Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/20/21 in all areas

 1. Első 3 mondatig jutottam. Nem tudom, de ilyen okádékkal még kevesebben játszanának. Nem nevezném nagy teljesítménynek mindenféle szart kitalálni WoW köntösbe. Ennyi erővel fejleszthetnél sajàt játékot. Aki segiteni akar az tanuljon programozást stb azt száljon be a fejlesztésbe. 5 embertől ( vagy hányan fejlesztenek ) ne várjatok nagy csodákat. Addig el lehet menni Fortniteozni meg ilyenek azt majd 2 év mulva visszalogolni. Aki unja már, hagyja abba ha nem akkora függő hogy nem él meg WoW nélkül, azt ha jön Legion folytatod. 40. Topic a picsogásról full értelmetlen. Még javába játszanak ezzel a kiegek, akik még találnak benne élvezetet, átlag 2k ember ( és igen nagyrèsze evermoonon ) sőt átmigrált az tauriről is aki raidet keres. Láttuk Crystalsong mekkora siker volt, de még mindig itt tartotok, hogy Wotlk kiegbe de 9.8as patchel... rőhej. Legion, BFA, WoD amiket törtön sose jatszottal azok lesznek az uj élmények, mindegy hányan melyiket szarozták le. B verzio: vár titeket is a Warmane még 20 évre, hello
  7 points
 2. 1, Hiába tanul valaki programozást, abba a zárt körű klubba nincs felvétel. Még assnénk számára sincs esély, pedig bámire hajlandó lenne, de csak az ajtót kaparhatja évek óta. 2, Aki két évre elmegy, az már nem jön vissza.. 3, Hajnal 5-kör normális magyar ember nem wowozik. Vagy az igazak álmát alussza, vagy épp munkába megy. Mondhatni az a migráns időzóna, és ez alapján jól meg lehet tippelni, hogy annak a realmnek mekkora része nem a mi kutyánk kölyke.
  5 points
 3. Sosem lehet tudni De mentségünkre szóljon, hogy tudtommal mi vagyunk az egyetlen szerver, ami átment ennyi kiegen. Nem hiába nem csinálják ezt mások....
  3 points
 4. @Waycrestszép ötletek, nagy poén lenne, de kizárt, hogy megvalósítsuk őket. Több oka van: 1. hatalmas időt vonna el (itt most több évről beszélek) 2. az itt játszó játékosok többsége a legiont várja 3. kevesen is vagyunk hozzá, modellesünk nincs is. És még sorolhatnám Úgymond az ilyen szerverrel telített a piac (esszesön, le a kalappal előttük, követjük mi is a munkásságukat.), de egy jó legion szerver hiány cikk, úgyhogy inkább arra koncentrálunk. Ritka ez, de kivételesen ebben Phalanxnak teljesen igaza van. Ne politizáljunk itt kérem szépen, de megjegyezném, hogy ha minket bíztak volna meg vele, biztosan nem halt volna le, valami olcsó infost megbíztak vele, hogy csinálja meg, azt kész. Nekünk van tapasztalunk a ddos mitigationben, és mindenféle támadásokkal kapcsolatban, nap mint nap kapjuk az áldást Biztosan Inkompetencia.... Annak semmi köze hozzá, hogy a privát WoW szervereken ~10-ed annyian játszanak összesen, mint 2010-ben. (Összesen, nem csak Taurin.) Összességében: Nem akarunk több custom contentet rakni WoTLK-ba. Kijön ICC, ruby utána migráljuk MOP/Legion-be a karikat. (a szerver tervek szerint továbbra is futni fog, a migráció önkéntes lesz.) Megy tovább a régi core-unkkal Cata-ra. (többen azért łrtak rám, hogy át-e lehet vinni mopra a karikat, ezért feltételeztem, hogy cata-ra már nincs is szükség, de most kaptam jó sok visszajelzést, úgyhogy akkor a régi core-ral elindítjuk. :)) Személyes vélemény (nem tükrözi a tauri álláspontját, csak szimplán magánszemélyként írom, nincs mögötte semmi piackutatás): Ez a custom contentes dolog pár embert vonzana csak be, nem érné meg a befektetett időt. Még az is lehet, hogy több ember menne el, mint amennyi jönne.
