Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Toplista


Kedvelt tartalom

Legkedveltebb tartalom mutatása 2017-11-17 minden területen óta

 1. 8 pont
  Akkor most nevezzem át a videónkat Server First 25HC Sha of Fear killre? Kappa
 2. 8 pont
  @Nean És amúgy az megvan hogy lehet a bugot reportolni is ahelyett hogy arra vársz hogy az adott fejlesztő majd visszanézi puszta passzióból a hónapokkal előtte megírt kódját hátha valahol van benne lehetőség exploitra? Nincs több report, elkönyveli bugmentesnek a fightot és viszlát, ha esetleg lát valamit az rf vidin akkor fixeli. Az hogy utána pedig jön XY és megmagyarázza hogy ez ugyanaz mintha találna egy 20ezrest az utcán, gyomorforgató. Nem, nem ugyanaz, mert itt hetekig elhallgatott, ellenben faszán kihasznált bugról beszélünk, amivel itt még mindig nem lenne akkora probléma, kapnátok egy hét bant, ez a topic meg nem kapna kövi év elején Év Topicja-díjat. De a probléma az, hogy ezzel a bugolt progressel menőzve lett, TGFelve lett vele, erre alapozva szólt az ugatásról a fél bugtracker és persze ez a topic, ezzel a hátatok mögött és a fejetek fölött próbáltátok csicskítani emberek tucatjait. Lehet utána felvont orral elvonulni eredetire, hogy a kurva taurin amúgyis minden bugos meg milyen a devek hozzáállása, nahát. Majd meséld ott el a régebb óta kiugrott taurisoknak hogy ezek a buzi devek azért banoltak guildestül mert lebugoltatok néhány HC bosst, alkalomadtán RF is lett belőle, ugye milyen gecik? Hát már bugolni se lehet normálisan mert banolnak bazmeg, talán nem kéne bugos szart berakni és nem bugolnánk. Ha 60 fölötti IQ-ja van annak akinek ezt bejátszod, az elmondom neked konkrétan pofán fog röhögni, retailen is elkenték azokat akik exploitoltak: az egyik leghíresebb ilyen az az, amikor LK normon fentmaradt az Ensidiának a platform, mert Kungen rotájában benne volt a Saronite Bomb és amikor ledobta beakadt a platform kint, 72 órát kaptak érte és autoidt következő lockoutra, mégsem mentek fel battlenet fórumra sírni hogy miért kell az egész guildet szívatni amikor Kungen ilyen gyökér. És az még csak nem is szándékos exploit volt, egy ilyenért már simán permalockolták volna az accotokat retailen.
 3. 7 pont
  @Amaterasu Heteken keresztül bugoltatok egy bosst, majd heteken keresztül itt verted a nyálad, hogy nem bugolt kill volt. Ahhoz képest hogy azt mondtad hogy nem most untatok vele, azért elég szépen átmentél HP-be mikor a killetekről volt szó. Ha még szarrá bugolod az instát, ne hívd a guilded progress guildben, ne vágjál fel a frakció és szerver first dumákkal. Mit gondolsz, akik tauriról eredetire mentek, hogy fognak hozzád, hozzátok viszonyulni Ragnán? Persze most már jössz azzal a dumával, hogy nem érdekel, leszarod stb stb. Mikor gerinced sem volt elmondani a bugolást, inkább hazudgáltál össze vissza. Undorító vagy. @Nean A te magyarázatod is bicskanyitogató. A te álláspontod szerint jó dolog letérni a helyes és sokak által járt útról, inkább haszonélvezetből cselekszel. Akkor mi a faszért mész be dolgozni ennyi erővel?? Elmehetnél táppénzre is, fizetést így is úgy is kapsz. Míg más dolgozik a pénzéért, te otthon döglesz, és ugyanúgy felveszed a lóvét mint ők. S csak hogy értsd, neked kényelmesebb volt lebugolni egy bosst csak azért, hogy ne kelljen vele szenvedni. Míg mások több tucat tryt vertek bele. Melyiknek van több értéke?? Feel the difference. Ha a való életben is ilyen gerinces és kitartó vagy, akkor lényegtelen, hogy mennyit pihensz munka előtt.
 4. 7 pont
  Én Pandemoniumos vagyok, nekünk sem érte meg neki menni este 11 után, volt, hogy nem volt raidünk egy hétig, mert nem jöttek fel az emberek, mert nem akartak Sha-t tryolni, főleg, amikor sok ember, mivel az UN lebugolta, szintén le akarta bugolni, de meg lett szavazva, hogy nem fogjuk. Tehát két 25 HC klán küzdött inaktivitással, ha valakit az érdekel, hogy melyik klán TGF-el több bossra, mert oda akar menni, mert csak raidelni jár fel és mindent végig akar pörgetni, akkor hova jelentkezett, hozzátok vagy hozzánk?
