Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/04/20 in all areas

 1. 6 points
  @Chrisezekre válaszolj kérlek: - így 5 hónappal az eredetileg 1 hónapra saccolt Wotlk fejlesztés után: számíthatunk egy áprilisi releasere vagy sem? Ne mellé beszélj, igen vagy nem. - Ha nem, akkor hogy értékeled, megérte a 2-3 fejlesztő 6 hónapos munkája a beleölt fejlesztési órákat a Legionnel szemben? - Hogy a francba lett 1 hónapból először januárra átcsúszó projekt ami most április/májusnak néz ki? Mi ment ennyire félre? - Esetleg ha visszamehetnél az időbe nem hagynád a faszba, emelnéd le a polcról a régi server megoldást amivel évekig jól elvoltak a playerek? - Nem gondolod problémásnak hogy a playerek semmilyen tájékoztatást nem kapnak semmilyen csatornán? Ehhez nem kell marketinges, heti 1 poszt kellene a Chris életébe és hálásak lennének a játékosok :) Kérlek válaszolj erre és ne tűnj el megint fél évre.
 2. 5 points
 3. 5 points
  wall of text etc etc etc: kiírni hogy jön legion legalább annyival megtippelni a launchot hogy melyik évben ezzel jelezve hogy mop lesz még és "van" értelme elkezdeni itt játszani de haladni is fog a dolog tovább mop/legion átmenetes kép oldalon ezzel is jelezve azt hogy azért valami történik 3 szerver egybe merge-elése akár egy teljesen új realmre aminek nem a cégnév a neve ez által biztosítani hogy "nemzetközi" a dolog és nem úgy lesz hogy "xy jött játszani az én szerveremre és nem tud madjarul?!?!?" Előző ponthoz: https://gyazo.com/0c6ef31417134af9e3de78f6227d088f ezeket így megcsinálni Az említett közös mop szerver legyen legalább 2x szorzón és a már meglévő .blizzlikeexp (valami hasonló) tudják állítani ha valaki szo... akar Ha egyszer beér az LK dolog és elindul akkor fentebb kéne rakni a server statust mondjuk úgy legfelülre mert idióta biztos És tényleg az utolsó érv az egész egybe mergelésre, hogy ne szarjatok már a szájába azoknak a playereknek akik itt játszottak évekig csak már nincs kivel.
 4. 4 points
  A gyerekeknek a suliba legalább lesz egy jó évük, amikor nem kell végig állniuk ilyen nyomorék ünnepeket nejlon ünneplőbe meg fülledt, fosásig tele rendezvény termekbe ahol csak a jó isten tarjta benned a lelket hogy ne ájulj el.
 5. 4 points
  legion fo vonzo ereje a M+, de okoskodj megint phalanx
 6. 4 points
  Sziasztok! Lássuk min dolgoztam az elmúlt hónapokban. (Csak Legionnel foglalkoztam) 1. Merge - Ráhúztam a MoP-os adatbázist Legionre, így januárig minden MoP-os dolog bent van Legionben is. 2. Kliens oldali anti-cheat rendszer. Erről most beszéljünk egy kicsit többet... Sokak által feltett kérdés, hogy miért is kell ezzel foglalkozni, mivel enélkül is indítható teszt szerver. A kérdés jogos! Ennek nagyon egyszerű az oka. Blizz kedvenc játéka, hogy mindent megváltoztat, de hála istennek ez a feature jelenleg még ugyanúgy működik, ezért van adatunk róla. Ha nincs adat, akkor megduplázza a fejlesztési időt, ami már így is 3 hónap körül van. Remélem így már érthető. Nagyon sok nehézségbe ütköztem, iszonyat jól megcsinálták. DE TÉNYLEG. Ez OP lett. Visszafejteni is rémálom volt. Minden energiámmal arra koncentráltam, hogy mielőbb végezzek vele. A főbb ellenőrzéseket visszafejtettem és már "csak" a szerver oldali implementációja van vissza. (Ja igen, remélem lejött, hogy kidobták a régit és ez egy teljesen új rendszer) Szeretnék eloszlatni egy óriási tévhitet is. Mire is kell a Cross realm? Sokan jönnek azzal, hogy össze kellene húzni a 3 realmet, és akkor cross realmet ki lehet dobni, meg, hogy felesleges energia befektetés volt. Nos... NEM. Cross realm szükséges, mivel több jó tulajdonsággal rendelkezik: - Sok terhelést levesz a sima realm(ek)ről (Ez általában új content launchkor okoz problémát) - Ha crashel, akkor "csak" általában ~300 embert érint. (Teszem hozzá, hogy nem cross realm specifikus dolgoktól szokott behalni) - Az, hogy más realmekről jövő játékosokat is képes fogadni, csak egy mellékes jó tulajdonsága. Szerverek összehúzása. A belátható jövőben nincs tervben a merge. Értékeljük a jó szándékot, és köszönjük, hogy aggódtok értünk, de a jelenlegi helyzetben nem látjuk indokoltnak. WoTLK Kb minden ellenünk dolgozik. Fél iroda betegeskedik, kb 2 hónapnyi munka esett így ki (egy emberre levetítve), ami nem kevés. Túl sok energiát emésztett fel, de már nem dobjuk a kukába, hisz, majdnem kész van. 2020 Q2 a tervezett indulási időpont, de ha nem jön össze, akkor légyszi ne lincseljetek meg Most már megpróbálok aktívabb lenni.
