Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/30/20 in all areas

 1. 9 points
  This is the kind of info that needs to be put out. You have a pretty hardcore fanbase, myself included. But we don't deserve to be left in the dark while the others get all the fun.
 2. 9 points
  Üdv! Sajnos a crystalsong szerveren egyelőre az arena, azon belül is főleg a 3v3 arena nem indult be annyira, hogy az a pvp miatt itt játszó playerek számára azt nyújtsa amit kéne. Ennek sok oka van, viszont a playerbase alapvetően elegendő lenne egy egészséges 2v2 és 3v3 ladderhez. Néhány playerrel az alábbi javaslatokra jutottunk: 1. Ha egy 3v3 arena team bejoinol arenara akkor arról legyen 1 system announcement. Sokszor az is probléma, hogy nem tudják a teamek, hogy mikor joinol valaki 3v3-ra mert annyira kevesen joinolnak, viszont így legalább lehet figyelni rá. (csatolok képet az elképzelésről) 2. A 3v3 arena adjon az 5v5 arenának megfelelő arena pontot. Ez mindössze körülbelül 10%-os arena pont növekedés lenne, szóval nem annyira drasztikus mint amennyire hangzik, viszont ez talán egy kicsit bátorítaná a playereket, hogy inkább 3v3-ban capeljék akár csak a 10 meccset, mert sokkal jobban meg fogja érni. Az 5v5 ladder pedig halott és az is fog maradni, sosem lesz rendeltetésszerűen használva. 3. Hetente 2 arena pont osztás. Ennek 2 vonzata is van, az egyik az, hogy nagy valószínűséggel több arena meccset idézne elő, már csak azért is mert hetente kétszer kéne capelni (arra vonatkozik aki csak 10 meccseket játszik) így a heti 10 meccs helyett már 20-at fog játszani. A másik pedig az, hogy sajnos (főleg season5-ben) nagyon lassan jön össze az arena pont egy itemre (pl.: 1 staff 4500 arena pont ami még akkor is 5 hét ha relatíve magas ratingen van az illető) ez pedig sok embernek elveszi a kedvét illetve aki csak most kezdi az arenat az is hamarabb fel tudna zárkózni a már gearesebb emberekhez. Tudom, hogy ezek a változtatások "nem blizzlike"-ok és nem, nem azért mondjuk őket mert "fu mi gearelődni akarunk gyorsan", hanem azért mert sajnos a season5 a mai normákhoz képest "lassú" tud lenni és nem árt ha egy kicsit fel van dobva, ettől nem fog funserverré válni a server és hasonlók. Főleg az elkövetkezendő időkben lesz ennek nagyobb jelentősége, mivel a raid content lassan mindenkinek farmon van. Régen is egy hasonló javaslat (a táguló mmr gap a teamek között a que elteltével) segítségével lett kicsit felpörgetve a pvp és az a javaslat a mai napig bent van a szerveren és sajnos azt is elég sokáig kellett kérlelni. Köszönöm a figyelmet.
 3. 9 points
  ....gonzy wow jump eventet taurira ... Upvote pls h megtortenhessen...