 5. 6 pont
  @talpalokAkkor lett volna gerinced ha felvállalod, legalábbis szerintem. De ez már mindegy is. Sok sikert retailhez. @Nean Elővetted a real life kártyát látom Levetítem neked a dolgot, hogy megértsd ha már felhoztad ezt a csekk befizetős dolgot. ( teszem hozzá 26 vok, van egy albim egy kocsim ja és ami a legfontosabb, hogy nem anyuci / apuci rakta alám). Szóval tegyük fel raidelsz és persze a jó hangulat mellett a lootért is játszol, de egyszer csak jön az Isteni szikra, hogy mi van ha nem töltök 1.5-2 órát az instában hanem bugolok egyet és csak fél óra az egész, viszont ugyanazt a lootot megkapom mintha több órát eltöltenék az instába. Tegyük fel raktárban melózol és egy össze kell komissióznod 1500 dobozt egy nap. De te szarsz bele az egészbe csak 500-at pakolsz naponta. Viszont hó végén ugyanazt a pénzt megkapod mint a kollégáid. Teszem fel a kérdést nem lenne jogos ha elkezdenének köpködni rád? És nem, nem az élete az itt játszó embereknek a tauri viszont mint az élet bármely területén az ember szeret elérni dolgokat / sikereket, és ha ezt az élményt más elbassza azzal, hogy nem ugyan olyan eséllyel megy neki a dolgoknak az igen is sztem a legtöbb embernek szarul esik.
 6. 6 pont
  Még egy nap meló összességében kb.
 7. 5 pont
  A legnagyobb probléma imo, hogy amikor elsőnek lebugolták egyből jött a forumra a nagy bejelentés , hogy 25 hc Sha of Fear kill, ha már le lett bugolva , akkor legalább úgy tették volna , hogy nem az lett volna az első , hogy megy az arcolás. Biztosan sok embernél ez váltja ki az utálatot , de most mit vártak? Mi (Insane) körülbelül 100 tryt mentünk. (Megemlíthetném a Pandemoniumot is ők is rengeteget tryolták bugosan is.) Abból 95 olyan fázisában volt a bossnak , hogy ölhetetlen volt(3 healerrel nem lehetett kihealelni a 4 add által okozott dmgt, Waterspout etc). Fixek után körülbelül 5 try volt a boss kill , aztán egyből jött a negatív kritika: "Hogy lehettek ilyen élettelenek , hogy szombaton leölitek?" + Youtube videó downvote + kommentelgetés. Aztán még utána lehet fokozni , ez a forum szájkarate, felháborodás , hogy ők csak azért bugolták le , mert ölhetetlen(??? 10 try után nem megy le, mert nem tudnak az emberek mozogni , illetve a megfelelő tax-ot = ölhetetlen). Ez aztán a hozzáállás...
 8. 5 pont
  Engem személy szerint teljesen hidegen hagy, hogy ki miként ölte le a bossokat. Szórakozni járok fel és jó hangulatban raidelni egy jó társasággal. Viszont ahogy azt már többen említették előttem, az tényleg zavaró ha átmegy az egész e-pénisz méregetésbe meg össze vissza hazudik mindenki. Nekünk is van életünk és igen volt olyan hét, hogy a végén bent maradt Sha mert egyszerűen nem értek rá az emberek és nem volt elég ember se kedv hozzá hogy tryoljuk. Hozzatennem, hogy összességében kb 70-80 közötti tryunk volt a bosson kill előtt. Aminek jó része még a csodásan működő fázisában volt a bossnak. És igen hallottunk mi is csodákat, hogy miként lehet bugolni ezt meg azt, hogy azzal simán le megy a boss. De most őszintén mit számít az az 1-2 upgrade amit esetleg néhány héttel hamarabb szerzel meg mint más?! Lesz még elég időnk ctf geart aggatni a 10. altunkra is... De ez a személyes véleményem nem kell velem egyet érteni. @Nean nekem semmi problémám veled, azt se tudom őszintén, hogy ki vagy. Az a probléma, hogy mindenki fülét farkát behuzva hallgat és te szólaltál fel így rád ömlött egy szarral teli zsák. Ez van. Ezt nem flamekent kell felfogni, ez csak egy szimpla vélemény nyilvánítás néhány ember részéről. Részemről ezt a témát lezártam. Jó játékot mindenkinek. Aki meg progressel annak sok sikert hozzá. Akiknél pedig beállt a farm időszak nekik kitartást a következő contentre várakozáshoz.
