Ugrás a tartalomra

Összes tevékenység

Ez a hírfolyam automatikusan frissül     

 1. Utóbbi 1 órában
 2. Ramolegenda

  New player, q info needed

  I logged for an hour or so before work today. It was fun to play. Everything goes smoothly. With some luck, eventually I'll find some guild with English speaking members, just so I could chat etc. thanks all
 3. Benceone

  Működö Heirloom Curatorok?

  Köszi a választ! Hogy őszintén megmondjam úgy emlékeztem pandába jöttek be :D
 4. Ma
 5. Aithne

  European Language Paket

  Open your WoW\WTF\config.wtf file and edit the line SET locale "enGB" (or something like that) to your preferred locale. koKR, frFR, deDE, zhCN, zhTW, ruRU, ptBR, itIT, esES, esMX are the ones we support.
 6. Jackcarver

  European Language Paket

  Hello You can install those language packs that are supported by Blizzard during Mist of Pandaria. By changing the locale settings in you config.wtf file that can be found in your WTF folder. For english you can use either: enUS - american enGB - british version.
 7. Thragrotan

  European Language Paket

  Hi, is it possible to install a European Language Paket? Spanish is already one option. Looking for Polish, German and Russian. If yes how?
 8. Kazó

  Elektronikus zene

  https://www.bbc.co.uk/radio/play/p06lljf4 Ez most váratlanul ért. Az első 10 perc
 9. Aithne

  Működö Heirloom Curatorok?

  Eredetin wodban jöttek be.
 10. Benceone

  Működö Heirloom Curatorok?

  Az lenne a kérdésem hogy a Taurin bent van-e vagy bent lesznek-e a heirloom curatorok? (a goldért vehetők, Ironforgeban meg Undercityben)
 11. OlaszB

  Segitsetek légszives!

  köszi szépen
 12. Jackcarver

  New player, q info needed

  Quests are based on your client language. (Little side note: hungarians also use english client since blizzard never made a hungarian translation.)
 13. Sontii

  Segitsetek légszives!

  Heló. https://tauriwow.com/account#amanage/chrbgfx Kiválasztod a karaktert és a kezdőhelyre rakod. Előtte logolj ki.
 14. OlaszB

  Segitsetek légszives!

  Szóval az lenne a kérdésem hogy mit csináljak akkor amikor a karakterembe fel akarok lépni de valami brawlgar arenaba dob be viszont nem akar betölteni semmit csak a hpmat meg a nevemet és nem tudok semmit csinálni se kilépni se logoutolni csak alt + f4ezni valaki segitsen pls 06:18:28 OlaszB a karakterem neve Liántosz Lvl 38 Blood elf Fury warrior Horde
 15. Tegnap
 16. Asgaard

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Today, the item upgrade NPC's were re-enabled.
 17. Aithne

  Current status about all classes

  And vengeance, cuz the diminishing returns part is not implemented yet.
 18. Asgaard

  Current status about all classes

  except for balance druids, the shooting stars nerf was removed during the last content
 19. Aithne

  Current status about all classes

  5.4.8
 20. Thragrotan

  Current status about all classes

  Hi, Is the current state of all classes on patch 5.2 or 5.3 or class 5.4?
 21. Ramolegenda

  New player, q info needed

  thank you. so, player who don't speak Hungarian won't be bored? that's good to hear
 22. Aithne

  New player, q info needed

  English, of course, but we support the following locales: koKR, frFR, deDE, zhCN, zhTW, ruRU, ptBR, itIT, esES, esMX
 23. Ramolegenda

  New player, q info needed

  Hello. I plan to start playing MoP on either Tauri server. I've seen there is Evermoon for international community and there is Tauri for Hungarian players. My main problem with Evermoon is that its x2 server. I was wondering are quests on Tauri in Hungarian or in English? I never played MoP, so I would like to do as much quest as possible. I am at work, so I'm unable to start a toon on Tauri to check quests etc. on my own for few days. Thanks in advance
 24. panducimonk

  World of Warcraft: Battle for Azeroth

  lul prenerf fetidet nem lehetett megölni
 25. Karon

  Custom Arena Buff/Nerf

  Most erre jöhetek én az expem, printemmel, sőt még videókkal is hogy sajátom volt az elért eredményem, de minek erőltessem magam a nagy funki előtt. Egy részt úgy se lesz elég, más részt egy bizonyos rating felett ugyan annyira "nehéz" vagy "könnyű" plusz ratet szerezni. Csak jól kell joinolni (#dodgehuszárokforthewin). Tudok nem egy embert, akinek bejött a dodgelés.
 26. funkstar

  Custom Arena Buff/Nerf

  L2p issue még mindig.
 27. Avaren

  Custom Arena Buff/Nerf

  Nem hiszem, hogy bármilyen ötlettel meg lehetne oldani a pvpnek azt a hibáját, hogy nem ~200 főre tervezték. Egyszerűen populációt kéne valahogyan növelni és valahogy bevonzani a külföldi pvp-seket. Talán megoldás lenne a "wodot csináljuk meg pvp szervernek", mert úgy is haldokló félben van, de ugye sose fog megvalósulni... arról nem beszélve, hogy ha valahogy mégis lenne egy tóri pvp szerver akkor se lenne normálisan hirdetve.
 28. Karon

  Custom Arena Buff/Nerf

  Nem is legfőképpen a DPS-ek damagével van baj, hanem inkább a healerekkel (magával az only healer) kasztokkal. Kicsit feleslegesnek érzem ezt a topicot: Elvégre, ha van megoldás nem megvalósítható már egyáltalán. (2v2-nek elvesszük az értelmét, attól még nem lesz 3v3 queue példának okáért, hanem azt váltja ki, hogy nem lesz 2s que sem. kasztok arányával pedig nem tud senki kezdeni). Köbö annyit lehet kezdeni vele, hogy most valami hülyeség és iszonyat faszságot mondjak: Ami kéne egy vérfrissítés. Gondolok itt arra, hogy plö: havonta lenne "egy új season". (nem Season váltás, kicsit másra gondolok.). Ami az előző seasonben nagyon népszerű volt, kapna egy kicsit nagyobb nerfet (15% alatt köbö meg sem éri, de ez csak 2v2-re lenne érvényben), ami még lehet nem is sok, így azok akik a "best compokkal" tolják azok most háttérbe szorulnának, és akkor játszana a többi nem annyira erősebb kasztú. Ezzel brutál sok baj van, de lehet inkább fordítva jobb lenne: pl hetente kap 1-1 nem-népszerű (HANGSÚLYOZOM) egy minimál buffot, így lehet abból a kasztból több lenne, ki tudja. De ezzel még mindig ugyan annyi a baj. Az a lényege, hogy csábítóbbá kell tenné az altokat és a pvp-t, nem a népszerűekkel. Már az is orbitális nagy változás lenne, ha csökkenne 90%-al a healer/dd compk, akkor is minden második az lenne. Ennyi lenne a cél: Valami egészséges arányt a healer/dd és DD/DD compok között. Ne 90%-10% vagy jobb esetben 80-20% (és itt már azért valami 1900 fölé tippeljük be, mert low mmren imádok gamelni, ott változatos minden).
 1. További tevékenységek
×