 4. 6 points
  @Chris Na akkor wodos merge-hez szabályok: Előljáróban a szorzók a szerveren: Quest 15x, Item 5x, Gold 20x, Kill 15x, Explore 15x. A Quest-Kill-Explore az xp mennyiségét szorozza. A Gold szorzó a mobból eső gold mennyiségét szorozza. Az item szorzó csak a vendorozó itemekre hat -> Raidből nem esik több item és nem is nagyobb az esélye. Akkor most pontoként: Itemek: Csak azok az itemeket ne lehessen átvinni ami nem soulboundos. Ami boe itemek/craft alapanyag/flask/poti/food etc ezeket nem. Gold: Meg kell adni a pontos összeget vagy váltási számot szerintem ilyen ~100-200 körüli osztóval megoldható lenne ez. (Gold limit esetén 10k-5k goldot hozna a karakter) Mount: Mivel minden mount acc wide és tömegesen használták ki ezt, így nem gondolom bármi értelme van elvenni bármelyik craft/vendor mountot. Proff: Mivel instant fel lehetett húzni bármit és gondolom nincs adatbázi, hogy melyik karakter volt előtte meg utána így ezt a részt a TT-re bíznám hogy 0 proff vagy nem érdekli. Ajánlás Catás max szintre redukálni. Repu: Teljesen jelentéktelen a játék mostani állapotában. Currency: Nem hat szorzó rá így 1:1-be mehet. Talán ezzel lefedtem a főbb dolgokat, de majd írjátok ha nem. További szabályok amik kellenének szerintem: Két lehetőség van szerintem -> Csak azok a karaktereket lehet merge-elni taurira amik: vagy x idő eltelt a készítés óta(mondjuk fél év vagy ilyesmi), vagy a topic születése előtti karaktert csak. Ne lehessen az ilyen karakterekkel kereskedni egy hosszabb ideig vagy végleg. Az újonnan vett wodos karaktereket ne lehessen mergelni. Névnél: Öregebb karakter tarthatja meg a nevét ha ütközés lenne, persze ha aktív mind2. Guild nevet lehessen elkérni, de migrálásuk felesleges. Szerintem belekezdeni a beszélgetésbe ennyi elég, várom a reakciót Chris.
 5. 5 points
  Make Tauri Great Again part 666 avagy javaslat mit kéne kezdeni a szerverrel, hogy jobb legyen mint most. Először is MoP: Egyesíteni a szervereket egy nagy nemzetközi szerverré -> Tauri, Evermoon, WoD merge. WoD-ot meghagyni mint CSAK pvp szerver (gyorsan csinálsz karit -> que bg/arena) -> crossrealm nem felesleges. Az egyesített mopos szerverek lehetnek PvE-k mivel amióta mindenki tud teljesen mind1 a World pvp. Szabály rendszert létrehozni amivel átvihetők a wodos karik az új realmre. (goldot átváltani pl ha limiten van akkor 10k-t tud átvinni w/e ez a része, repu/mount többi dolog mind1, mert azok jelenleg is elérhetőek a többi realmen. Nyilván a craft alapanyagok meg ilyen vendornak visszaadod sok goldért dolgokat elvenni.) Ideje lenne lassan egy season end-nek is Wotlk: Global vagy World channelek megoldása: nem kell world_en meg world_hu csak egyszerűen eng és hun channel és ezen kívül legyen egy wodos LFG szerű channel ami egy adott szint felett mindenhol látható és oda lehet spammelni a hirdetéseket. Összeségében: Valamit kéne kezdni a playereknél lévő kredit mennyiséggel, vagy megoldani azt, hogy pistikedk ne érjen 230.000 kreditet amit IRL pénzzel szinte képtelenség megvenni -> értékesebb lenne a kredit annál többet vennének az emberek, de amíg elkölt mondjuk 10k huf-ot és jóformán semmit nem ér a pénze, nem is akar majd venni. Az oldalról eltünteni a sok kihalt realmet a listából és ezzel bezárni és kivenni a realmlist-ből pl: Alaris, BB, Tauri Battle. PTR szervereket átnevezni: Mop PTR, Wotlk PTR Egyelőre ennyi, veszekedni meg a többit lent lehet
 6. 5 points
  So, its that time again, just another "Legion when?" post. Recently we had some merges, that got us pretty hyped. But said hype died down. There have been no more commits done (public ones) that we can see. Development of MoP is pretty stale now, with only backports (which btw, have been doing more harm than good) and Wrath's development going full force with Higi and the others pulling off major work hours. So i have to ask, with all of this man power focused on wrath, what's the current state of the development of legion? There are no posts about it, no updates, not even a shred of information being relayed to the thirsty MoP player base that is waiting impatiently for Legion. Some updates would be nice regarding it.