 9. 5 pont
  Nem vágom, hogy miért sír a seggetek a content lassúsága miatt, ugyanis a játékosok java nem azért hagyja ott a tauri szervert, mert lassú a content, vagy épp valami bug van, hanem mert megunták a wow-ot. Akárhogy vesszük, ez a játék semmi ujjat nem mutat és önismétlő, még akkor is, ha nem mindenki veri full hc-ra a raideket. Továbbá sokan meg azért mennek el, mert a közösségük már nem játszik itt. Utolsó ember legyek a földön, aki védi a Tauri Teamet (mert volt elég bajom velük és még lesz), de egyezzünk meg annyiba, hogy legyenek akármekkora kretének, attól még az övék a legjobban scriptelt tört szerver. Ja, hogy könnyezik a szemed, mert Chris nem ugrott egyből, hogy valamit fixeljen? Menj fel pl. Frikzre és nézd meg, hogy mennyire magasról szarnak a fejedre, a bugodra, a reportodra a GM-ek. Ott aztán sírhatsz a semmibe. Ha meg minőséget akarsz, menj eredetire. És most őszintén: a negatív bugoktól tele okádjátok a reportokat, de mi van a pozitív bugokkal? Gondolom, azt nem kell fixelni, mert hát köll a progress pl. 4/4 Hc, aztán jön a fix s hirtelen 3/4 Hc-ra csökken a progress. Farok zsugorodás – úgy hívják ezt. Aztán a vicc az, hogy a pozitiv bugoktól függetlenül még mindig léteznek olyan klánok, akik nem tudják le ütni buggal sem, mert nem jutnak el odáig. Tehát, a sztereotipia, hogy mindenki pörgősen hetente fullra maszturbálja a raideket és már nagyon únja a contentet: baromság. Még csak annyit, hogy próbáljátok szopatni Crawent, de érdekes módon, pont ő az, aki tartja a kapcsolatot a játékosokkal, na de mind1. Ha a Tauri Team helyett lennék, úgy csinálnám, mint a „nagyok”, legyen in game ticket, hülye gyerek írja le panaszát, visszaválaszolni neki valami semmit mondó szöveget s CSÁ. Akkor aztán jobb lenne mi? Akkor kb. tudnátok mit jelent az a szó, hogy magasról szarnak a fejedre. Ám nem is fárasztom tovább a szemetek, mert rég nem játszok itt, csak néha a fórumot olvasom és derülök. Jó játékot. Sziasztok. BTW. Az elnéptelenedés kapcsán mondjuk, készíthetne egy kérdőívet a TT és talán akkor rá jönnének, hogy mi az oka az elvándorlásnak.
 10. 4 pont
  LUL Érdekes módon más letudta ütni bugolás nélkül is a boss-t.
 11. 4 pont
  Hát főleg suli van aztán inkább arra koncentrálok, és emiatt most szüneteltetem egy kicsit a taurit. Meg amúgy is jót tesz hogy nem kell olvasnom a sok sírást fórumon meg bugreporton (most ahogy benéztem ebbe a topicba, itt sincs másképp). Ami bossokat csináltam azt se tudom mi van velük, ha most csináltam volna még contentet annak ki tudja milyen bugjai lennének, másnak a dolgait meg senki se szereti javítgatni, szóval inkább most egy ideig nem csinálok semmit, az nem is tud elromlani. Én is szívesebben csinálnám a taurit mint az egyetemet, de ezt is meg kell valamikor csinálni (legalábbis meg kéne). Ettől függetlenül létezek, majd jövök valamikor (legkésőbb nyáron, de remélhetőleg vizsgaidőszak után már tudok jönni (vagy nem)), aztán majd jó lesz.
 12. 3 pont
  Csak az a baj, hogy sha november óta üthető és azóta bugoljátok.
 13. 3 pont
  Akkor hagyjátok bent a faszba a tetves bosst és cső. Nem kell lebugolni és nyertél vele újabb 5 percet amit az alvásra fordíthatsz. Vagy ez csak szerintem ilyen egyszerű?
