Mivel értelmetlen fél perces proffok mellett a "gazdaságot" védeni ezzel. Kredites itemek és szolgáltatások árának megváltoztatása. Hirtelen ezek jutottak eszembe majd írok ha lesz még.
 10. 1 point
  Ja és amúgy egy dolog hogy meg lehet csinálni a 100 wines acsit, de azért nem ártana vendor amitől megveszed a mountot, mert azt sikerült elfelejteni berakni. Ja meg ha már itt tartunk RatedBG amúgy minek van? Hogy ugyan azaz ember felgyakorolja magát egy fos acsira?
 11. 1 point
  be volt jelentve hogy nem lesz glad 2s-en aztán season end előtt egy hónappal be lett jelentve, hogy mégis
 12. 1 point
  Semmi értelme annak hogy a soloq 3v3 formájában zajlik ha gyakorlatilag semmit nem tudsz vele kezdeni és még capelni is 2x addig tart mint bármi mással. A lényege a dolgonak az lenne, hogy úgy tudj arénázni, hogy ne kelljen másik két emberhez alkalmazkodni. Az egész értelmét veszti, ha ilyen szinten semmit nem érsz vele. 2s glad osztás pont ugyan azt éri el ami ellen most érvelsz. Mellesleg az is nevetséges hogy a régi elite gearek kikerülésével 2.2 3s ratingért már glad jár, ami valljuk be lófasz se mivel kb 2k-ig 1-1 aránnyal fel tudsz menni csak játszani kell. Az biztos, hogy nagy csalódás lesz ha ennyiben ki fog merülni az egész vagy ki lesz szúrva a szemem valami random szarral. Wodos részlegre meg csak annyit, hogy kapott minden account 4 free boostot és 4*3k goldot, mond már meg nekem, hogy mikor veszi meg a 50k-s enchantot ah-ról bárki ennyi goldból. Ez megint a tóri módi, hogy csinálunk valami jót meg nem is. Állítólag be lett promozva az egész, hogy jöjjenek játszani az emberek meg ilyesmi és ahhoz képest arénázzanak glyph, gem és enchant nélkül vagy basszanak el 20 percet mire megcsinálnak maguknak mindent. (felvenni a proffot lecrafoltni a szart, ledobni a proffot megint craftolni megint ledobni és végre felvenni azt a proffot ami kell)
 13. 1 point
  lootbox-os szar már feljött egyszer és asszem volt valami, hogy miért nem lehet megcsinálni de majd kifejti valaki
 14. 1 point
  Jelenleg a gazdasággal, az a problémám és szerintem a szervernek is hogy a playereknél levő kredit mennyisége bődületesen nagy. Példa: Egyik nap rámírtak hogy 250k kreditért nem-e adom el a mage-em, amit ha "fekete piaci" áron (50k kredit =20k huf) átszámolunk forintba az 100.000 forint. Nyílván ez lenne a célom ezzel, hogy a TT-től vett kreditnek legyen értéke. Irreálisnak tartom, hogy egy geares karakterért akár 50-100k kreditet is lehet kérni és meg is veszik. Szóval tegyük fel, hogy pistike akar venni goldot mert végre felhúzta a karakterét, de béna és esetlen, így inkább venne kreditet. Vett 800 kreditet majd eladta azt goldért ~11k. 11k gold kb semmire sem elég, viszont pistike kibaszott 1k forintot a játékra amiért cserébe kb vett pár enchantot meg gemet és ennyi volt. Valamilyen módon növelni kell a goldot a szerveren és csökkenteni a kreditet mennyiségét, ezzel valami értelmesebb balance-ot létrehozni a kettő között. Az elmeradt pont, hogy át kéne varriálni az itemek árát hozzáadtam a listához.
 15. 1 point
 16. 1 point
  https://gyazo.com/056f3feb98a67c54b45f60977baa4c01 kb ekkor
 17. 1 point
  Sziasztok! Ha már új season, jó lenne "pár" fontosabb pvp bug kijavítása. A bugtrackeren rengetek dolog van, amit már hetek, hónapok, évek (!) óta nem tudtak kijavítani és igencsak szemet tudnak szúrni pvp környezetben (főleg arénán). Megértem hogy vannak főbb priorítások, hiszen a szerver nagyrésze pve-zik, de jó lenne nem elfelejteni a pvp játékosokat. Na mindegy is, a fontosabb bugok: Alter Time: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=14298&pagenum=5 Aréna szemek: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=14942&pagenum=4 Hunter: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15622&pagenum=2 Hunter-explo trap: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15620&pagenum=2 PvP trinket petekre: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15580&pagenum=2 Beacon vs Damp: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15502&pagenum=2 Necro: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15868 Sacri vs living+poly: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15854 Displacer Beast: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15926 Disorient: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15916 Deterrence+ Blinding light: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=16040 Karma+alter: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=15950 Smoke Bomb: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=13803&pagenum=6 RoF+Typhoon: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=13764&pagenum=6 Soul Reaper+totem: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=13682&pagenum=6 Egyelőre ennyi, ha kifelejtettem valamit pls szóljatok!
 18. 1 point
  warmane populáció fele bot lol
 19. 1 point
  Szia! Én napi 8 órát dolgozok 2 műszakban és 2 hitelt fizetek emelett albi és rezsi. Marad 20 000 Ft-om, és még nagyon sok ilyen ember van aki hasonló okokból kifolyólag nem tud megengedni magának még havi 4000-et sem. De örülök ha neked olyan jól megy, csak nem értem akkor mit keresel ezen a fórumon. Menj és eredetizz.
 20. 1 point
  Az eredeti egy rossz vicc, gyertek inkább Taurizni
 21. 1 point
  Szia! Eredetit kifizetni nagyjából 1db 6 órás műszak szar fizetéssel egy hónapban. Remélem segítettem!
 22. 1 point
  Tudod majd a wodos project után, amibe benne volt az oldal "megcsinálása", gyorsan összedobják mind2-t aztán már élvezheted is pár év múlva
 23. 1 point
  Ezekből mi mikor fog megvalósulni, mivel december óta nem történik érdemi változás: Weboldal redesign community-val együtt Season zárás és indítás Wod instant 90 és pvp szerveresítés Legion ptr Soo release Promo videó pontosítás és kikerülése az oldalra Community Manager munkába állása vagy látszata, hogy létezik Szerdai restart És akkor az olyan kívánságok mint a normális szűrés karakter AH-n vagy normális armory-ról már le is tettem. Várom a szokásos "hamarosan" választ.
 24. 1 point
  placeholder higi szidás #1
 25. 0 points
  csak irigyek vagytok, hogy neki van ösztöndíja nektek meg nincs
×