 7. 4 points
  Én is támogatom, pont hogy érdekes és új képet kapna a pvpről rengeteg játékos, s5-s7 pvpt nagyon sokan újra is élnék, illetve újak is szerintem szívesen kipróbálnák, mert teljesen más élményt nyújt, mint az s8, ami mára már a de facto season lett az összes aktív pvp communityban wotlkn. Még annyit hozzátennék, hogy időnként, mondjuk hétvégente jó lenne valami dupla honor event BG-ken, mert röhejesen halottak. Gondolom az is közrejátszik, hogy WG 0 effortel ad ugyanannyi / több honort, főleg SKS-ek beváltásával. Ehhez hozzátesszük, hogy emblemekből meg lehet venni a setet, és gyakorlatilag nem kell pvpzni ahhoz, hogy kiszedd a kezdő pvp geart.
 8. 4 points
  Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ha itt tényleg 2 év múlva jön Legion, addigra a szerver ki fog halni. A karantén (március-április), aztán a wotlk hype után erősen lezuhant megint a létszám. Pedig egész szép volt. Akkor kellett volna valahogy itt tartani őket, amíg jelen voltak a közelben. Még wotlk-n sem maradnak az emberek (oké, hogy már volt egyszer), nemhogy a legionon, ami szintén oké, hogy népszerű kieg. volt, de nem annyira, hogy kijövetelekor megint egy kis magyarországi törtszerveren felugorjon a létszám 5 ezer felé. Főleg úgy, hogy addigra már a Shadowlands után kieg. is ki fog jönni. Az imádott, várt és szeretett, legnépszerűbb wotlk is csak 4-5 alkalommal lépte túl a 3000-es limitet itt a Taurin (az újkorában természetesen). Az megtévesztő, hogy a honlapon bevirít az 5k+ létszám olyankor, de az mindennel együtt 5k (tauri, wod, evermoon, kis szerverek, ptrek, crystalsong). Nyilván amíg van benne pénz és 1000-1500-an eljátszogatnak addig fenn lehet tartani a dolgot, de véleményem szerint a 3000-es online létszám EGY szerveren az a legminimumabb létszám, ami még élvezhetően játszhatóvá teszi a játékot. Valahol nagyon szép dolog ezt látni, hogy 2008-ban még kis szerencsétlen általános iskolásként beregisztráltam ide és végigkísért az iskolás éveken a Tauri. Néhány barátság, sok élmény, emlék és tapasztalat. Utólag visszagondolva felnőtt fejjel elég viccesnek találom, hogy mennyi időt beleöltem egy játékba, főleg, hogy tört szerver (ezzel most egyáltalán nem lekicsinyítve a Taurit). Hiszen teljesen tisztában voltam vele, hogy egyszer úgyis vége lesz. De valami mégis itt tartott és jó érzés volt, hogy annyi éven át az "élmezőnybe" tartoztam valahol. Több mint 12 év, kimondani is sok, hogy mióta fenntartjátok ezt a szervert, kedves Tauri stáb! Mindenféle gúny vagy irónia nélkül ez szerintem nagyon nagy teljesítmény. És még nincs vége. Kívánom, hogy cáfoljatok rá a fenti megjegyzéseimre.
 9. 4 points
  Hello, Sok más privát szerveren is megcsinálták már, hogy legyen +1 arena flush a héten, ezzel felpörgetve az arena seasont. Arra való tekintettel, hogy milyen kevesen játszanak, lehet jó ötlet lenne ide is bevezetni, hátha felrázza az arénát kicsit és lesz értelme játszani 2k alatt is..Nem mintha a fölött annyira "rewarding" lenne, mert 2050 es 2s ratingen, ami lehetővé teszi az összes item megvételét is több mint 5 hét pl a staffot kiszedni, ami elképesztően sok idő. Összességében ez a change jót tenne a pvp nek szerveren minden tekintetben szerintem. Vélemények?