 7. 3 points
  wodra gem és enchant vendor kéne ha már chris bevalotta hogy csak lusta volt megcsinálni és azért nincs, kéne egy aktuális season gear vendor mint ami a falon van.
 8. 3 points
  Most olyan a WOD? Ha jól tudom pvp realm, és nem.hogy pvp de még élet sincs a realmon meg úgy az egész szeron se nagyon. Anno a Rebornon 200-300 fös pvp guildjaim voltak, napi szinten ment a raidelés sw be az FTH szervezés stb stb ma meg örülj ha egyáltalán találsz pvp guildet...abban is vannak 10 en aktívak. Wod ot olyanra kéne rakni mint a TB volt csak a pvp röl szoljon külön duel helyekel satöbbi.A tauri meg ugy ahogy van Blizzlikének az Eveemoonal egybe vonva.
 9. 3 points
  Valahol elbuvolo hogy olyan fejlett, nyugati tarsadalmak mint az ukranok egyetlen fertozottre bezartak az iskolakat, Magyarorszagon pedig rendelet tiltja hogy az igazgato szunetet rendeljen el. Oh igen
 10. 3 points
  Személyes kedvenc Arthas Menethil mint koronaherceg.
 11. 3 points
  Az szép dolog hogy ilyen sok figyelmet fordítotok woltk contetre, és nagyon klassz hogy egy minőségi contentet akartok készíteni, de nem hiszem hogy amikor elkészül ,az emberek emiatt özönlenének taurira, több éven keresztül futott mint kellett volna,, szerintem már mindenki kiélvezte az évek során ICC-t. Örülök neki hogy a legion fejlesztés is megy, csak ezt a sok energiát és időt amit a woltlk -ra fordítotok, azt abba kellene befektetni ami izgalmasabb és jobb, és ahol mindenki játszana. Szerintem ha egy nyílvános szavazást indítottatok volna az oldalon hogy akarnának e az emberek egy profi woltlk szerót legion előtt , akkor derült volna ki hogy van e értelme elkezdeni a fejlesztését vagy sem, de már soha nem derül ki. Remélem megéri majd, és úgy lesz ahogy gondoljátok.
 12. 3 points
  I'm not hungarian, so bare with me here for writing in english, since there's no Life of Chris english discussion. I follow all the Chris's life posts pretty close using the translator, so i might have so misinformation here, but i won't dwell in that right now. @Chris, since we're in a sort of Q&A here i have a few technical questions. Q: Last time we spoke you were dealing with the launcher issue, the whole memory injection ordeal to pass the login data to the client, did you finish it already? Currently you're "playing" around with Warden, it's a hard task, we're aware of that, runs deep into the core so i'm not even asking if we can have a open alpha while it isn't finished so my question is. Q: After Warden is in a "okay" state, can we expect a closed alpha to start testing its stability and lay down some ground work for class testing? (Not talking about actual legion zone content) On your post you mentioned a Cross Realm system rewrite. Currently the phasing system isn't yet working, which would be beneficial for Legion (Mythic +) but it would also make the world feel more populated without the actual need for realm merges. Q: Can we expect this behaviour to be implemented with this rewrite? Regarding MoP: Currently Evermoon ( i can only speak for myself here as an international ) has little to no heroic raiding guilds, the 4/4 update (as well as the legendary catch-up system) could really improve this, since it would help out the struggling guilds to finish the content and new players/alts catch up with the lego chain. Q: Can we expect this update any time soon? Regarding server population: We know that Tauri is an Hungarian based server, however since the opening of Evermoon, a lot of people (myself included) had no perception of its existence. Players feel very hesitant in joining Tauri, even tho they know it's by far the best scripted server in existence just for the simple fact that they see it as a Hungarian server and not as an (semi) international server. Q: Are there any plans to change this paradigm ? Thanks for the blog post update and keep up the great work!