 14. 3 pont
  Sziasztok. Ama vagyok. Csak azért jöttem fel ide, mert pár dolgot tisztázni akarok, aztán úgysem láttok itt többet. Kezdjük az elejéről : Nagyon régóta szenvedtünk már azzal, hogy meglegyünk 25ös raidre, csomó raid el is maradt, hosszú volt a "progress" ha lehet ezt annak nevezni. Minden instát minden bosst levertünk Sha-n kivül. Rengeteg negatív bugos boss volt amibe az emberek drága ideje belement a kedves fejlesztők szarakodásai miatt. Heti 3-4 raid napot beleraktunk a dologba 2 hónapon át. Ezután látva azt, hogy az endboss üthetetlen, írtunk töménytelen mennyiségű bug reportot, de a mai napig nemtudták megcsinálni a bosst hibamentesre. Nekünk is benne volt Sha-ba 80 try még low gearrel, első 3 héten amikor bejött ToES, de egyszerűen nem lehetett leütni a bosst, mert nem került javításra. Amivel egyébként nincs is gondom mert Higinek is megvannak a saját magánéletbeli dolgai valamint mással is kell, hogy foglalkozzon. Tudtuk már régóta, hogy az evermoonos kill MSV-s volt így fogtuk magunkat és az első killünk után ( Ami ugyancsak nem volt teljes mértékben tiszta, de nemvolt MSV buff ), minden héten levágtuk 5 perc alatt a bosst, mert úgy voltunk vele, hogyha ennyire elvan hanyagolva egy end boss, akkor nem verünk még bele x órát, mivel az emberek motivációja már elveszett és már mindenkinek a fasza kivolt az egésszel, hogy van 3 guild 25 HC-n és tesztelni sem lehet normálisan mert a sok fórum huszár még abba is beleköt, hogy mit képzelünk mi magunkról, hogy bugot merünk reportolni. Nekem is egyre jobban fogyott a türelmem, a legtöbb guildes tag, aki az elejétől fogva itt van megelégelte ezt a sok szarságot ami van és még a ban előtt jócskán átmentünk szépen eredetire és itt hagytunk mindent, mivel már úgy látjuk, hogy nincs értelme időt belefektetni a dologba. Főleg úgy, hogy a community fele toxic és csak a köpködés megy egész nap mindenhol. Aztán jött az Avarenes dolog, ahol már addig fajultak a dolgok, hogy egy szaros játékbeli dolog miatt, ami ráadásul törtszerver és a kutyát se érdekli, elment az ember odáig, hogy személyileg elővegyen, a családom, a szeretteim szidalmazza és a Tauri Team magasról szarva bele, hogy ki mit kezdeményezett lebanolt mind a kettőnket 1-1 hétre. Itt volt az a pont amikor úgy voltam vele, hogy minek is tartom én itt azt az 50 playert, akik ráadásul támogatók voltak, mert szinte mindenki valamilyen úton módon támogatta a szervert. Ennek ellenére, én nem húztam ki pénzt a tauri zsebéből, nem is szándékozom eladni az accountomat meg úgy semmit, ahogyan Ti itt fórumon gondoljátok. Az meg, hogy a többi guild tag mit szándékozik tenni a saját "ingósságaival" ahhoz nekem már nincs közöm. Szóval visszatérve, a 2 év alatt ameddig volt itt taurin United Nations, ez volt az első olyan, hogy beleszartunk már mi is és a sok negatív bug melett 1 pozitívot is kihasználtunk. Tyűha mekkora szemetek vagyunk. Úgy voltunk vele, hogy majd ha minden tökéletesen klappol a bosson nekimegyünk és leütjük, de addig amíg tudtuk, hogy mythic lenne inkább nem vertünk bele x mennyiségű tryt feleslegesen mivel 1 20 perces boss fightról beszélünk ahol azért tegyük fel 18 perc után megvadulnak az addok és lewipeoltatják a raidet egy kis hiba miatt ami egyébként retailon nem okozott volna különösebb gondot itt meg igen. Lehet engem egyébként elhordani minden féle szemétnek, meg irkálni ezt a sok cliché-t, hogy mi majd eredetin is megyünk bugolni meg stb. De azért azt gondoljátok át, hogy mi azért tettünk a szerverért is valamit, itt voltunk 2 évig játszottunk, tartottuk az embereknek a raideket, a progress lehetőségét, valamilyen szinten a GDKP-kkal én is hozzájárultam a szerver életéhez és ez semmibe van nézve. Annyit látok, Ama így mekkora szemét meg úgy, aztán konkrétan nemtudtok semmit semmiről. Ezen kívűl a főbb ok amiért itt hagytuk a szervert az az, hogy már nincs progress verseny, van pár 10es guild aki még próbálkozik, maradt még 2 db 25 HC guild és ennyi. Hozzátenném, hogy mi a semmiből építettük fel a guildet és kukáztuk össze az embereket, de már jó ideje nem érkezett minőségi utánpótlás, sokan abbahagyták cata óta / vissza mentek a Pandemoniumba amikor bejött a kieg. De akinek még így sem világos két tény van amit tisztáznék : Az egyik : Nem azért hagytuk itt a szervert mert bug miatt kaptunk 1 hét bant. Több oka is van, de ez pont nem az. A másik : Nem, nem bugolni mentünk eredetire, hanem minőségi progress guildet összerakni egy minőségi környezetben. Aztán, hogy mi sül ki belőle az majd kiderül. Egyébként meg felnőtt emberek vagyunk ( már aki? ) és itt vitatkozunk felesleges dolgokon. Mindenki látja már, hogy az a progress ami anno hajtotta az embereket a versenyszellem