 10. 4 points
  Nagyon jó ötletek ezek megint. Kár, hogy valószínűleg semmi nem lesz belőle megvalósítva. Még a Tauri és Evermoon közti merge problémáját talán megértem a nyelv, xprate stb miatt (habár a nyelvből adódó problémát én Crystalsongon például nem tapasztalom) szerintem az újonnan érkező idegen játékosoknak visszataszító lenne. De legfőképpen a fejlesztő csapat sosem hozna meg ilyen döntést. Azt viszont már kevésbé értem, hogy a WoD szerverrel miért nem kezdenek semmit. Full PvP realmnek és játszható PvE realmnek is borzalmas. Nem értem miért tartják a szervert 10 évvel ezelőtti mércén még mindig. Legyen egy instant max szintes, PvP vendorokkal, proff vendorokkal ellátott realm, ahol a jelenlegi BiS aréna settel egyel gyengébb settet kapsz. Jelenleg semmi értelme a realmnek azon kívül, hogy bizonyos acsikat meg sok goldba kerülő acc wide cuccokat kivegyél. A maradék játékos állományt meg bizonyos feltételek mellett már rég átkellett volna hozni Taurira.
 11. 4 points
  Ilyen posztok helyett már 3 éve kész lenne legion.
 12. 4 points
  1 embert elvesztett a Tauri cleave2123 személyében. Szerintem zárjátok be a szervert, mert igy már nincs is értelme üzemeltetni.
 13. 3 points
  Amúgy a régi wodos vendoros proffhúzás nagyobb aids volt, mint akármi más, amit valaha csináltam a játékban. Aki azokat a vendorokat összerakta, remélem állja a sok szemrák kezelésének költségeit. Abban egyetértek, hogy a proffokat teljesen felesleges bántani, mondjuk aztán tőlem bárki átjöhetne gold cappel is, az sem érdekel. Tbh csak muszáj volt kiadnom magamból, hogy a wodos proffhúzás 10000000000x szarabb volt mint taurin a trainer meg az ah között futkozni.
 14. 3 points
  Proffokhoz hozzáírtam egy ajánlást miszerint legyenek redukálva a Catas max szintre, talán mindkét félnek elviselhető annélkül hogy lazadas lenne a sporeggar repu miatt
 15. 3 points
  Semmi nincs kőbe vésve amit leírtam az egész ötletelés, ha meg annyin megragad a hozzászólás hogy ez az egész szar csak nyilván hosszan kerülgetve az egészet azzal nem tudok mit csinálni. Mondj jobbat ilyen egyszeru. Azért kell idő korlátot szabni hogy milyen karakter jöhet át, hogy aki elhiszi hogy mekkora kreditet fog keresni azzal, hogy most karit húz es majd átviszi az ezt ne tudja megtenni. De leírom megint, első válasz volt arra, hogy végre van hajlandóság a TT felől erre. Nem konkrétan igy lesz most lehet küzdeni mindenkinek a saját érdekéért nem egyből sírni kell. Nyilván ha olyan módon lesz kifejtve valakinek a véleménye hogy lerí róla hogy fullba nyomja a kretent pont annyit is fog számítani
 16. 3 points
  Maga az event manager és az event ötletek elég jók, őszintén szólva valami ilyesmit ajánlanék én is HA nem lenne a tauri egy blizzlike szerver. Viszont a tauri egy blizzlike szerver, az emberek nem azért játszanak a taurin hogy a fun szerverek esszenciáját megkapják, hanem hogy a blizzlike esszenciát megkapják. Nem,. ez az egész a WOTLK -s kitérővel már menthetetlen, ahogy azt egy másik topicban bővebben ki is fejtettem. Ezen már nem fog segíteni se a szerver merge, se az event manager, se egy új realm, csak és kizárólag egy Legion realm tudná egyesíteni az emberek és új playereket is bevonzani. Viszont mivel a legion pihentetve volt majdnem fél évig így szerintem 2021-nél előbbre nem érdemes várni. Egyébként egy kínszenvedés volt visszaolvasni ezeket a kommenteket. Van egy kolléganőm aki....pont....így....szeret....írni.....de.....nem....tudom....hogy....ez....miért....jó....neki....és...azt....se...hogy...miért....jó....neked....?!
