Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/09/21 in all areas

 1. 1 point
  It might be a good idea to add an option to the launcher to install the updated models from WoD and beyond for the Wrath and MoP clients.
 2. 1 point
  We already have http://mop-shoot.tauri.hu/?item=21176 which is great, but having Atiesh http://mop-shoot.tauri.hu/?item=22631or Ashbringer http://mop-shoot.tauri.hu/?item=22691 would be even better. Any other suggestions are welcomed. I haven't seen a single Tauri player who owns them, so they are literally non-existent. These items could only serve RP purposes, so adding them wouldn't create imbalance.
 3. 1 point
  And when was that? 10 years ago? I am sure there are 0 active players who own it. I have manually checked mages, priests, warlocks and druids with 15k + ap and none of them has this FoS https://www.wowhead.com/achievement=425/atiesh-greatstaff-of-the-guardian Please link me one single active tauri/evermoon/WoD char with this achievement.
 4. 1 point
  egyrészt ezt már láttam tőled 2 kieggel ezelőtt, másrészt remélem tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy 2 kieggel előre terveznek.
 5. 1 point
  Wtmalex a gonosz. Vagy van egy nála is gonoszabb ikertesója?
 6. 1 point
  Pont erre céloztam. Egy realmra pl Evermoon vagy a sima Tauri maradna meg csak dosztt elég lenne...egy realmon lenne legalább az a 2-2600 ember. Adott egy hatalmas fantasy világ amiben lehet botorkálni, World PvP zni együtt fejlődni stb stb. Ez fogott meg anno gyerekként a wowban. Random találkoztam akármelyik helyen 4-5 fejlődövel pl Rebornon anno Barrensben, aztán jött pár 70 es allis és crossroadsban emlékszem össze gyült vagy 25-30 fejlődő player hogy le verjük őket 12-60 lvl töl kezdve voltak ott hordások. Az ilyen élmények miatt jó egy MMORPG játék szerintem. És ehez nem 200 player kell egy realmon. Nem az hogy heti 1x felmegy az ember be hívja DF le tolja 10p alatt a dungeont is. Bár ebben a Blizzard is hibás. Szarrá butítota a játékot. Vaníla+ bc N még oda kellett mászni az instákhoz, Peted etetni stb stb.Egy csomó kis játékélményhez hozzá adó dolog amit már ki szedtek belőle sajna...
 7. 0 points
  Sziasztok! Mivel láttam, hogy még nem volt hasonló topic (nem, engem nem érdekel, hogy mikor lesz, illetve, hogy lesz-e), ezért gondoltam megkérdem, hogy a kedves játékos pajtásaim miért várják leginkább a légiót? Mi az, ami leginkább felcsigáz titeket az "új" kieggel kapcsolatban? Mit gondoltok magáról az expansion-ről? Nem olyan generic válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "Unalmas MoP", "Kell valami új", kíváncsi volnék, van-e valakinek valami speciális élménye vagy indoka, amiért megéri itt ülnie és várnia. Legfőképpen azért érdekel, mert szerintem a Legion content elég jó, viszont semmi extra MoP-hoz képest. A class design nem jobb, a raidek -szerintem- nem jobbak, sőt a PvP sem. Ki hogy látja ezt a dolgot?
 8. 0 points
  bc classic egy vicc és még az első contentpatchben meg fog halni
 9. 0 points
  I would indeed like to hear an explanation on why the TT doesn't advertise their own server more aggressively (and i'm not referring to the use of discord bots)
 10. 0 points
  Currently you're the one crying because you want something you can't get.
 11. 0 points
  All right, that's enough for the Ashbringer. But what about Atiesh?
 12. 0 points
  He doesn't have it equipped and there is no achi for that. Having a guild named "Ashbringer" doesn't prove anything.
 13. 0 points
  Well, the cata glad drake is obtainable again in the current season. And I have nothing against it, despite the fact that there are plenty of characters with this drake. Atiesh and Ashbringer, however, are non-existent. So I can't even understand how can anyone be against my suggestion? I can kinda understand the motivation from the attached picture, but if you yourself don't have these items, then why are you protesting against reintroducing them into the game?
 14. 0 points
  Már ha lesz hol és kinek...
 15. 0 points
  Tervezni lehet, de a Bfa és Shadowlands egyaránt pocsék lett, és Két kiegnyi üresjárat már a függőknek is is kijózanító hatású. Ha a tömeg lép, változik a divat és a bálnák is elszállingóznak népszerűbb szórakozás felé. A cég a shop centrikus üzletpolitikával a gyors pénz választotta a fenntarthatóság helyett, ha valami csoda folytán visszatérne a régi útra, akkor is nagyon nehéz lenne ennyi idő után újra bizalmat építeni.
 16. 0 points
  Eredetin még egy kieg? Ugyan már....
 17. 0 points
  Aggódok, szárnyra kelt egy pletyka miszerint örületünk a idén december végére elérjük a ptr lehetőségét. Ha ez igaz egyre csábítóbb a bc classic....
 18. 0 points
  Reméljük az a maradék 100 ember majd élvezi a contentet ICC-ben. Én két és fél évig kivételesen élveztem. Mellesleg a legutóbbi wotlk frissítésre csak ennyit: is this an out of season april fools joke?
 19. -1 points
  Meséltem már, hogy ez a video ihlette a 32-est? https://www.youtube.com/watch?v=-QXHl_ruN7I Bár egy kicsit tovább fejlesztettem
 20. -1 points
  https://www.youtube.com/watch?v=UJPZJbV7Rzo
 21. -1 points
  https://www.youtube.com/watch?v=HX6YuI-cDk8
 22. -1 points
  Oh no, children on the internet don't like my comments, how will I sleep tonight?
×
×
 • Create New...