és az egyéb dolgok már eltüntek erről a szerverről, kezdve ott, hogy a Flare és az LND is továbbállt. Onnantól fogva, csak hanyatlott ez az állapot és mára már haldoklik. Egy dolgot nem értek mai napig sem, hogy mi alapján alakult ki az a helyzet, hogy itt az emberek java része felém utálkozzon, hisz én sosem voltam rendesen aktív semmilyen fórumon, csak az utóbbi pár hónapban mert már meguntam ezt a sok faszságot amit felém köpködnek az emberek. Sosem én kezdtem az utálkozást meg a kötözködést senki felé. Ennek ellenére, aki azért játszik a szerveren, hogy élvezze és még hisz a progressben azoknak sok sikert a továbbiakban, valamint gratulálok a Pandemoniumnak a tiszta killhez, néztem a videót látszott rajta, hogy van bele rakva idő, valójában a first 100%-os kill a tietek a szerveren. Edit : Egyébként most nézve, a 11.22.-ei Sha of Fear reportunk még mindig nyitva áll és kutyát se érdekelte. ( http://mop-bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=8762&project=3&pagenum=2 ) Nincs különösebb oka ennek az egésznek, hogy ezt leírtam. Csak abbahagyhatnátok ezt a trágár viselkedést mostmár. ( Azon, hogy belett linkelve a normos antorus hirdetésem, különösen nevettem. Egyébként képzeljétek el, lement bug nélkül. Ugye milyen hihetetlen? ) Na sziasztok.
 15. 3 pont
  Az megvan hogy wotlk vége óta temetitek a szervert?
 16. 3 pont
  Lehet a 243as stack csak rajta volt, hogy annyit toljon mint a tobbiek. Nem kell ezert bantani....
 17. 3 pont
  Goa'uld nyelven foldon szuletett emberek neve.
 18. 3 pont
  Elrejtettem a csodálatos egymást szapuló commenteket. Semmi keresni valója nincs itt. Kérlek titeket, hogy legalább minimálisan tartsátok be a netikettet. Apró infómorzsa, mert @Jesus nem érti a lényeget: Legiont csak alapjaiban rakja össze jayd. Tőle ez elvesz ~3 hónapnyi időt, viszont később megspórol több hónapot, mivel nem egy olyan glyph / spell volt, amivel jayd/light/én heteket eltöltöttünk, hogy researchöljük a visualokat/működést, mivel az id-k nincsenek leírva sehol. Ezért rohamléptekben összerakjuk Legionben a spelleket, hogy később ne legyen atomszívás és több hónapot megspóroljunk vele. A másik, hogy JayD nincs otthon a quest/insta/event scriptelésben, ebbe beletanulni minimum fél év, nem lenne értelme, mert van más feature, amit meg kell csinálni. Ha lenne még +2-3 ember contentre és +1 ember spellekre, nagyon gyorsan tudnánk haladni. btw: Fejlesztőket keresünk! (:
 19. 3 pont
  Ennyi gyökér gecit bazdmeg.
 20. 3 pont
  Tisztázzunk pár dolgot: - Az hogy a tauris vanilla nem saját core, az elejétől tény volt. Az Elysiumos coret hegesztették össze hogy menjen a tauris rendszerekkel, de ez egy nap alatt kész volt, és soha senki nem is titkolta hogy nem saját core. - Az ingame ticketeket nem fogja megnézni senki, mert nincs rá szerveroldalon support. - Nem komoly és main projektnek indult a realm, hanem az egyik fejlesztő hobbiból csinálta hogy legyen. - Aki vanillázni akar, többnyire azt hozza fel a többi kiegészítő ellen, hogy semmilyen sikerélményt nem biztosít az, hogy felfejlődött a max szintre. Most akkor döntsük már el hogy nagyon hardcoreok akarunk lenni vagy csak kicsit
 21. 3 pont
 22. 3 pont
  Nem hiszem, hogy a tgf szabályzatunk miatt lett volna az elmúlt fél évben a 32 jelentkezőből 3 felvéve. Vagyis nem hiszem, hogy azok a guildek, akik minden contentben clearelik hc-n az összes instát, ne engedhessék meg maguknak, hogy feltételeket szabjanak. A feltételek pedig nem mindig azonosak, de a lényege nagyjából az, hogy ne nekünk kelljen megtanítani az éppen adott playert játszani. Vannak olyanok, akik bindek nélkül, hc ready gear nélkül, wasd skill (nehéz dolog) jelentkeznek. Nyilván ha észrevételünk van egy-egy karival kapcsolatban, azt jelezzük neki, de egy HC Progress guild nem felzárkóztató ovis csoport. Miért ne vennénk komolyan? Nem magunkat vesszük komolyan, hanem a játékot. Persze ha mondjuk vasárnap este leülsz 19:00-kor raidelni és a 23:00 vagy 22:30-ig tartó raid időben wipefestre izgulsz, lelked rajta, de azok akik komolyan veszik, azok nincsenek már ott 9-kor. BC közepe óta vagyok Taurin, megfordultam már itt ott, Sha-n kívül minden bosst contentjében ütöttem HC-n, a karakteremhez is értek, feltalálom magam a raideken és jó a problémamegoldó készségem. S mikor 20-25 ugyan ilyen kvalitású emberrel vagyok kapcsolatban napi szinten, had legyek már és had legyen már a guildem igényes a felvételt váró playerekkel szemben. És ezekből a játékosokból van kevés. Valamint nem, nekem nem abból áll a wow, hogy felogolok és virágot szedek a 22. karimnak, vagy Loremastert csinálok mert érdekel ennek és annak a története vagy afkolok fővárosban és beszélgetek random ökrökkel.
