Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Aithne

  MoP Files from the launcher

  You can (and should) disable p2p and then you dowload the client directly from a powerful cdn.
 3. Nalnia

  Tauri allyance vs horde 2.0

  Szia ! Igazából még magam sem tudom . Az evermoonosok annyival másabbak mint mi .
 4. Milan

  Tauri allyance vs horde 2.0

  Sziasztok! Mikor jön a következő (egész szerveres) cucc?
 5. Pallesz

  MoP Files from the launcher

  It should be a normal p2p download, but you can check the internet usage in the windows task manager.
 6. Hi guys, I have a question that I can't find on the forums or by just using google. When I'm downloading files through the launcher, are those files a direct download or are they also from a torrent? Just curious because my ISP tends to harass torrent users while ignoring people who download directly from websites.
 7. Ieavemylife

  World of Warcraft: Classic

  btw Vanilla jó lenne újra, csak kurvára nem azt a vontatott szar fos játékidőt kéne copyzni mint amikor kijött. Egy bc-s fejlődős sebességgel, szakmázással lenne ellátva, még jó is lenne. Csak a mazochisták játszanak Vanillával.
 8. Last week
 9. Pallesz

  Classic wow

  The vanilla realm was not advertised it just started from nowhere to be a "hobby project" so the no development part has nothing to do with the population. It was not intended to be a main realm.
 10. Ka0tik0ne

  John J Keeshan bug

  Not sure if I am in the right place for this. Anyway, the quest line in redridge mountains hits a wall with the quest to initially talk to John J Keeshan as he is never there. I have tried this on a few different toons to see, but never works
 11. JaeDolo

  Unusually low amount of mining nodes?

  I see. It definitely felt like something wasn't right. Thanks for the info!
 12. Hevi

  Classic wow

  I think the target audience of classic wow does not really align with the players who play tauri&evermoon. Maybe 50/100 players. Classic is mainly based on the popularity of the late Nostalrius private server, and those players dont really like expansions. Tauri also has an unpopulated Vanilla realm with no development ATM, due to close to 0 population.
 13. Hevi

  Az Off offolója!

  Ez a mai világban kb mindennel így van, amíg nem emelgeted a felügyeleti szervet addig kemények, aztán meg már mindenre hajlandóak, hogy ne legyen náluk vizsgálat. És ez így is lesz, amíg a fókusz a konkrétan számosítható gazdasági mutatók növelésén lesz (garanciális cseréket úgy is lehet csökkenteni, hogy egyszerűen nem fogadják el), a nem vagy nem konkrétan számosíthatóak helyett. (vásárlói elégedettség)
 14. Hevi

  Chris élete kibeszélő

  Off Woddal az a baj hogy egy csomó új rendszer van benne, viszont content alig, nem beszélve arról hogy casual szinten érvényesülni lehet farmville-el (garrison), amit a mai napig nem tudok elképzelni, ki állt oda és mondta azt hogy ez egy jó ötlet. A fiatalok attention span rövidülése egyébként nagy probléma nyugaton (és nem annyira nyugaton is, pl Magyarországon), oktatás területén például. Egyszerűen lehetetlen a kisebb gyerekeket 15-20 percnél hosszabb időre lekötni, mert megunja akkor is, ha látványos és egyszerűen elmagyarázható. A keleti neveltetésnek része az, hogy megtanulja a gyerek, hogy nem addig kell valamit csinálni, ameddig neki kedve van, nem csoda hogy grindban legjobbak. ON
 15. Hevi

  World of Warcraft: Classic

  Gameplay és class design: egyet kell értsek. 8/16 debuff limit 40főre omegalul. Ebből a szempontból *szerintem* egyértelműen Wotlk volt a legjobb, és ide azt is beleértem hogy a raideken nem volt akkora class stackelés mint pl. Most, nagyjából minden class reprezentálva volt a raideken, több talenten is. (Ugyanitt wtb wotlk realm release estimation) A gyaloglás 40ig nem is lett volna gáz ha az aktuális blizz dev gárda nem gondolta volna úgy, hogy jó ötlet egész azerothon átívelő quest láncokat csinálni, ha már mountod van alapon. A rogue az szinte minden kiegben megöl ha nem trinketeled/immunityzod a cc openerjét, de legalábbis igencsak meghúzza a hpdat. A clown gear nem volt akkora gáz, gm/rl szempontból, ránézésre megmondtad egy karakterről, hogy milyen szintű gearben van. Ennek ellenére szerintem a transmog egy nagyon jó dolog. Hype:igen, de azért nem a 90%a, inkább 70-75.
 16. Vapid

  World of Warcraft: Classic

  kurvalassu gameplay kurvaszar class design gyalogolhatsz lvl40ig mindenhova rog megol a faszba 0 skillel stunlock alatt clown gear 1-2 honapig fog tartani a hype, utana sztem a jatekosok 90%a abbahagyja
 17. panzergodx

  World of Warcraft: Classic

  Meg az se nagyon erdekli szerintem oket h random emberek mennyire gaznak tartjak ezt hogy regi kiegeket adnaknki ujra amig penz folyik nekik belole
 18. Vapid

  Beszélgetés más játékokról

  nyilvan mindenki ingyen akarja kidobalni a disztribucios platformra a jatekait plusz a sajat spyware is elony
 19. Vapid

  Chris élete kibeszélő

  a legszarabb az egeszben hogy senki nem fog normalisabb mmot csinalni nyugaton senki nem csinal egyaltalan, mert a 12eveseket+anyu penztarcajat megcelzo mikrotranzakcios 20-25perc/meccs jatekok tobb penzt hoznak keletiek grindelos szarok, de tbh innen sem jon semmi uj kb talan ffxiv fasza de kurvara konzoljatek feelingje van szerintem
 20. Asgaard

  Unusually low amount of mining nodes?

  yeah northrend is broken, nodes are missing plus: https://bug.tauriwow.com/index.php?do=details&task_id=13552
 21. Pallesz

  World of Warcraft: Classic

  Hülyék lennének azt mondani hogy nem fogják a két legnépszerűbb kiegészítőt kiadni egyébként.
 22. Pallesz

  World of Warcraft: Classic

  Nehéz lehetett rájönni miután a Nostalrius szerver főnökei besétáltak a blizzardhoz 200k+ főt számláló petícióval hogy legyen(5000+ A4 oldal). Igazából ez a blizzardnak jó üzlet, minimális ráfordítással tudnak egy elég nagy játékosbázist szerezni. Az meg már confirmed votl ha jól emléskzem hogy aki fizeti a normál havidíjat az tudni fog játszani a játék mind a kettő verziójával. A játékot kétlem hogy kiadják dobozosan úja, a megcélzott emberek 99%-a rendelkezik már vagy digitális változattal vagymég a régi cds-el.
 23. In the starter zones mining nodes appeared to be normal but as I'm leveling into Northrend it just seems like areas that are normally loaded with nodes are just incredibly sparse. Considering the lowish population shouldn't there be an over abundance? I'm curious as to the opinion of a more seasoned Evermoon miner. Thanks!
 24. Hevi

  World of Warcraft: Classic

  ^ez Szerintem a blizzard rájött, hogy a régebbi kiegeket elég sokan játsszák privátokon, hogy megérje nekik Legacy szervereket csinálni.
 25. Aithne

  Worgen Bug

  Relog.
 26. Pixelsebas

  Worgen Bug

  Thanks, it got fixed. But now i have found a bug with the goblins main quest. In the part where the pirates attack your party, the pirates aren't there! There's no one to fight and there is no way to advance in the quest
 1. Load more activity
×