 17. 3 points
  Megint megtudtuk a semmit. Maradjon már meg a szerver egy bizonyos színvonal felett, mert ezek a custom raidek, eventek erőteljesen budapestszerver és unlimitedwow felé viszik az irányt és a szintet. Arra is válaszolnál Chris, hogy Legion mikor jön? Vagyis inkább, mikor kezdetek végre azzal foglalkozni? @psychopath azt remélem vágod, hogy akik ahogy te mondod "csipognak" azok közel 1 éve ülnek garrosh mounton ctf gearben több karival. Talán ez az oka annak, hogy várjuk Legiont?! Ugye milyen fura?
 18. 3 points
 19. 3 points
  Chris élete topic "Közzétéve Január 18, 2019 Jövőhétre a tervek: -- Legkésőbb 2 hét múlva szeretnék egy legion PTR-t PvP-re. Remélem össze is jön. - Launcherbe berakni a Legion klienst" Közzétéve Szeptember 23, 2019 "Tehát még év végére egy kezdetleges PTR még esélyes is.Az új launchert jövő hónap végén már szeretnénk release státuszba hozni, remélem sikerül is." Szerintem ~2022.
 20. 3 points
  Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy , mi értelme van visszafelé fejlődni? Nagyjából 12 éve játszom a játékkal ( nagyrészét eredetin de, felváltva itt is.) , igen én is szerettem a WoTLK kiegészítőt de ez akkor volt , akkor volt a contentje. Eleve kevés player volt a realmen (TAURI) de hogy most belett vezetve a WoTLK ennek örömére csúcsidőben összevissza 500player van a MAIN REALM-on , a másikon meg 1300+ playas. Miért fejlődünk vissza? Azt is tudom hogy a WOTLK se most lett betéve, csak most kicsit felcseszte az agyam hogy 170/170 A/H játkos van a TAURI-n WoTLK-n meg 1000+. MIÉRT? MIÉRT? Tudom / gondolom számos ilyesfajta TOPIC van létrehozva de, őszintén nincs kedvem keresgetni.
 21. 3 points
  Wod mergének leginkább a régi játékosok örülnének, mint jómagam. Akiknek 300+ nap playedük van a wodos karkaterükben és nem szeretnék otthagyni egy bezárt realmen, mert lássuk be hogy ez lesz a sorsa a wodnak. Hozzáteszem, hogy ez a kis réteg szerintem simán bele egyezne hogy elvegyék a karakterről azt a 3 mountot meg a reput, akár trade bant is kaphatnánk, úgy sem eladásra vinnénk a karaktereinket. Habár ezt az egészet már számtalanszor átbeszéltük, megoldás nélkül.
 22. 3 points
  Mindig van benne vmi olyan újítás ami miatt már szar lesz a régi. A WotLK-ból már annyi minden hiányzik hogy képtelen lennék rajta játszani.
