Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/26/21 in all areas

 1. Wotlk után minden kiegészítőnél mondogatják az emberek hogy a következő lesz az utolsó. Nincsen semmi alapja. A további kiegészítők sorsát az dönti el hogy a játék nyereséges-e a cég számára.
  2 points
 2. Nemrég allottam egy pletykát miszerint shadowlands után valszeg nem lesz több kieg, classicot meg elviszik wotlk-ig és ott megállnak. Emellett még a Kaliforniai Blizzard-fiaskó is komolynak tűnik. Tud valaki valamit ennek a pletykának az alapjairól?
  0 points
 3. Miért ne hasonlítana, ugyanaz a játék. PvP balance sose volt, viszont az is elmondható hogy minden class játszható highraten, csak ezt törtön 100 aktív játékossal soha nem fogják reprodukálni. Aki akar hacsak rövidtávon is talál minőségi contentet a játékban, de hosszútávon főleg régi játékosoknak unalmas már a játék. Jó lenne ha kialakulna egy új iparági standard az mmoknál, mert a jelenleg minden kint lévő vagy béta játék több sebből vérzik.
  0 points
 4. Nekem teljesen mindegy lenne amúgy hogy mi lenne a storyja a következő patchnek, csak legyen normálisan megcsinálva, legyen benne kreativitás raidek téren, pvpbe meg ne legyen valami ultra broken a másik pedig használhatatlan szar. Most hogy jobban belegondolok retail hasonlít a taurira lol (no offense)
  0 points
 5. chad falanksz destroying blizzard with facts and logic
  0 points
 6. A Blizzard már a második hulladék kieget szállítja zsinórban, ergo kifogytak a normális ötletekből. A vezetés viselkedése a legrosszabb törtszervereket idézi, avagy a lényeg, hogy lehúzzunk titeket, kaptok amit kaptok, mivel mi tudjuk mi kell nektek, a tardok sírását meg lesz*rjuk. Jól elásták magukat, csoda kellene, hogy kimásszanak a gödörből. A sebzett vadra meg ugrik a közösségi média , mert a gyűlölet az jó, és több a bevétel is ha több a néző.
  0 points
 7. Nem oszt, nem szoroz... Igazad van. Nem is tudom minek járok még fel ide.... Talán mert a remény hal meg utoljára. De ha logikusan is nézzük a szerónak már annyi. Nincs más csak a retail.
  0 points
 8. Oké ember, bocsánat! Visszaveszek mert te úgy döntöttél elolvasol egy olyan posztot ami zavar! És bocs hogy nem szeretném hogy vége legyen a szerónak! Szal ez a Tauri gyalázás valahol bók a részemről
  0 points
 9. Nem ízléstelen. Nekünk itt emlékeink vannak, karaktereink amit többre tartunk mint egy retailos karit. És szétbarmoljátok a szervert. És akkor azt akarjátok bemagyarázni hogy a WotLK fejlesztése is a Legion javára ment a timewalkingok miatt. Elárulom hogy a WotLK nem csak dungeonokból áll. És ha jól tudom 0-ról újraírtátok azt a szart. Mire kész lesz a Legion már kapa lesz a szervernek és a semmiért dolgoztatok.
  -1 points
×
×
 • Create New...