 13. 3 points
  Szerintem nem kell diploma ahhoz, hogy valaki felismerje a két szó közötti különbséget, de ha nehezen megy, segítek. Igen, félrebeszélés az, hogy már x. alkalommal is a jaj valami közbejött szöveget tolod mind wotlk-ra mind legionre, és totálisan eltereled a figyelmet a valódi problémákról a cr-es szöveggel, azért is idéztem be. Teljesen valószerű, hogy közbejönnek dolgok, az is, hogy több munka van valamivel mint eltervezte az ember, de akkor előtte nem kell légvárakat építeni, hogy egy hónap és kész, talán januárra kész, talán tavasszal ptr, stb. Arról nem is beszélve, hogy két projektnek álltatok neki egy akkora teammel, aminek nincs kapacitása ennyit elbírni. De ez a te felelősséged, és ezt sokadjára is külső tényezőkre hárítani mellébeszélés. A mindenki le van szarva meg elég egyértelműen következik abból, hogy milliószor érveltünk itt is meg más topicokban is a merge mellett, te meg ellenérv nélkül elutasítottad. (Nem, a szerintünk nem kell nem számít érvnek.) Az egyetlen dolog amit felhoztál a 'nem aggódunk' volt, ami elég hiteltelennek tűnik ha megnézzük, hogy Rebornon 5x ennyi player volt mikor szóba került a merge. Attól meg nem te leszel a károj, hogy nekiállsz személyeskedni, amíg nem érvelsz normálisan, addig csak saját magadat nevetteted ki. Nem rám nézve szégyen ahogy és amit írsz, hanem rád. Ha nem tűnt volna fel az előző néhány oldalból, itt abban van egyetértés amit mi mondunk, nem abban, amit te. edit: wotlk meg egy az egyben ez, change my mind
 14. 2 points
  Akkor azt a vírusirtót törölheti is le, mert szart nem ér. (Ilyen pl az Ava$t)
 15. 2 points
  classic tbc 2. phase
 16. 2 points
  neked am mi bajod van?
 17. 2 points
  Ha már sajnos nem sikerült lebeszélni titeket a WotLK-ról akkor ajánlanám, hogy nézzetek szét a 100 másik szerveren mi vált be és mi nem (lehetne tanulni mások hibáiból). Reddit kommenteket és fórumot olvasva az jön le, hogy nem igazán vagytok képben arról mit is várnak el jelenleg a játékosok. Mivel Chris-től ez nem várható el (hiszen arról sem tudott hogy sunwell bejelentette ősszel az új realmjukat) legalább Crawen te járj utána a dolgoknak. Rád még talán Chris is hallgatna ha mondasz neki valamit, úgy tűnik mástól mindent trollkodásnak vesz. Esküszöm azt hiszitek, hogy 2020-ban még mindig elájulnak az emberek attól, hogy lehet loremastert csinálni. Amúgy tényleg nem féltek attól, hogy egy újraírt, majd 0 teszteléssel kiadott kiegészítő elronthatja a szerver "bEsT sCrIpTeD PriVaTe sErvEr " hírnevét? (Lehet jönni azzal, hogy megint negatívak az emberek, eddig sem lett igazuk, ugye? )
 18. 2 points
  Ezek után már remélem, hogy visszamenőlegesen megkapjuk az jelzés időpontjától a javításig terjedő időszakra az elmaradt vote krediteket! Köszi tauri team!
 19. 2 points
  It works without injection, and no it isn't done yet i can answer in 2 weeks *chris time* I did not say I'm going to rewrite the crossrealm (or if I did, that was accidental), only that it's due for an update. Most likely we won't have crz, but M+ can be made to work crossrealm Front page newspost up in 2 weeks. Not Chris time here Well, we kinda didn't manage to come up with anything that sounds perfect, if you have any ideas, feel free to share Thank you!