 23. 2 points
  Hello. I have some questions regarding the future of Tauri, especially in how you're planning to deal with simultaneously making PTE on Crystalsong and Legion, and there are some things that for the life of me, I just cannot grasp. Is the plan really to "script" (I know it's not the right word Aithne) two expansions at the same time? I don't think I'm saying anything false if I claim that Tauri needs time to get content working properly, and there's certainly nothing wrong with that, because as we've seen in T15 and T16, the content after a couple months is flawless. But the issue now is that, you're somehow gonna have to make Legion and Cataclysm/Wrath of the Lich King, virtually at the same speed as you've made a single expansion previously. Nobody from the "FRESH" community is going to stay on Crystalsong farming ICC for 2 years while you script Legion, and then another year to get Cataclysm working properly. And neither can you do the entire Wrath of the Lich King before Legion, because I think it's relatively obvious that we can't farm Siege of Orgrimmar until 2022, and given, Legion has far more content than any expansion you've made previously (traits, etc), so it might even take longer. In addition, what is the plan after Legion? I very much doubt you're going to do Battle for Azeroth, so either we hope that Shadowlands is good, or we.. stay on Legion practically forever? I cannot possibly be alone in thinking that the obvious, optimal choice is to go Legion, and then start a new PTE after Legion is over, starting from Wrath, because in doing what you're doing right now, you're just splitting the playerbase, and both servers will be equally dead. Making a new PTE when all the content has been done, uniting the playerbase behind a new realm and leaving the old one behind, is just the most logical step forward, in my opinion. And beyond all this, I don't think we can look past how Crystalsong is currently. There's no feasible way you're going to get all the major issues worked out before the launch in two weeks, and given how the large part of the newcomers are expecting a flawless Wrath of the Lich King, it'll be a flop. Honestly, it isn't too late to call Wrath of the Lich King off. The work you've put in hasn't been wasted.. It could just be postponed until a better time presents itself, because with what you're doing right now, you're just shooting yourself (and your relatively loyal playerbase) in the foot. Sincerely, Cat.
 24. 2 points
  Sziatok uj wodos jatekos waok, vki kozos migracio taurira?
 25. 2 points
  Varjuk ki a veget, en bizom benne, hogy lesz valami, es szerintem mar az adminok is latjak, hogy erre itt szukseg van. Tartsuk meg mi is a normalis hangnemet es a normalis korulmenyek kozott valo velemeny nyilvanitast, javaslat tetelt. Ne menjen at flame/troll topicba ha lehet. Igen egyebkent az announcert bekapcsolhatnatok asap, az nem jar semmivel ugy gondolom. ui.: JOIN 3v3
 26. 2 points
  Sziasztok. Nemtudom a fejlesztők és az adminok mennyire követik nyomon a Wintergraspot de amióta sikerült "kijavitani" a Tenacity buffot WGn azóta ezzel a javitással rengeteg problémát idéztek elő. Előtte még balanceoltnak éreztem mert mindig ugyanannyi hordás - allys volt bent és lehetett allysként is néha nyerni igy mi is eljutottunk WGre, kitudtuk venni az itemjeinket a vendortol, megtudtuk csinálni a heti questeket. Amióta bentvan a Tenacity azóta esélytelen nyerni allysként igy eléggé játékélmény romboló számunkra az, hogy napi 3-4 WGn veszek részt de a héten még VOAra nem sikerült eljutunk. Javasolnám, hogy állitsuk vissza azt a rendszer ami előtte volt, hogy ugyannyi horda és allys legyen egyazon időben WGn. Köszönöm aki elolvasta remélem olyan emberhez is eljut a javaslatom aki fontolóra veszi ezt a dolgot.
 27. 2 points
  Csak 1 nevet mondj, aki azt mondta neked, hogy "abbahagyom a játékot mert nem engedik hogy áttegyem a karakterem taurira." Kérlek, inkább ne beszéljünk így egymással. Jobb, ha lenyugszunk mindketten. Kire gondoltál a klánomból, arra a 4 playerre? Akit megkérdeztem erről és ugyan az a véleményük mint nekem? Ők sem tauriznak, hanem a hulladék wotlk miatt mentek el, mert azis fontosabb volt mint egy WoD kieget berakni 3 hónapra, majd utána a Legiont, és nemkell elmondani hogy a WoD egy szar, mindenkinek ez a véleménye, kivétel nekem... Egyébként meg le is fosom az egészet, pont úgy ahogy a nagyok a WoD-osok véleményét az egészről. A Gold-ot is lefosom, azis csak egy vélemény volt... hamár szóba jött a téma. A karaktered pedig nem érdekel, mert pontosan tisztába vagyok vele hogy mid van WoD-on, hisz felvan tüntve kisbetükkel minden egyes commented alatt. Ahogy azt illik a magadfajtához.