  3 points
 5. 1, Legion kell és megint lesz élet 2,Az Ascension az én figyelmemet is felkeltette és kicsit elmélyültem a dologban. Elsőre fantasztikusnak tűnik,de a shop-jukról is van anyag, tele van a játékmenetet befolyásoló cuccokkal. így az egy pay to win szerver. Az extra cuccok és custom karik miatt képtelenség még a balance gondolta is. Arról nem is beszélve, hogy még egy "érdekes" szitu után sem lehet eldönteni legit volt e a dolog egyáltalán, vagy csalás. Akkor még nem beszéltünk arról. hogy ennyire átszabni a wow-ot nagyobb munka mint a Legiont összerakni, amivel amúgy is késésében vannak...
  3 points
 6. Javaslom h phalanx kapjon egy közösségi media szakértői rangot, rengeteg forumozonak van facebookja és nem ártana ha valaki végre felnyitná a szemüket pár index cikk belinkelésével.
  2 points
 7. Wanted to check if the quest https://www.wowhead.com/achievement=2155/abuse-the-ooze is bugged. I've been fighting the boss, an the adds for the achievement never spawn, help please.
  2 points
 8. im guessing its going to take a couple of years or more for legion to be made
  2 points
 9. Azt is azért írták be hogy lecsendesítsék a tömegeket, ha megnézed a development streamet jelenleg is meg a scriptelés.......ulduarra xt-re......warmanes videó alapján.......... Ahogy a meme is mutatja:
  2 points
 10. "blizznél valaki nem tudott programozni". Ilyen kijelentést azért vigyázva tennék, olyan évek óta jelenlévő bugok mellett amiket ezen a szerveren fel lehet lelni. Mármint az nem hinném hogy intended hogy 1-2 lockal keresztül tudsz úszni egyész Soo-n aztán azt a bosst ütöd amelyiket szeretnéd. Meg az se tűnik validnak hogy siegecrafteren nem tud lespawnolni az shredder ha odadobsz a helyére egy pengét. Van még sok ilyen de hosszú lenne felsorolni. Egy egész könyvet lehetne írni belőle. Arról meg már nem is beszélve hogy még nem találkoztam olyan classal vagy akár spellel ami pontosan olyan szorzókkal rendelkezik mint amit egész egyszerűen ki lehet olvasni wowheadről. Ha már a feral a téma, akkor ott példának okáért számomra teljesen indokolatlanul a rip nagyobbat a rake pedig kisebbet üt mint kéne. És még csak nem is az van hogy valami más patchből lett behúzva az érték. Teljesen eltérő sehol fel nem fellelhető random számok vannak használva. Nem mondom, megvan a varázsa, hogy szénné lehet bugolni a játék látszólag minden részét (néha kimondottan fun), de lássuk be ezek nem jófejségből kerülnek be, hanem mert taurinál "valaki nem tudott programozni".
  1 point
 11. sztem visszajönnek majd jónéhányan legionre mint anno lkra remélem lkval ellentétben meg is maradnak majd
  1 point
 12. Srácok lemaradtam valamiről, vagy nem arról volt szó, hogy szeptemberben teljes gőzerővel emgindul a legion fejlesztés? Aztán ehhez képest egyszer valami beirtak changelogba és azota és wotlk+mop patchelés megy. Miről van akkor itt szó?
  1 point
 13. I do not know whether this is the right part of the forum to post it, but I have not found any specific one in relation to bugs (or I am just blind, but I digress) As the title states - the final quest for the Dominance Offensive Campaign for Horde is currently bugged - the NPC Blademaster Ishi that is supposed to become hostile is just spinning, and Garrosh is hitting the bell and saying all but 3-4 quotes over and over again. Relog and abandoning did not help at all. They are still stuck in an endless loop of talking and spinning and to be fair, I'd like to finish my quest so that my phasing goes back to normal and I can see the World Boss again. Please resolve this asap EDit: Somehow it just unbugged. Disregard what I said before.