 20. 2 points
  @Chris azert remelem azzal tisztaban vagy, hogy CR zona nelkul valamit haxxolnotok kell a Mythic dungeonokra realmok kozott, mivel be kell futni a dungeonokba manualisan es ezt jelenleg nem tamogatja a rendszeretek ha jol tudom. Ha meg az LFG tool nem lesz kozos a realmok kozott halott az egesz legion otlet mivel kulon a realmokon nincs eleg player.
 21. 2 points
  Mi lenne indokolt helyzet? Majd az amikor 200 online lesz szerverenként?
 22. 2 points
  Ha ennyire a cr-t akarjátok erőltetni és nincsen tervben a merge, akkor mikor lesznek végre cr zónák, hogy az a ~300 aktív fő wodon találkozhasson másokkal is ingame?
 23. 1 point
  @GeryFlash 1.) Valakinek jót tesz, valakinek nem. Nekem pl nem, mert azt sem tudom, milyen nap van 2.) június 3.) Igen Sosem használtam vírust vírusírtónak. Nod meg Defender a két legjobb. Csak azokat is használtam. Linuxon Clamav-ot. Nagyon sok munkával igyekszünk jobbá tenni a gargoyle-t, addig is türelmedet kérjük... @AsgardMég nincs senkinek beta-ja. Új Launcher neked meg sincs, amivel egyáltalán működne.
 24. 1 point
  @Chris 1.) hogy látod, az elmúlt 1 hónap a fejlesztő gárdára jó hatást gyakorolt vagy lassabb a fejlesztés a karantén alatt? 2.) Május vagy június az esélyesebb WOTLK releasere? 3.) Lesz előtte pár hét open bétázás tesztelés céljából? Köszi!
 25. 1 point
  vagy hozzam fel azt hogy a playerek és a devek között konkrétan semmilyen kapocs nincs hacsak nem építed ki magadnak? Vagy azt hogy évek óta volt kérve hogy a test of valor legyen fel veszem leadom mert értelmetlen 3 hét szenvedés, vagy a közös cm ladder hogy legyen értelme az egésznek ennyi playeren? És még ki tudja mennyi mindent tudnék sorolni amire vártunk vártunk és azóta sincs sehol, viszont legalább már nem is kell mert időpocsékolás lenne megcsinálni mert nincs ember akit érdekelne. Edit: Mellesleg biztosan sikerül majd felül múlni azt a warmane LK-t ami már évek óta megy, a mopból visszavitt adatokkal.
 26. 1 point
  Legjobban scriptelt privát szerver kimerül abban, hogy a questek többsége működik bár abból van pár ami felveszed leadod kategória ("csak" a legendary back questline fele ilyen), pvp okádás volt a kieg elején, nem csak a patches vergődés de konkrét spellek és mmr system szar volt, speciális eventek fele nem működik a szerveren vagy max beadja az acsit, pve csak a szokásos tauris 1-2 hónap és eléri azt a szintet hogy üthető legyen minden ilyen olyan tauris taxxal (nyílván gloryt csak az után tudsz csinálni ha valaki már reportolta az összeset hogy nem működik) végülis ha most jössz taurira lehet hogy eszed faszod megáll azért hogy milyen kurva jó minden csak hát nem kell elfelejteni azokat az időket se amikor "premop", "precata" meg "prelk" volt és konkrétan legalább fél évig nem lehett csinálni semmit mert készült a "content", ja meg hát azt hogy évek voltak ide eljutni.
 27. 1 point
  Ha most idejön valaki és szeretne wotlkt tesztelni ezzel segítve a kedves fejlesztőket: Hova van kiírva mi van már újraírva/backportolva, mit lehet/kellene tesztelni? Tavaly mikor indult crystalsong akkor kérték az emberek, hogy instant 80 legyen így aki classokat/max lvl dolgokat akar tesztelni annak ne kelljen felfejlődnie, azóta lett kezdve ezzel valami? glyph/trinket/tier set vendor van?
 28. 1 point
  Sokra megy a hely egy 300 fős woltk realm-mel, ha a mostani mop-oskat össze kell vonni, hogy 1k felett legyen a vége. ( ha tényleg 2021 a legion, akkor azt már nem lesz kinek fejleszteni) Edit: Ha az angol nyelvű topicok-ban is ezt 2021-et tálalod, azzal csak elbizonytalanítod a Evermoon játékosait, és ideje korán fogja lehúzni a rolót az a realm.
