Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Összes tevékenység

Ez a hírfolyam automatikusan frissül     

 1. Utóbbi 1 órában
 2. Programhiba

  Üdv! Az a legnagyobb problémám,hogy most telepítettem újra a játékot, és új karaktert kezdtem,de nem engedi rendesen harcolni a karakteremet.Olyan mintha akadozna az internet vagy a szerver,de egyikkel sem volt gond.Maga a belépés is lassú,megnyomok egy varázslatot,de az aktiválási sávot csak másodpercek múlva jeleníti,meg,vagy van hogy nem is.A számítógéppel nem lehet kompatibilitási probléma,mindent ellenőriztettem,de ez a probléma kiakaszt.Mi lehet a gond?
 3. Tegnap
 4. MoP Guild Progress Topic

  Mármint hc-t elkezdeni. Ez lemaradt
 5. MoP Guild Progress Topic

 6. MoP Guild Progress Topic

  Igazából tökmindegy, mer 25-ös raidre minőségi emberek kellenek. Majd farm időszakban eljutnak velünk a gyengébb játékosok is, de jelenleg minőségi játékosokra van szükség és a kiemelt tgf-en kívül bárki írhat tgf-et és felvételt is nyerhet.
 7. MoP Guild Progress Topic

  0/13 < 2/13
 8. Custom Arena Buff/Nerf

  Szerintem a custom nerf ötletét felejtsd is el. Tanulj meg játszani (no joke). 2v2-re alapozol megint, amikor ott comp play van, és outplayelni kell szószerint, hogy még nálad bénábbakat elverjetek, ha olyan compot játszanak ami fotm 2s-en.
 9. MoP Guild Progress Topic

  ^ Character name to check:Survikrowa
 10. MoP Guild Progress Topic

  Muzykanci z Gruzji Evermoon Horde Jin'Rokh The Breaker 10 7.12.2018 1st week Horridon 10 7.12.2018 10 1st week Ji'Kun 7.19.2018 10 2nd week
 11. MoP Guild Progress Topic

 12. MoP Guild Progress Topic

  nem kell disc pap :C
 13. Az Off offolója!

 14. migráció

  Soros terv. Warriors of Darknessre nyomhatnának migránsokat.
 15. Custom Arena Buff/Nerf

  Csak amikor a burning embert healre kell ellőni és losolni nem tudom honnan vegyek damot viccet félretéve. Attól bent van ez a scale még fog kelleni custom nerf. Ez a 2v2 névjegye.
 16. MoP Guild Progress Topic

  Ugyanitt TGF van a későbbi 25hc progressre!!! https://pandemonium.enjin.com/
 17. Custom Arena Buff/Nerf

  szóval eltudjátok tenni félpercre az enemy healert de tecsak 3shotolod a dpst egyedül burst alatt, és mivel agyonlő openen a hunter erre az a megoldás hogy kevés a dmged ja és mindkettőtöknek jó a cleaveje is + mobility + def hmm ettől függetlenül lehet hogy a hunter még ígyis túl op de abból amit írtatok nem az jön le h hiányzik az a + dmg
 18. MoP Guild Progress Topic

  [lacht auf Deutsch]
 19. Vidám topic, mindenkinek lehet jó napja :)

  Folytatódik a CLONEWARS!!!!!!!! https://www.starwars.com/ Értelem jelei a Disney-nél
 20. Custom Arena Buff/Nerf

  Már alig lövök 150k-t cdvel (proccos cdk stb.). Archimonde-al játszok. Hunter keresztbe kilő, amit egy balance nagyon ritkán healel ki. (tapasztalatok).
 21. Custom Arena Buff/Nerf

  Ne feledd, hogy milyen karakterrel lövöd azt a 200k-t. Olyan mobilitással mint most a locknak van azt hiszem panaszt nem szabadna hallani. Nem hiszem, hogy 1 lock mainnek sorolnom kell azt, mégis mit tud a warlock. Te azt a 200k-t betudod adni gond nélkül úgy hogy utána még futva castolhatod az 50k inciket + 40-50 conflakat (ez alatt az enemy healere pedig még mindig fearben) ----->>>>> amit persze folytatsz 1 coilal, vagy akár dr fearrel, aztán még van cs-d + aoe feared dps-re h még mindig szabadon castolhass, addig az említett balance társad durrant 1 root+beamet, akár bash-t vagy akár clone-t. Fossá rotálhatjátok a cciteket az enemyn. 1 nagyon jó comp amit te játszol, csak synergy kell hozzá s kellő tapasztalat.
 22. Custom Arena Buff/Nerf

  Nem is így fogalmazok, hogy szar. Hanem 3sen jobb lenne. Mert így most szopok nyalok tövig ezerrel. Néhány meccsen meg olyan szürreálisan jó vagyok, hogy nerfet kíván. Én úgyérzem jelenleg, hogy csak rálett dobva mert rajta volt blizzen. Nem mintha minden második warlockos lenne, hogy probléma legyen, és még mennyi, két hét telt a scale óta? Max 200k-t láttam cdvel hitelni a chaost, az 600k hpba ugyan annyi, mint a 390-be volt a 150-160k.
 23. Custom Arena Buff/Nerf

  @Chris fentebb írtam egy újabb pvps ötletet ránéznél? (pvpszerver/voltmár felhozva párszor de véleméynt csak egyszer írtál ircen hogy nem rossz ötlet még t11 körül)
 24. Custom Arena Buff/Nerf

  Túl sok problémát okoz world-ön a scale, ezért arra jutottunk, hogy visszarakjuk a régi resilience-t, fatigue-t world-re, PvP instanceokban marad természetesen a scale, de world-ön teljesen megszűnik.
 25. MoP Guild Progress Topic

  Elmenni nem mentünk el, csak elég volt t14 contentből és szimplán nem raideltünk kb. január/február óta. Egyelőre 10-esben próbálkozunk több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel. Btw. még előző ID keddjén lement Ji-Kun is 10 HC-ban.
 26. Custom Arena Buff/Nerf

  Nem ezt írtuk+ az mop előtti season volt. Én találgattam hogy mire érted a lock nerfet de aztán írták hogy visszakerütl egy nerf. Az hogy az jogos e én nemtudom/nem is akarom eldönteni. Ez az egész topic részben a hunter priest kombó miatt jött létre eredetileg ha visszaolvasol még én is írtam róla.
 27. MoP Guild Progress Topic

  pandemonium DIK! visszajöttek? vagy nem is mentek el?
 1. További tevékenységek
×