  1 point
 14. Én is, ezért szoktam IRC-re vagy tauri fórumra felhívni, akivel meg szeretnék beszélni vmit.
  1 point
 15. Idősebb vagyok, mint az itt lévők jó része, de gyűlölök telefonálni.
  1 point
 16. A kari értéke szerintem nem azzal függ össze, hogy bármikor feljöhetek de értem mire gondolsz. A régi közösség valóban megváltozott, mert sokan leléptek, de attól hogy MoP van, még lehet új emberekkel közösséget kialakítani. Evermoonon is egyre több a magyar, meg már nem annyira genyók a külföldiek se velünk xd. Akinek még fontos, hogy életben maradjon a szeró, az nem sokat tehet azon kívül, hogy feljár és játszik..:D Az Aljából is jópáran elmentek eredetire, de az utóbbi 1-2 hétben valamiért visszatértek taurira.
  1 point
 17. Neviccelj ember, mi értéke van itt a karinak? Mindenki csak vegetál. Se kereskedelem, se progress, semmi nincs itt. Nem a MOP-al van baj, hanem azzal, hogy MIÓTA van. Amúgy annyira kerestek embert, hogy lehet, hogy a gogli 1 darab elavult álláshirdetést hoz fel hozzátok a profession.hu-ról? Azért ha annyira nagyon keresnétek a rabszolgát munkaerőt csak-csak bele lehetne futni egy hirdetésbe nem? Vagy ingyen gondoltátok jószívűségből?
  1 point
 18. Nem kell programozónak lenni ahhoz, hogy valaki intelligens legyen, és aki intelligens és relatíve helyesen lövi be a saját intelligenciáját, az nagyon gyorsan megtanul programozni. A szokásos mintaillesztő, algoritmus-építő skillek mellett asszem az az egyik legfontosabb képessége egy programozónak, hogy fel tudja tenni a megfelelő kérdéseket. Onnantól kezdve, hogy ez megvan, a nyelvi eszközöket nem megtanulod (szokás bemagolni függvénykönyvtárakat, még egyetemen is, orbitális faszságnak tartom hogy egyesek ezt csinálják), hanem megszokod és időnként megragad valami. Az már amúgy más kérdés, hogy az életben még irgalmatlanul ostoba "programozók" is képesek érvényesülni, mert sok helyen "tökmindegy, csak csinálja meg valaki" alapon veszik fel az embereket.
  1 point
 19. Menjetek ki a levegőre, kár ezért a szarért rimánkodni, halad ahogy halad, majd évek múlva kész lesz, a külföldi játékosok addig életben tartsák a szervert és annyi. Addig meg keresni kell mást míg nincs Legion...Mire bent lesz meg lehet már le se fogjátok szarni, velem az élen xd Ereditért havi pár ezer forint aúgy nem nagy ár, annak aki még komolyan akar wowozni. Mondjuk én inkább az Xbox Game Passra költöm, mint egy 100 éves játékra amit rongyosra játszottam ( saját vélemény).
  1 point
 20. DK meg DK között nincs különbség, bugos mindkettő mióta létezik!
  1 point
 21. 1 point
 22. TT minden tagja segíti az előválasztási szervereket életben tartani. x)
  1 point
 23. Ha folyton leugatja valaki a panaszost, csak hogy benyaljon valakinek, akkor a 2030-as céldátum sem lesz tartható. Ez az út...
  1 point
 24. ne vergődj már itt. nem változik semmi attól... nem lesz 2022 nyár/végéig még nyilvános PTR -se. már 2019 -ben tudni lehetett a wotlk projectnél. de többször is ellett már mondva de mindig van aki nem képes felfogni. keress mást amivel játszhatsz addig. ennyi a dolog. ha meghal a szeró akkor meghal, így jártak.
