Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Összes tevékenység

Ez a hírfolyam automatikusan frissül     

 1. Utóbbi 1 órában
 2. Ma
 3. For the Alliance achivement?

  A For the Horde acsi konvertálódott át.
 4. For the Alliance achivement?

  Üdv! Egyik este beléptem a játékba a paladinommal,majd a semmiért megkaptam a For The Alliance és az összes ezzel kapcsolatos achivementet.Jött is egy levél Varian Wrynn-től és kaptam egy medvét is.Na de én soha nem csináltam meg ezt az achivementet,nem öltem le egy Hordás vezetőt sem,de még csak nem is jártam a Horda fővárosaiban sem. Akkor mire fel kaptam ezt?
 5. Riding spellek

  Köszönöm szépen! Hazaérek meg is lesem
 6. Enhancement Shaman DPS

  valszeg a hiba nalad van, eleg sokat raidelek taurin es meg a fixek ellenere is eleg kemeny a cement. 480koruli gearben felveszi a versenyt a 490+ geares arcokal. (btw en felig elem gearben , sp trinketekel 50kt tartok babun) amugy a 150-200k dps eleg megszokott dungeonokben hisz burstben meghalnak a bossok. (tegnap a taran zhus acsi pont azert nem lett meg, mert nem sztekelt fel rajtunk az anger a boss meg meghalt )
 7. Riding spellek

  http://mop-shoot.tauri.hu/?spell=33389 Ezek közül az NPC-k közül bármelyik tanítja a ridingot, de elvileg lockkal huszas szinten automatikusan meg kell kapnod ezt is, meg a felsteedet is.
 8. Riding spellek

  sziasztok! Egy kissebb problémám lenne, nem tudom hol tudom kitaluni az új spelleket és a ridinget! Warlock karakterem van. Tudnátok ebben nekem segíteni? Köszönöm előre is
 9. "Who are They?"

  A "Who are They" quest nem működik Terrokar Forest-be. Az npc nem adja meg a formaváltást, így nem lehet megcsinálni a questet.
 10. Tegnap
 11. Víz sebzése

  Wailing Caverns és a be vezető út.
 12. Víz sebzése

  Vittél PH érték mérőt? mert nem biztos, hogy a taurinak van.
 13. Víz sebzése

  Pontosan hol?
 14. Víz sebzése

  Tisztelt Tauri Team. Bugot szeretnék bejelenteni ugyan is a víz láva ként sebez. Nem biztos, hogy rendben van a PH értéke!! Kérném mielőbbi tisztítását! Köszönettel : Egy player
 15. Account registration problem

  I hope the issue gets resolved, but in the meantime, is the VPN workaround no longer a feasible solution? That's how the other expats got access to google and FB and all other banned sites while I was there.
 16. Amaterasu retail progress

  Nem értem, hogy nem lehet érezni azt, hogy mennyire kínos az egész amikor phalanx próbál valakivel "beszélgetni" csak azért, hogy legyen egy kis hsz farm... Az Amás témát meg általában akkor "izzítom be" amikor éppen nincs semmi fórumon, hogy legyen min nevetni és viccelődni, bár ugye ha nem érted akkor elég szar lehet. Boost ellentéte pedig az, ha te boostolsz.
 17. Amaterasu retail progress

  Hergeljük magunkat vele? Szerinted itt bárki is hergeli magát miatta? Szerintem te hergeled itt magad azzal, hogy próbálod nekünk ezt bemagyarázni. Kb poén az egész topic, sajnálom, ha egy kicsit is komolyan veszed.
 18. Amaterasu retail progress

  -A boost ellentéte. -Utáljátok, már lelépett, de még mindig hergelitek magatokat vele -Amióta itt vagyok voltak jobb és rosszabb korszakai a fórumnak. Jelenleg javuló a tendencia szerintem. ui: A köpködéstől függetlenül, ha van igazság a felvetésben az változatozásokat okoz, még ha nincs is reklámozva a hivatalos csatornákon. Még a flamelők sem teljesen haszontalanok, ingyen reklámot csinálnak a topicnak, ráadásul a benyögéseik olyan információkat is kicsalhatnak a beszélgetőkből amik segítik az ügyet.
 19. Account registration problem

  Can you change a human-computer authentication method? Some countries have banned Google! Difficulties in registration. For example, China。 Or set up users in China to avoid human-machine verification
 20. Enhancement Shaman DPS

  "Picit": bugos volt a Windfury, a Feral Spirit, meg a bossok armorja. Esetleg ha pandaren vagy és van darkmoon cardod, az is fixelve lett. Valószínű, hogy így marad amíg valaki nem bizonyítja, hogy most rossz. ui.: az elem sámi már most is elég jó ha van geared, kövi contentben meg még jobb lesz, szóval ha az enh nem jön be de sámival akarsz dpselni szerintem próbáld ki
 21. Amaterasu retail progress

  Ez most nehéz nem félreérteni, kifejtenéd pontosabban? Miből gondolod, hogy ezzel mi kínozzuk magunkat? Én is csak irigykedek, mert nincs mythic gearem? Sőt, még normal se? A hasznos és érdekes témákból 2 hsz után flamewar meg köpködés lesz, elég megnézni a "Gold helyzet Taurin" témádat. ( 6 év fórumozás után erre rájöttem, gondolom te is, mert te még régebb óta vagy jelen. )
 22. Az Off offolója!

  Ja hogy készült ahhoz is prequel könyv? Akkor mi scuzi, azt valóban nem olvastam a korábbi után. Amúgy ezekkel még akkortájt próbálkoztam, amikor 18-20 évesen, a KOTOR2 után abban a tévhitben voltam, hogy a SW univerzum általában intelligens dolgokat feszeget.
 23. Amaterasu retail progress

  Engem fúrni szokás. Fentebb utaltam rá, hogy magatokat kínozzátok vele. Ne csak mozizz, inkább próbáld megtölteni hasznos, érdekes témákkal.
 24. Amaterasu retail progress

  Téged is boostolnak? Amúgy miért baj, ha folyamatosan írnak ide vele kapcsolatba? Legalább van valami a fórumon, amúgy is egyre kevesebb az olvasni való.
 25. Enhancement Shaman DPS

  Elsőnek is köszönöm a gyors válaszod! Másrészt, akkor szokjak hozzá, hogy 481+ ilvl-be 8-9k-t fogok critelni? Vagy ez még nem a végleges állapot?
 26. Enhancement Shaman DPS

  Lehetséges válaszok: -Picit pozitív bugos volt(némelyik 150-200k dpst is kitolt még egy sima hc dungeonban is), amit a közelmúltban javítottak. -A raid bossoknak kevesebb volt az armorja mint kellett volna(bug!), amit a közelmúltban javítottak.
 27. Enhancement Shaman DPS

  Kérdésem lenne, ami kissé aggasztó számomra. Hátha tud valaki segíteni benne. Első esemény: ilvl 481 70-80k átlag! DPS BOSS-okra a hét elején. 30-40k crites sebzés. Második esemény: ilvl 481 40-50k átlag DPS BOSS-okra 2 napra rá. Amivel eddig 30-40k-t sebeztem, azzal most 9-10k-t critelek. A két esemény között nem volt gear változás, gem változás, reforge! Semmi nem történt a két esemény között. Valaki tapasztalt hasonló problémát? Esetleg tudná, hogy mi történt?
 28. Amaterasu retail progress

  Ahhoz képest mennyire nem bírjátok, újra és újra felhozzátok, sót hintve a sebbe. Nem lenne könnyebb túllépni rajta?
 1. További tevékenységek
×