Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Olvasd vissza kérlek akkor a 3 commentem vedd észre h általánosságban beszéltem. Nem gyanusitottalak semmivel.
 4. Vapid

  Az Off offolója!

  nem tudom elengedni magamtol a gondolatot hogy milyen jo lett volna itt pvpzni ha lett volna subom
 5. Aithne

  AddOn átírása

  Ha nem válna be másik addon, simán backportolhatónak néz ki a cucc, de a WoW API hívásoknak lehet hogy más sorrendben jönnek a visszatérési értékei (chatben simán /run print(Apicall(params)) kiírja), illetve van egy fájlja, amiben a cd-ket tárolja, azt is át kell írni, és WotLK-ban a spell rankokkal nagyon jól el lehet lenni.
 6. ha nem értettél félre akkor miből gondoltad hogy az aktív kódokkal akarok kereskedni? nem vagyok már aktív taurin így nem tudom hogy működnek a vip-es dolgok
 7. https://tauriwow.com/support#client Read this guide thoroughly, becaue there is a fix for your issue here.
 8. crawen

  Az Off offolója!

  Az rp sosem volt a kenyerem, de ngl egy kicsit buszke vagyok a ragnas communityre
 9. Hello guys, i'm new here at Tauriwow realm and i want some help about the language of my wow. I did not find anything about "how to change my wow language", if someone knows about this question in another topic, please tell-me! So, i seem in website of tauriwow realm that we can change the language of our wow MoP just changing two informations "enUS" from language and locale to "ptBR", but, my wow report an error when i do it. The error said "Wasn't possible to stablish the data flow", so, i need some help to fix that and translate my wow to ptBR. I have deleted the file named in the error, but have no effect. Sorry about my english, i'm rly bad with it.
 10. Szó volt már róla mikor a make wod great again 192edik iterációjánál chris írta hogy az egyik lehetőség hogy megcsinálják tb módjára wodot maxlvl + vendor + custom currencynek, csak akkor ugye az egyszerübb utat választották.
 11. Kazó

  Az Off offolója!

  Nagyon régóta küzdött már a depresszióval. Amikor ma megláttam miket írt Twitteren, egyből volt egy rossz érzésem, nem volt normális. Én bírtam a streamjeit, videóit, mikor utazgattak Európában stb.... Sajnálom
 12. Konkrétan párhete lett történt hasonló gyerekkori ismerősömmel, sajnos ez mindenhol probléma.
 13. crawen

  Az Off offolója!

  Magyarországon ez nem szokás, de azért ha valaki elveszettnek érzi magát vagy segítséget szeretne, hívja a 116-123as zöld számot. Kis juice: a bátyja öngyilkossága óta küzdött a depresszióval, ma adta fel. Néhány órája még megkérte a barátnője kezét.
 14. Ha bejön a wotlk és népszerű lesz (vagy épp túl népszerűtlen), lehet szó egy Tauri Battle rebootról? Persze még Legion előtt
 15. Nem értelek félre, nem mondtam hogy te fogod árulni. Nem ennél szájbarágóbban leírni mert már chris kommentje alapján tárgytalan.
 16. na erre voltam kiváncsi. köszönöm!
 17. Erről lesz egy összefoglaló. - Az első 2 hónapban nem lesznek VIP funkciók, csak maga a VIP. - Az összes itemet újra meg kell venni majd. - A VIP jog egységes lesz, azt nem kell külön venni.
 18. Pallesz félre értesz te engem. én nem kereskedni akarok a kódokkal. nekem meg van pl az üveg tigris és arra vagyok kíváncsi mert erről nem lehet olvasni sehol hogy újra kéne vásárolnom vagy csak szimplán el tudom majd küldeni a wotlk-s karimra?
 19. Egyébként nem lenne rossz tegyük fel valami "crystalsong kredit". Ha az eddig összegyűjtöttet nem lehetne felhasználni, persze aki felhalmozta nem örülne. Gold kredit tranzakció visszaszorul, megnő a kredit értéke, több játékos váltana valutát kreditre, stb.
 20. Maga a vip státusz meg accountra szól szóval az a rész biztos hogy ugyanaz lesz.
 21. Az egy dolog hogy nem érted miért függ össze, de attól még nem kötött beléd senki. Szimpla tény hogy ha a régi kódokat használni lehet akkor tauri áron alul árulni fogják, ami értelem szerűen rossz a szervernek.
 22. Betsyke

  AddOn átírása

  Igen pandás verziót linkeltem, 4.x.x-et azért írtam csak bele, mert attól korábbit nem találtam. Mást néztem, Icicle a neve, de azt többen kifogásolták. Mindenképp kipróbálom ezt a nameplate cooldownt, név alapján nem is értem miért nem találtam meg, elég egyértelmű Igazad van, így nem érdemes bajlódni vele, köszönöm a választ.
 23. nem tudom hogy függ össze a 2 azt se értem amúgy miért kell rögtön bele kötni a másikba ha 1x valamit nem tud és meg szeretné kérdezni?
 24. Persze már látom is ahogy próbálják az emberek eladni a tauri üvegtigrist paypallal a twitterhadseregnek aki játszani fog.
 25. Pallesz

  AddOn átírása

  Amit linkeltél gondolom az nem a 4.x-es verziók egyike ha már panda racial is benne van, egyébként valószínűleg hamarabb találsz hasonló/megegyező, biztos nem szenvednék vele.
 26. sziasztok. olvasgatom a fórumot de még nem igen találkoztam azzal hogy az új wotlk-s szerveren lesz e vip rendszer. itt az érdekelne hogy ugyan olyan lesz mint anno wotlk-ban? ha lesz vip rendszer akkor a már meg lévő kódokat újra fel lehet használni ott?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...