  1 point
 25. Lényeg hogy nem az eredeti schemáját kellene kövvetni és úgy csinálni mindent mint ahogy az ott van. Mert mi lett annak is a vége? Meg így rohadtul hosszabb lesz minden, majd a Legion végén megint évekig nem lesz semmi a Taurin? Ki akar majd itt tartósan Legionozni ha tudják hogy majd megint erre számíthatnak a kieg végén? Évekig nem történik semmi...
  1 point
 26. Talán kicsit túl művészi, de üt... https://www.youtube.com/watch?v=4D2Mvebat8A
  1 point
 27. Na, egy 1%-os mount, ma sem logoltam be hiába,
  1 point
 28. Év végére a mások is lelépnek, mert lehet, hogy lassabbak a magyaroknál. de azért ők sem teljesen hülyék.
  1 point
 29. Rég nem játszik itt már 5-6k játékos, a fórum aktivitás is drasztikusan lecsökkent az elmúlt években. A supportot tudomásom szerint Mokeszli tökéletesen ellátja időtlen idők óta. A modok csak lézengenek itt extra jogokkal, állandó biztonsági kockázatot jelentve besértődés esetén. Még csak azt sem lehet mondani, hogy segítenek a nem valódi support jellegű kérdések/kéréseknél. mert azt általában az egyszerű játékosok szokták. Legion-nak nyoma sincs a horizonton, ami azt sejtetné, hogy kellhetnek még, egyszerűen okafogyottá vált a létezésük, minek megtartani még őket?
  0 points
 30. Azért szépen kirajzolódik, hogy a Merci egy stabil 2-3 tized előnyben van, nem tudom hogy lesz meg Max-nak a vb, de többszöri szerencse kelletik hozzá.
  0 points
 31. küldjed az smst 30ft / "á" betű sokkal filingesebb
  0 points
 32. Jó kis názáreti mobil
  0 points
 33. Városban lakom, a rövidebb beszélgetésekhez hajlamos vagyok hanghívást eszközölni a mobilomon, ha még emlékeztek rá, hogy mi az.
  0 points
 34. Te nem személyesen szoktál elmenni a két faluval odébb lakó IRL ismerőseidhez, ha valamit kérdezni akarsz tőlük? smh
  0 points
 35. vannak IRL barátaid egyáltalán? egy "normie"-t egyiknek a használatára se fogod tudni rábeszélni
  0 points
 36. Na, legalább Chris leírta, hogy néhány hónapot még várni kell az infókra Legionról.. most mindenki kapott egy kis morzsát, úgyhogy oszolj.
  0 points
 37. Nyilván ő áll a háttérben
  0 points
 38. Nem kell érts valamihez hogy érts hozzá.
  0 points
 39. Te amúgy neked fogja valaki a kezed vagy magadtól írsz ennyi faszságot?
  0 points
 40. https://www.auto-motor-und-sport.de/formel-1/f1-motor-2026-einigung-details-porsche-audi/ Audi & Porsche (már vagy századszor) bejelentette, hogy 2026-tól csatlakozna az f1-hez, mint motorszállító. Cserébe megszűnne az MGU-H, ami a motorfejlesztési költségeket jelentősen lecsökkentené. tbh számomra ez továbbra is "hiszem ha látom" kategóriába tartozik, már évek óta tervezi a VW csoport a csatlakozást.