 28. 2 points
  csicska wodosooooooooooooooooooooooooooooooooooook
 29. 2 points
  Elsősorban, csak azért nemtudom ezt a témát komolyan venni, mert már megint Avaren nyitotta ezt a topic-ot, "aki egyértelműen WoD-on játszik és nagyon szeretne átmenni Tauri-ra mert nincs player akivel raideljen" vagy pedig azért, hogy átvigye a 666 RF-es karakterét a 16k achijával, hogy ne itt porosodjon, kövezettek meg ha erre tud írni egy nyomósabb indokot, mint az, hogy "megmenti a játékosbázist, mert itt nincs kivel játszaniuk". Kéremszépen, az összes player aki Tauri-zni akart, már rég átment, a karaktere nélkül. Ha ezt meg is valósítanák, nehány player átmenne, viszont aki ittmarad, az mit kezdene magával miután a többi itt hagyja, nem lenne kivel raideljen, mert a raidteamje fele átmegy, így hát nem marad más választás, abbahagyják a játékot, és hála nektek kibasztok azzal a maradék 30 playerrel aki még azért van WoD-on, mert ott akar játszani. (De legalább orbitálisan megnövelitek a Tauri-s populációt... ) - Ha meg Goldról van szó, 10k-val akarjátok kiszúrni a szemem? És még aztmondja, hogy az lenne az ideális a WoD-Tauri szorzóhoz képest, hát akkor csak annyit mondok, hogy wodon ami petet eladtam nagynehezen 100k goldért, azt taurin megvették 8k-ba, és ami időt én beleöltem abba, hogy legyen goldom, még az a felhozott 50k is szánalmas összeg, amellett, hogy milyen brutálisan nevetséges feltételeket szabtok ki. De nem szeretnétek levonni a 10k-ból az összes reforge-ra költött goldunkat az utóbbi egy év alatt? Tudtommal az sincs ingyen Taurin... Ha meg átmegyek, csak annyit látok hogy, csicska wodos, a geart vendorból vetted, a reput két mobból megkaptad, a te RF-ed nem is igazi, holott a dátum nem erről ír. ( MÁR HA MEGMARAD , ja mi )
 30. 2 points
  10 éve nem farmoltam proffokért LULW Nem mindegy, hogy az npc-t auctioneernek vagy jc vendornak hívják?
 31. 2 points
  Szerintem csak esélykiegyenlítés az az 50k. Ha teljesen legagyásodva jönnek át, akkor lezülleszthetik a Taurit, a Cryrstalsong szintjére, ahol a vendornak eledható zöldekért is egymás torkának esnek az emberek. Én pedig nem szeretnék egy ilyen légkört...
 32. 2 points
  Szerintem a proffokal nem kell foglalkozni. Lehet, hogy wod-on lehet vendor-ból húzni, de a Taurin sem egy nagy szám a dolog. Ha van értéke, akkor azt csak a kifarmolt ritkább recik jelenthetik...
 33. 2 points
  Nehéz dolog elfogadható formában megfogalmazni a javaslataitokat egy olyan dologban, ami tulajdonképpen mindkét oldalt pozitívan érintené. Nem baj, így még ironikusabb, hogy a pár hsz-szel ezelőtt posztolt wodos meme pont qtja template-tel készült.
