Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Összes tevékenység

Ez a hírfolyam automatikusan frissül     

 1. Utóbbi 1 órában
 2. Az Off offolója!

  Nr. 5 will blow you mind You won't believe Nr. 7!!
 3. MoP GUILD HC Progress

  Bevált
 4. MoP GUILD HC Progress

  dat binds
 5. MoP GUILD HC Progress

  Nah a bunkók már szállingóznak visszafelé:
 6. Az Off offolója!

  http://mrfoster.blog.hu/2017/12/17/17_karacsonyi_ajandek_aminek_egy_star_wars_rajongo_biztosan_orulne
 7. Ma
 8. MoP GUILD HC Progress

  Hát igen. WotLK-ban már az első fatális hibáért kickelhetted a playert, mert minimum 2 másik várta az invet a helyére. (Azok a jó Ulduarok .. :D) Pörgött a TGF és még volt valamiféle színvonal is a játékosok között. Most meg..? Ha feltud járni minden raidre (és ezen szempontból megbízható), akkor inkább megtanítod játszani. Elbassza a stackelést, DPS kurvul és berobbantja a windbomb-ot, Contrsuct kezelését meg inkább hagyjuk. Nem baj, hogy több hete cleareli 25HC-n HoF-ot, de némelyik boss nevét még ma sem tudja. A fiatalabb korosztály mintha teljesen eltünt volna. A kis homronzavaros pubertások inkább másba kezdenek bele, amit jól is tesznek. Random HC raidet meg kb. nem tudsz összehozni. Max. csöves mogut. Vallja a fél szerver, hogy 3 HC exp megvan, de mikor ledarálod a taktikát, akkor derül ki, hogy azt is buggal ütötték és fingja sincs miről beszélünk.
 9. Dühöngő

  Jaj hallod van egy kollegam, akirol onnan tudom hogy dolgozik hogy folyamatosan emailekkel bombazza a fonokeimet hogy segitsenek neki ebben vagy abban. Komolyan bazmeg mint egy indiai helpdesken ahol Chundralara vagy Upendra felveszi a hivast, lelogolja a ticketet aztan tovabbitja a megfelelo level2-nek. Persze o rengeteget dolgozik, minden shiftje busy es a hivasok felvetelen kivul nem jut ideje soha semmire. Kiveve persze binge netflixre vagy allasnezegetesre, mondjuk arulkodo hogy masfel eve nem veszik fel sehova.
 10. Beszélgetés más játékokról

  Mar amikor letoltom gazos, szetkurja a kepet meg minden loszar
 11. Dühöngő

  azok az emberek akik folyamatosan azt hirdetik, hogy jaj ok milyen sokat dolgoznak es milyen faradtak ,egyontetuen megdogolhetnek. lakotarsam most delben konkretan csak azert jott be a konyhaba, hogy kozolje velem, hogy o tegnap 13 orat dolgozott, majd ment dolgozni. nagyszeru. cask azt magyarazza mindenkinek, hogy o mennyit dolgozik, milyen faradt, es milyen nyomorekokkal dolgozik egyutt, aztan igazabol a kutyat se. mintha masok nem tudnak, hogy milyen sokat dolgozni. enis masfel honapon keresztul heti 4x 12 oraztam, megsem hirdettem folyamatosan, hogy JAJ MILYEN KRUVA FARADT VAGYOK. igen az voltam, megsem idegesitettem mindenki mast azzal, hogy nyavogtam folyamatosan. lepjen ki a faszomba ha ennyire szar, ha meg nem akkor meg pofa lapos. ennel idegesitobb dolog nincs szamomra az emberekben, ket dolog zavar, ha valaki nagyon sulyosan konkretan buta, meg ez a folyamatos onsajnaltatas felrobbano gomba 3x
 12. MoP GUILD HC Progress

  De szép is volt, mikor több tucat 25-ös guild volt. Az emberek azt se tudták hova tgf-eljen, ki hogy és mennyi bosst üt. Suhee, Csiksz,Mortiflex és Milcsi aaaaaa.
 13. MoP GUILD HC Progress