 23. 3 pont
  Régi fórumon is volt ilyen rész ahova a honlapra kiírt hírek voltak kirakva, itt is lehetne. Esetleg engedélyezzétek a kommentelést, hogy lehessen flamelni a híreket. @crawen
 24. 2 pont
  http://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is tbh undorító férgek vagytok mind :^)
 25. 2 pont
  De nem erted hogy playerszamnak mi is ki tudnank irni amit akarunk, aztan veletlenul elbaszodik a /who. A Reborn bezarasa teljesen mas lapra tartozik, amikor az tervbe volt veve meg siman WotLK volt, de lehet hogy mar epp Cata, a crossfaction bgt meg azert kellett letrehozni mert volt olyan nem egyszer, hogy csucsidoben 150 allis volt a queueban 3 hordassal, es 1-2 orat kellett varni alliban a bgkre. Es igen a szervert nektek csinaljuk, de ha mindig azt csinalnank ami random kipattan emberek fejebol akkor mar egy lvl255os funszerver lenne BfA alpha klienssel ahol mining nodeokbol lootolnad a hc geart. Plusz attol hogy te szemelyszerint nem szereted a mopot mint kieget, sokan szeretik, altalanossagban bcvel es wotlkval cserelodnek a top3 kiegrol szolo cikkekben.
 26. 2 pont
  Hamis ekvivalencia érvelés inc: Nem tudom, miért vannak az afrikai hadurak által elkövetett népirtások áldozatainak hozzátartozói ennyire kiakadva, engem meg az enyéimet például még nem lőttek gödörbe.
 27. 2 pont
  Hölgyek-urak, Újabb év végéhez érkeztünk, ami egyben azt is jelenti hogy már-már a hagyományoknak megfelelően díjazásra kerülnek az év felhasználói a Phalanx-díjjal, illetve megválasztjuk az év topicját is egy füst alatt. Mivel év közben platformot váltottunk, az idei egy nagyon speciális szavazás lesz, mivel a régi fórumról is várunk jelölteket topicok, de felhasználók formájában is. A jelölés menete végtelenül egyszerű: Mindössze a topic nevére és URL-jére van szükségünk, ha esetleg gondolod, indoklást is mellékelhetsz (sőt, légyszi). Felhasználók esetén értelemszerűen csak a névre és az indoklásra van szükség. Az eddigi díjazottak: Topicok 2015: Honor Hold-on kicsiket farmolnak, tragédia 16 felvonásban by Rastah 2016: RP topic, Fruzsi vs világ, 7 oldalas mestermű. Minden babért learatott ez a topic tavaly. Felhasználók dugesz Harcifruzsina A jelölteket 2017. december 31., éjfélig adhatjátok le, utána 2018. január 7-ig tart a szavazás, elvégzem a papírmunkát és kb két nap után várhattok eredményeket. Az idei nyeremények között szerepel egy eredeti rókafarkas kulcstartó, illetve egy minőségi Penis infortunatus lateris sinistri póló.