 29. 1 point
  Hey man! Keep up the good work, and catch the ass of the noobs. :D
 30. 1 point
  Szerintem ez a kommented egy kicsit elkésett, nem?
 31. 1 point
  ohh köszönöm ellinkeled az emailod h hova küldjem sajna az emailozgatáshoz buta vagyok öszinte leszek veled
 32. 1 point
  duplicate/triplicate protection minden rarity-re, normálisabb ranked system hidden MMR-ral, retek Leeroy megy HoF-be. Standard mode bejelentése óta ez a legjobb update.
 33. 1 point
  Hát valahogy nem sikerült megvalósítani ezt a Legendary Item dropot.. SoO szűz karakternek 14 boss alatt 2 secret míg ToT-ban 6 boss alatt 1. De legalább a Test of Valor quest 2 hét alatt kész van.
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
  Lehet itt tetvezni meg hazafizni, de amikor a magyar egészségügy ott tart hogy van pár fertőzött gyanús ember azokat úgy teszik karanténba hogy összezárva és az eredeti egy fertőzöttől mind elkapják akkor igenis van mitől tartani. Mikor több száz ember hal meg csak lombardiában naponta az azért annyira nem (lol).
 37. 1 point
  https://www.youtube.com/watch?v=LDU_Txk06tM Asszem most minden egyetemista nevében beszélek.
 38. 1 point
  Ez a nemzetközi dolog helyben már leszerepelt az Evermonnal(Tauriból kihasított sznob magyarok mellett kevés külföldi). Ráadásul ennek még crossrealm mankója sem lenne, nulláról meg nagyon nehéz. Minek még inkább megnehezíteni a dolgot? Szerintem legjobb lenne elfelejteni ezt a magyar realm-nemzetközi realm koncepciót, legyenek helyette csak realmek. Nem lennének nyelvi szabályok legfeljebb adott(custom) channelekre és mindenki kialakíthatja a saját közösségét, ahol olyan nyelven kommunikálhat amin szeretne. Nem hiszem, hogy a Tauri olyan helyzetben lenne, hogy megengedhetne magának ekkora széthúzást, csak hogy kiszolgálja azon sznobokat akik az által akarnak többek lenni, hogy nem hajlandók magyarul kommunikálni. ui: A jövőre nézve, ilyen leépülés mellett még előfordulhat realm összevonás, ami sokkal fájdalommentesebb lehet, ha nincsenek csupán sznobizmus által gerjesztett ellentétek.
 39. 1 point
  Anyone feel free to add one if there's a demand to separate it. Also I already asked this in another reddit thread (sure it's rethorical but still), when Tauri launched MoP, people wouldn't play here because "it wasn't fully progressed", now the problem is that it's fully progressed? Fuck me if I ever understand how the private server scene works.
 40. 1 point
  PvE vagy PvP-re megoldas: BfA Warmode tauri like modon, SW/OG/Legion Dalaran-ban egy Custom NPC akivel ha beszelsz ki/bekapcsolja a PvP-t mivel csak a varosokban tudod allitani igy nem absuleoja senki questeles kozben esetleg PvP-on playereknek tobb xp/rep/ap gain, de szerintem ez felesleges vagy szimplan az egyik realm lenyeli hogy a masiknak a beallitasa ervenyesul, cserebe nem uresek a zonak XP/Rep ratek: gondolom valahogy csak tudja a szerver melyik realmrol connectel az adott player igy az alapjan be lehet neki allitani Chat nyelv: angol, haladni kellene a korral eredekes modon mas szervereken ez mukodik kulon magyar/angol channel leszarjatok es mindenki ir olyan nyelven ahogy akar Warriors of Darkness meg szimplan szunjon meg senkit se erdekel. A vendoros dologra/loot szorzora igy nem kell kitalalni semmit.
 41. 1 point
  Szerintem a worldchates faszságot meg azt h Chris leír valamit fórumra nem nagyon lehet párhuzamba állítani. Pont ez a probléma, hogy a főoldalt a bánat se nézi, de ha valahol azt látják, hogy a tulaj leírja, hogy mikor lesz kész szerinte valami, akkor hajlamosak hinni neki. Aztán hajlamosak csalódni is, ha az sokadjára se teljesül. És nem az lesz az első gondolatuk, hogy ja hát ezt csak fórumon olvastam, akkor nem kell komolyan venni.