 34. 2 points
  Maybe those PVE spammers would try out pvp if the honor weren’t 1x. 3k honor / bg?? That means a simple piece is around 15-20. Who has time both for pve and pvp the tauri-team should increase the honor rate coz it sucks
 35. 2 points
  en inkab paplovagozni szeretek erted szara alazok mindenkit a pvpben nyomom a kruszedersztrajkot meg a dzsadzsmentet 1 ember se ver el tiszteseges 1v1be
 36. 2 points
  Lics king a legjobb kieg mert akkor jött be a dead knigth és az nagyon imba tud lenni ha jól játszanak vele nem kell legio
 37. 2 points
  nem csak a patch száma csökkent pandához képest, hanem a playerek iq-ja is
 38. 2 points
  Sziasztok! Szerintem nagyon jól jönne a reforge funkció wotlk-ra, nem kerülne sokba, ugyanis mindössze 5perc megcsinálni, és nagyon sokan szeretnénk. Ui: a nemleges válasz nem elfogadható...
 39. 2 points
  Magyar mentalitás hazbás kis gyerekezés gyorsabban kattolok mint ti a bindekkel te vagy a szar helyesírásba belekötni tájszólás Gratulálunk Ön 5/6 pontot ért wow-os proli teszten, kimagasló teljesítmény! Mellesleg ostoba vagy, jöhet a +1 titkos pont: kihívni a másikat IRL 1v1-re Edit: Remélem amikor valaki megöl "world pvp-ben" akkor is írod neki, hogy: mész forum bb accnak
 40. 2 points
  A Taurival a továbblépésen gondolkodtok ? értem én hogy most Evermoon meg WotLk... de azt tapasztaljuk hogy ez csak annyit segített hogy elvitte a játékosok 40-50 % át , azóta egy RF-re BG-re összegyűlés crossrealmmal is kínkeserves, aki eddig MoP-ozott most az is lelép másik szerverre, mert a népesség a béka segge alatt van. Minden tiszteletem a Staff-é , ez a szerver adja leginkább a blizzlike élményt de 4 éve a soo-n és a 4.5.8 patchen kívül nem sok minden történt ami a tauri népességének megtartását szorgalmazza . Volt szó Legionról, ezirányban milyen fejlemények vannak ? mire számíthatunk ?
 41. 2 points
  Kedves Sontiii. Egyrészt privátban beszéltünk róla Jackcarverrel, másrészt már leírtam az ötletem feljebb, többször is. Egyébként is, ez nem atomfizika. Csinálni kell egy global trade channelt ahova a gold és karakter árusok mehetnek. Ezután csak annyi, hogy fel kell hívni a figyelmet a trade csatornára a welcome üzenetben. Ezt elvileg már megpróbálták korábban, de senki sem használta.. Szerintem csak időt kellene adni a dolognak. Kell pár hét, hogy az emberek feldolgozzák a változást és hozzászokjanak. Ha máshol tilos ilyen jellegű hirdetéseket megosztani, akkor egyszerűen kénytelen lesznek használni a global trade channelt. Ami Jack részéről ez ellen szólt, hogy így csak egymásnak hirdetgetnének a gold és karakter árusok. Őszintén szólva ezt még mindig kétlem, mert aki keres az talál.. Ha szeretnék vmi ilyen üzletet lebonyolítani, belépek a global trade channelre és kész. Aki viszont nem akar, az több mint valószínű, hogy egy random hirdetés miatt nem fogja meggondolni magát. Teljesen felesleges mindenki arcába tolni ezeket. Aki szeretne élni ezzel a funkcióval az úgyis utánakérdez és megtalálja a módját, ami lehetne a sokat ismételt global trade channel
 42. 2 points
  We're aware of the state of the PTR. Me and a group of people were testing it for a while and we've descovered a ton of bugs, which have already been fixed. Regardless, the bugtracker grows everyday and with 2 weeks left for release, i don't think there's enough time to fix and test everything. Not to mention the that there are a lot of class bugs yet to be found and core interactions that haven't been tested yet. The F.R.E.S.H fandom is a really bad one, they rip servers appart on reddit if they crash twice or thrice in the same day, or it has bugs that a standard trinitycore server doesn't. In my opinion for what is worth, a delaying the release would give them some good advertisement, it means that they actually care enough to fix most of the bugs and release the realm with the quality that tauri is known for.
×
×
 • Create New...