  0 points
 41. a Cataclysmet is csipázták sokan ( bár a nagy wotlk hype utána eltünést miatt kérdéses a sikere ) de van aki szereti és tolná azzal is, szóval ha halad majd Crystal is tovább, mondjuk 1 éven belül kellene átállnia Cataclysmre nem tudom mennyire lenne reális, akár Legion előtt, akkor arra is lehet reális player De amugy azt is figyelembe kell venni, lehet 200 player fog aktivan játrszani, és főleg raidelni fognak, mert lássuk be a PVE viszi a fő vonalat WoWba
  0 points
 42. A playerspelleket általában ~2év megcsinálni. (BfA-ban értelmes core sincs, az is minimum 1 év) Legionben kb megvannak. Ergo már "csak" content van vissza. 9.x MINIMUM 3 év lenne, hogy valamennyire használható legyen. Arról nem is beszélve, hogy ha wotlk contentet akarsz 9.x-el olyan szinten unbalanced lenne az egész, hogy éveink mennének el a balanceal. Hatalmas időbefektetés lenne, aminek nem biztos a megtérülése sem. Akkor takarodj eredetire, és ne offolj tele minden témát. Külön biztos nem fogjuk berakni. Még mindig sok új featuret implementálunk nap mint nap, így még joslatokat nem tudok mondani, hogy kb mikorra lesz kész, de szerintem pár hónapon belül már valami közelítést tudok. Ha ő szeret vele játszani, akkor annak számára van értéke. Van kereskedelem és progress is Evermoonon. Azért mert te unod, van aki új és szereti. Az a baj, hogy olyan programozót nem tudunk megfizetni, amilyen elvárás lenne. Bedolgozásra van lehetőség. Kiszámlázza (igényel egy adószámot), és kifizetjük. Már többször volt erre példa. Az olyan játékosok, akik szeretik a WoW-ot és szeretnének vele foglalkozni, azok felkeresnek minket, hogy tanulnának. De az utóbbi 3-4 évben ez nagyon megcsappant.
  0 points
 43. Húgeci, jó ez a cucc, mert amíg nem vagyok belépve, addig nem tudok jelszóváltoztatást kérni, pedig visszakerestem a freemailemet és bár oda sikerült tiltás nélkül belépnem a 3. eltalált jelszóval, a taurin végigtoltam mind a 2 felhasználó lehetőséghez tartozó 8-8 jelszókombinációt ami még életben lehetett a 2017-es utolsó belépésem korszakában. Szóval cső és viszlát is, mert szerintem ezt mégegyszer nem fogom tudni megcsinálni, a most használt e-mail címekkel meg tuti nem fogom összekötni ezt az accot. Azért jó látni, hogy néha rávertek pár szót phalanxra, meg egyszer kapott két egész mondatot is, mert a 2014-es aláírását tudta bővíteni valami faszsággal. Neki már csak ez van. Amúgy elszívtam a cigit és még mindig nem küldte el az üzenetet, szóval megpróbálom mégegyszer.
  0 points
 44. Ne viccelj @Phalanx. Triggerelni akarsz? Kivel vagyok én jóban közülük? 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor kontaktáltam velük összesen. Van akit valamennyire csípek, van akit nem, de senkinek nem vagyok a pajtása. Azóta meg egyébként konkrétan ha 1 ingame ismerősöm játszik akkor lehet sokat mondtam. Pedig azért akadtak. Az Androidos appot is addig csináltam míg hasznát vettem. Pöcsöm az egészbe.
  0 points
 45. Szerintem egyértelmű, hogy te ebbe a kommentbe több energiát fektettél mint a TT a játékosok megtartására az évek folyamán. Szerintem felesleges bármi építő dologgal előhozakodni. Én inkább azon filózgatnék, hogy vajon miért? Miért nem azzal foglalkoznak/tak amire igény volna? Inkompetencia? Forráshiány? Leszaromság? Egyéni érdekek?
  0 points
 46. Felhuztam 80 ra a karimat 1 hétig toltam vele,aztán abbahagytam, 1 hónapra rá meg kb 50% játékos lelépett. Nem sok értelme volt...
  0 points
 47. Csak egy kis nyomás kell és lezavarják egy hónap alatt. A wotlk csúsztatáskor megmutatták, hogy tudnak ha akarnak... (egy hónap alatt többet haladtak mint előtte több mint egy év alatt)
  0 points
 48. A gőz erő már kicsit kevés a 21. században...
  0 points
 49. 0 points
×
×
 • Create New...