 28. 2 pont
  Sokat nem is tudnál mondani már sztem. Nem világtalanok csak fel vannak háborodva ennyi az egész és értelmes épkézláb magyarázatot egyikőtök se adott csak megy a washed up duma meg a mentegetőzés ilyen olyan formába. A lényeg, hogy bugoltatok, titkoltátok és erre még ment a nyálverés és ez az ami gusztustalan. Gerinctelenek vagytok, de ezzel nem lehet mit tenni vannak ilyen emberek és abban igaza van @bugaterasunak, hogy retailen is szemen köpne majd a legtöbb “ex tauris” mint ahogy most mindenki köpköd rátok...... Persze nyilván mindjárt mondod, hogy leszarod de azért nem egy kellemes tudni hogy a magyar playerek egy része utál mint a szart még eredetin is
 29. 2 pont
  Brühühü 30-40 try, elképesztő. Mi Spineba anno 3 raiddel 150 körüli tryt vertünk bele összesen, előtte Warmasterbe (akár bugos volt akár nem), 270 körül álltunk mire lement egy raiddel (ebben benne voltak azok a napok/hetek is amikor akkorát baszott a boss normal melee attackkal, hogy kishotolta a tankot is meg a retrit is aki rásacrizott meg amikor fogyott a hajó hpja folyamatosan), és Madness is sokáig üthetetlen volt (random időközönként spawnoltak a bloodok), mégsem fogtuk meg a bugospotit, az aktuális combu bugot, az aktuális hunter bugot, nem csináltunk nobrain dummyfightot a bossból. Nehéz volt, de annál jobb volt amikor végre lement baszki, és még csak nem is ugatott senki nekünk miatta.
 30. 2 pont
  Persze, mert 10-es klánoknál nem lehetnek ilyen gondok, mindig csak a 25-ös jajj. Igen, képzeld el zavarja az embereket, hogy valamiért ők "megdolgoznak" majd valaki más lebugolja erőfeszítés nélkül és ugyan ott tart mint ők. Főleg, hogy a sok nyomorult azt híresztelte utána, hogy mi is bugoltuk mint az UN. Biztos a Pandemoniumnak se szúrta a szemét, hogy szarrá bugoltátok a bosst meg vertétek rá a melleteket, ők meg mentek pár hétig tryolni hogy lemenjen nekik rendesen...
 31. 2 pont
  Valaki oltson el! Égek! Mint aki nem tud ragnánál táncolni Amúgy elég lenne kiosztani 1-2 permabannt mindjárt nem bugokat keresnének a nagymenők hanem tryolnának
 32. 2 pont
  hja, relative sokan 2009/2010ben regisztraltunk. ettol te meg fogyatekos maradsz
 33. 2 pont
  Your words. Az ekkor szarfolyamként megjelenő panaszáradat tényleg arról szólt, hogy mik ezek a cuki izémizék és mit keresnek a body builder orkok meg badass taurenek mellett. A megjelenés előtt aligha lehetett bennfentes infójuk az endgame tartalomról. Ne fessük át a pályát utólag. Tessék, itt egy szalmabáb, amit csépelhetsz. A civilizált vitát bízd inkább a felnőttekre.
 34. 2 pont
  A mop koncepciojat 99%-ban azert tartottak rohejesnek a nagy kemeny rpgboyok, mert a cuki szoros pandak nem fertek bele a fekete kis nozijukkal az o kigyurt, izzadt, zold orkokat vizionalo alpha vilagkepukbe, semmi masert. Aztan wodban megkaptak a fap materialt ket evre, csak aztan kiderult hogy megis jobb volt plusspandakkal jatszani alphaorkok helyett. Ja igen, te azzal tisztaban vagy hogy legionben is vannak pandarenek?
 35. 2 pont
  Idővel lesz bugtracker, addig türelem.
 36. 2 pont
  azert elegge latszik hogy halva szulettel. en ezek kozul egyikre sem cafoltam ra se tamogattam, mivel nincsen jelenleg a jatekra es a szerver helyzetere ralatasom (igen tudom a kurva anyamat, nem jatszok es megis a forumon ugatok, hurr durr), en egesz egyszeruen probaltam megallitani az indokolatlan TT kurva anyazast logikus magyarazatokkal (amire igazabol mindenki rajohet magatol aki nem oxigen hianyos mint te). de mar meg sem probalom tovabb magyarazni a tovabbiakban, mert a vegen meg kiderul hogy tenyleg "szerelmes vagyok beled", en meg nem akarom megtudni hogy mit kapnek baratnomtol ha erre feny derulne. igazabol a lenyeg annyi, hogy verforrasztoan buta es taplo is vagy, mondatot ertelmezni nem tudsz es pattogsz felhaborodva mint a pottyos labda. es sajnos en is ugyan annyira agyhalott vagyok mint te, mert leallok egy ertelmetlen gyerekkel veszekedni, de felhaborito amit te itt megengedsz magadnak. vicces hogy te kinderkommandozol amikor te valoszinuleg (legalabbis abbol itelve, hogy mennyire keptelen vagy ket osszefuggo, ertelmes, logikus mondatot irni) kozelebb vagy a "kinder"hez mint en (es a "kinderkommandobol" en vagyok a legfiatalabb) ps azert kivancsi lennek, hogy neked mennyi kedved lenne foglalkozni valamivel amit igazabol szeretsz, annak a tudataban, hogy amint kesz vagy azzal, amin dolgozol egy ideje 2000 ember fog rad halalt kivanni a minosegtol fuggetlenul
 37. 2 pont
  szerinted npck, questek, instak stb hogy keszulnek el? letoltesz piratebayrol egy coret, fellovod live szerora es mukodokepes a dolog, vagy mi? igazabol meg ha ezt is hinned, sem lenne olyan hatalmas teljesitmeny rajonni, hogy eredetirol kell adatot gyujteni (nem veletlenul csapatjak eredetin ok is), es ezt egyszerubb most megtenni, hiteles forrasbol, mint evek mulva amikor mar el is felejtettek az emberek azt a kieget. ha addig le is lepne mindenki csak azert mert levan maradva a szerver de meg a wow erdekli oket, hidd el hogy visszajonne egy rakat jatekos (meg sok uj is fog jonni). azt ne felejtsuk el, hogy felnevelkedoben van a z-gen es evek kerdese, amig ellepik (megint) a wowot a fiatal tizenevesek.