 42. 1 point
  Ez a hivatasos-nem hivatalos megint csak játék a szavakkal. Onnantól fogva, hogy te leírod, hivatalos. Tök mindegy, hogy hova, mert az emberek nem azt fogják nézni, hogy főoldalon van-e vagy sem, hanem hogy az az ember írta, aki a legtöbb információval rendelkezik a témáról. És ugyanúgy ki fogja ábrándítani őket mikor az ötödik határidő után sincs semmi, mintha a főoldalra lett volna kiírva.
 43. 1 point
  Hál' istennek kaptunk egy updatet, alig van benne félrebeszélés Content launch egy évben egyszer van, és az utóbbi 2-3 már abszolút nem hozott plusz playert. Dungeonöket/bg-ket meg akkor is lehetne külön realmen vinni, ha minden más egybe lenne mergelve. Az meg nem tudom, hogy nem tűnt ki másfél év alatt sem, hogy a merget abszolute nem azért akarja senki sem, mert a szerverért aggódna valaki, annak már úgyis mindegy, hanem mert egyszerűen SZAR ÍGY JÁTSZANI Az egészből megint csak a megszokott beképzelt, voluntarista baromság jött le (= mi így tartjuk jónak, mindenki más meg le van szarva)
 44. 1 point
  Több embert érdekelne, de mire eljutnak oda, hogy legion láthatárra kerüljön, már nem marad annyi játékos, hogy bárkit is bevonzzon. Lehet jó legion szervert csinálni, de senki sem fog rajta játszani, ha meglátják, hogy az átlag player szám 500 körül vegetál.
 45. 1 point
  A meglévők is Legion-öznének szerintem.
 46. 1 point
  I've been actively playing on Evermoon for over a year now, and I've encountered hundreds of players from there in the meantime. Contrary to what you believe, just because some people are loud as hell on the forums (mainly Hungarians on Tauri nowadays, people like Asgaard who are 1. Hungarian 2. not even playing anymore 3. absolutely disinterested in anything but their own niche interests), most of the playerbase is against the merge due to things like... Evermoon being a different realm (slightly higher rate and PvE), sth unique that we offer, the enforcement of English language on public channels, which couldn't happen on a realm like Tauri, and because whoever wants to go to the other realm can ALREADY DO IT. Trust me on this one. We're not making three polls a day, not even just because we know what the split is like (leans towards against/strongly against, very few strongly for, a lot indifferent or maybe slightly for), but also because players who would not like to see Evermoon drastically changed would be absolutely massively pissed the hell off if we changed anything. There are very few people who absolutely refuse to play here just because of the realm situation, but there would be many who would leave without question if we took Evermoon away from them. And sadly, there are also racist Hungarians who would leave if they had a bunch of "English monkeys" (their words, not mine) unleashed on them. So yeah, 100 guesstimated pop a month is absolutely not worth it if you're losing 500 instantly. (Btw, a concurrent online playercount of ~2k requires total active accounts in the 10k's, maybe more. So if you're thinking 100 PEOPLE per month, or 100 concurrent online players' worth of players per month (which is at least 5 times that), please clarify, as 100 individuals a month is barely a dimp on population) Most of the complaints about our realm, and "whyimleavingthispileofshit", have always been about the pop. Even when it was higher.
 47. 1 point
  Én március-t jósolok.
 48. 1 point
  Jelzem nem vagy egyedül ezzel a kérdéssel, mániákus stalker módon nyitom meg nap-mint-nap a Chris élete topicot, hátha azóta osztott meg velünk további részleteket, indulási időpontot stb. ... Hype is real.
 49. 1 point
  Igazából játszanék már Ez a Mop engem nagyon nem inspirál ...
 50. 1 point
  Addigra a pandáson már úgysem lesz ki játszon, majd talán rájönnek hogy a felsőbb kontenteket sokan nem szeretik. A légió is sokaknak nem jött át, köztük nekem se... Viszont egy olyan szerverre ahol LK megy és lenne rá mondjuk elég jó arányban magyar játékos simán visszajönnék. Csak nem halad a rendszer sajnos és ahogy kinéz nem is fog, majdcsak akkorra amikorra már kb mindenki elmegy innen. pedig régen nem volt rossz ez a szerver mára már csak a töredéke...
×
×
 • Create New...