  Khm, ha tényleg haldoklik a Tauri akkor minden player számít. Ilyen körülmények között elüldözni bárkit akinek nem tetszik a képe bűn. (Akkoriban voltak a legnagyobb marakodások amikor a legnagyobb volt a Tauri)
 14. Beszélgetés más játékokról

  Nekem ncoreos volt fent elég sokáig, de nem tűnt fel hogy valami gond lett volna vele.
 15. MoP GUILD HC Progress

  Valami csatlósa állandóan figyeli, hogy hol és mikor van leírva az, hogy "LND", ami itt úgy működik mint a summ kő, és ilyenkor ez egyből summolja racsit, hogy folyton aztgondolhassa, hogy a klánjáról és róla szól az egész világ.
 16. MoP GUILD HC Progress

  Hát az valóban igaz, hogy ez a topic eléggé nevetséges, de a legjobb részéről szerintem nem is tudsz
 17. MoP GUILD HC Progress

  Néha szólnak a fiúk, hogy ha nevetni szeretnék nézzek fel tauri fórumra.
 18. Beszélgetés más játékokról

  Olyan oldalt nem tudtok esetleg, ahova társasjátékok vannak "feltöltve"? Dark Souls és Star Wars Rebellion érdekelne, de elég húzós az áruk...
 19. Tegnap
 20. MoP GUILD HC Progress

  Te Racsi, miért jöttél te most ide vissza?
 21. Beszélgetés más játékokról

  Nos az Everspace egy szar. Más: esetleg valaki minermentes Watch_Dogs 2 torrentet tud dobni? Rendesen felbasz hogy ami ncoreon van ugyanúgy infected mintha piratebayről haxolnék le valami üzbég localizationt
 22. MoP GUILD HC Progress

  cqrt bis tesa volt. Btw vissza kanyarodva, a lényeg a lényeg, hogy ugyan azok a körök vannak lefutva évek óta.
 23. MoP GUILD HC Progress

  cqrt már feltárta az igazságot, ki is lett bannolva mindenhonnan pedig ő csak jót akart sosem ártott senkinek
 24. MoP GUILD HC Progress

  Ja, ez hétpecsétes titok vo... oh http://forum.tauri.hu/viewtopic.php?f=60&t=76352
 25. MoP GUILD HC Progress

  Van róla fogalmam, csak közöltem hogy jogilag bűncselekménynek minősül a készpénzzel való karakterkereskedelem, lehet hogy az új Btk szerint már csak max az adózás az aggályos. Azt hogy Chrisék mit engednek meg és mit nem nagyon nem izgat (bármennyire is tisztában vagyok vele), mivel én a saját dolgomat elvégzem becsülettel, a többi miatt pedig aludjanak ők szarul.
 26. MoP GUILD HC Progress

  Headley annó konkrétan Chrisel egyezkedett és bis tesája lett. Headley egy életet épített a tauris goldra=>irl moneyra. Chris is nagyon jól tudta mit csinál, mégis leszarta. Szóval erről az egészről meg ennyit. Crawen neked szerintem konkrétan fogalmad sincs, hogy a "főnök urak" mit engedtek meg és mit nem, mi felett hunytak szemet, és mi felett nem. Konkrétan nagyobb büntetést kapott több player egy apró bugért mint a bis tesák hatalmas kihágásokért. Az egyetlen probléma ott van, hogy ez Chriséknek is megéri. Mert a karaktert eladják kreditért idővel, azt meg valaki megveszi úgy is. Hosszútávon mindenképp a TT jár jobban ez az amit ők rohadtul jól tudnak. Farkas törvények. Mondtam.
 27. Frost Mage PvE guide 5.0-5.1

  köx
 28. Tauri WoW - Egy játékos véleménye

  en nekem a repuk nagyon tetszettek mopban, meg a leveling is. a raidek es dungeonok aidsesek, de a pvp (szvsz) jo volt, es bar mindenkinek tul sok ccje volt, en nagyon elveztem. lk > mop > cata pvp teren, legalabbis szamomra (bc is jo volt, de ott kozel nincs annyi pvp tapasztalatom mint ebben a 3 kiegben). wod tenyleg egy kalap szar volt foleg a kieg vege fele, meg en is hianyoltam a mopot pedig jelentosen tobbet jatszottam woddal.
 1. További tevékenységek
×