 38. 2 pont
  még mindig mekkora egy fogyatékos nyomoronc vagy geci
 39. 2 pont
  Jo de azt is nezzetek hogy pl catahoz kepest minusz 1 ember fejleszt, azert ez kurva nagy kieses. Ket embernek kellene egyszerre haladnia is a kovetkezo contenttel es berhelni a jelenlegit, oktober ota van benta teljes 5.0 content es december van. Ertem en azt hogy a progress guildek mar kiprogresseltek magukat, de retailen sem az a gyakorlat hogy oke cleareltuk egyszer a contentet viszlat fel ev mulva de addig forumon sirjunk hogy nincs mit csinalni.
 40. 2 pont
  Jo azert gyerekek ne tartsunk mar ott hogy a devek hibaja hogy az uj playerek nem tudnak jatszani mert kiegek.
 41. 2 pont
  Sziasztok! Lenne egy olyan otletem hogy wodra siman lehetne berakni transmog vendorokat. Wodon amugyis keves a player nem lehet osszeszedni normalis teamet transmog runokra ezert lehetnenek bent vendorok (persze csak a megszerezheto itemekkel t1 t2 t4 fegyverek stb ) es siman kerulhetnenek honorba az itemek legalabb el lehetne valamire kolteni a sok folos honort :’D meghat ez amugyis csak kinezet senkinek nem ad semmi pluszt csak kari kinezetet
 42. 2 pont
  Akkor most én jövök: Végre összeraktam az első saját PC-met https://de.pcpartpicker.com/list/6Q7YVY + 1 Asus VC239H monitor
 43. 2 pont
  As a skinner it's REALLY annoying when mobs despawn as you're skinning them. It also makes farming really difficult, as mobs who don't drop any loot will despawn very quickly, and because of aoe looting if you loot a bit pile of mobs they will start to despawn by the time you can skin them all. For the skinners please
 44. 1 pont
  gondolom nekem ezert vannak "rajongoim" neked meg nincsenek
 45. 1 pont
  Hát lehet lassan abból több van kész, mint ToT-ból.
 46. 1 pont
  Hali támogatom Domnus ötletét. Ha 1x es szerveren szeretnék játszani akkor nyílván olyanra megyek ahol van népesség és lehet rendesen progresselni, viszont ezzel a 10x es szorzóval szívesen játszanék taurin. Valószínűleg több embert is csábítana a szerverre és talán összejönne egy fix csapat akikkel lehetne raidelni is. A mostani 200 online emberrel a raidelés lehetősége ki van zárva mivel ennek a 200 embernek a nagy része nem fogja 60-ra felhúzni a karakterét. Szerintem egy próbát mindenképpen megérne ez a 10x-es XP növelés.
 47. 1 pont
  Meg akarja ölni az utolsó pillanatban azerothot, de failel(Illidan nyitott egy portot a két bolygó közé) Illidan soakolja Sargerast 110-esek új kinézetet látnak, de npc visszarak a régibe, ha akarod.
 48. 1 pont
  most írtuk alá jövő évre a ház bérleti szerződést, juhé! mocsok jó házunk lesz és nagyon jó áron, szóval rohadt boldog vagyok ahogy mentünk be az irodába szerződést aláírni, elutaltuk pont a pénzt és jött be egy másik csoport, hogy kibéreljék ugyan azt a lakást. sajnálom őket mert tényleg mocsok jó ház 50 fontot kellett elutalni foglalónak, kauciót pedig majd júliusban kell csak kifizetni, szóval dizsi van
 49. 1 pont
  Abból mennyi nem exploit kill? Ha lenne nem exploit killetek, gondolom már videó is lenne "server first 25hc kill" néven.
 50. 1 pont
  1 kis mai house dnb
×