Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/23/19 in all areas

 1. 2 points
  Iderakok annyit, hogy látjuk/olvassuk a topicot csak még mással vagyunk elfoglalva, nincs elfelejtve.
 2. 1 point
 3. 1 point
  A hat NEM FŐ, hanem "major" (nagy fontosságú, jelentőségű) spell Blizzard szerint retpalának Divine Protection, Divine Shield, Guardian of Ancient Kings, Avenging Wrath, Hand of Protection és Hand of Freedom.
 4. 1 point
  Mazochista vagy? A játékos állomány már rég nem alkalmas arra, hogy pvp-zni lehessen a szervereken. Se mennyiség, se minőség.
 5. 1 point
  Egy apró info: 2s közben behívott solora is. Nem csak visual bug volt, be is tudtam menni , nem mellesleg egy healer mellé hívott be 2. healernek. https://imgur.com/ixRaCe6
 6. 1 point
  A karakter kimentést/bugjavítást próbáltad az acc vezérlőből? (lehet hogy rádbugolt valami)
 7. 1 point
  Nálad mit takar az energia befektetés? Nézd, a vanilla már elavult és vannak belőle hibátlan szerók ahová mehet az ember. Így kudarc lenne itt vanillát indítani. Legion vagy BfA szerver nincsen olyan ami játszható is lenne. Próbáltam azokat és gusztustalanul bugosak mégis 6000nél több player játszik rajtuk. Ha a Tauri csinálna egy Legiont vagy jobb esetben BfA-t akkor nyilvánvaló hogy idejönne a sok player mert ahogy ismerem a Taurit eléggé minőségi és igényes munkát végeznek ellenben mondjuk a Firestormal ami egy rakás kaki. Röviden : Vanillát találunk ha azzal akarunk játszani de BfA-t és Legiont nem. Ezért butaság a javaslatod véleményem szerint. Ne haragudj! Viszont egy Vanillás szerverrel való társulás nem lenne rossz dolog, mondjuk a Kronossal. És velük nőlne a fejlesztő csapat is, ami szerintem eléggé fontos lenne.
 8. 1 point
  @Aithne Sorry for late reply and for a photo instead of screen shot. I bet you thought shes on some pvp quest which marks her for pvp. But she isnt. Photo taken just after relog with pvp set as off. On the portrait there is pvp flag tho :-/
 9. 1 point
  http://mop-shoot.tauri.hu/?npc=63546
 10. 1 point
 11. 1 point
  Már több éve folyamatban van legion fejlesztése discordon meg is tekinthetted a haladást Changelog kategória alatt #legion szobában. Senki se tudja igazán de lehet számítani 1 évre vagy többre. A legpontosabb információ mindig az ami ki kerül a weboldalra.
 12. 1 point
  Én egy Dell Alienware AW988-at vettem, ehhez adtak adaptert, tökéletesen működik / jól szól.
 13. 1 point
  semmilyet nem képesek az adapterek normális hangminőségre. Olyan fülest válassz amihez adnak.
 14. 1 point
  Everithing, that summons you into the instance runs on crosrealm. (BG, Raid finder, Flex raid, Dungeaon finder, RHC, Scenario, Heroic Scenario) You can queue to these with mixed groups from different realms. (Crosrealm chat, invite works between Tauri, WoD, Evermoon) Th XP rate is different in every server. Tauri: 1x, Evermoon 2x, WoD: 15x. This is the foundamental reason, why you dont get the XP increase from Evermoon or WoD. Your party should have different modifyers for every memeber, depending on the realm they are playing. What you can do: invite a party from your realm, go into the dungeon manually. This way you will enter the instance on the given realm, and you will probably get the XP increase.
 15. 1 point
  great idea let's just waste more time on content 99.99% of the playerbase doesn't care about
 16. 1 point
  SoO fixek mellett vállalom Timelesst is, még nem volt alkalmam ránézni de fogok.
 17. 1 point
  lmao egy playerek altal csinalt discordrol had bannoljanak mar akkor amikor ok akarnak, nem is ertem hogy jon ez ide, semmi koze TT-hez
 18. 0 points
  wod nem lesz, legion kb másfél-két év
 19. 0 points
  Eltűnik az ember pár évre és fenekestől felforgatják a fórumot. Jeez. Milyen mostanság a tauri?
 20. 0 points
  Sztem mivel most úgyis van elég forrás eredetiről, nyugodtan lehetne indítani egy új vanilla realmet. Tauri+Evermoon úgyis meghal jövő ilyenkorra, szóval lehetne ez a main szerver, legion meg lehetne olyan side-project mint a wotlk vagy a level 80-as tauri battle; vagy engedni kéne transferelni az embereket más legion szerverre, és lehetne minden erőforrással a vanillára koncentrálni. Beszéltem több guild masterrel is, és tetszett nekik az ötlet. + Ha már itt vagyunk, szeretném jelölni @Naralith nevű felhasználót community managernek. Beszél 2 nyelven, meg volt már moderátor régebben, szóval sztem volna olyan jó választás, mint Beast volt.
 21. 0 points
  People from live serves tell me that WoD was bad expansion and fun began on legion. So maybe skip WoD like on other Legion servers, spawn mobs that give loot of exp, so you can lvl to 100. That way you can focus your resources on better expansion.
 22. 0 points
  Nice hangulatkeltő thread, next.
 23. 0 points
  Sziasztok! Olvastam, hogy "addolt" karaktereket kapnak a wod-osok és a crossrealm miatt a tauri szerverre is bejöhetnek.... Na úgy néz ki találkoztam jópárral.... 3-5 fős csoportokban unique PvP szettekben szaladgálnak és 1 hitelik a másik frakció (jelen esetben a horda) playereit.... Ez meddig marad így? Törődjünk bele, hogy addolt karakterekkel fognak halálra szekálni és addig gyilkolni minket, amíg az undor elfog a "tauri" szó hallatán?
 24. 0 points
  Fixed... I had to use the username instead of email. Whoops!
 25. 0 points
  There will be no server change, all servers will switch to the new expansion. But WoD will partially be skipped.
×