Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Raiven

  Mop bugok

  A videó WOD kieg. előtt lett feltöltve pár hónappal. Szóval egy teljes kiegészítőn keresztül, majd két éven át így működött ha jól értem. Nem így akarták, hogy viselkedjen de MOP elejétől végéig így maradt mert nem tudták megcsinálni, de a tauri igen? Hol a blizzlike ebben?
 4. Ceritoxi

  Mop bugok

  "blizznél valaki nem tudott programozni". Ilyen kijelentést azért vigyázva tennék, olyan évek óta jelenlévő bugok mellett amiket ezen a szerveren fel lehet lelni. Mármint az nem hinném hogy intended hogy 1-2 lockal keresztül tudsz úszni egyész Soo-n aztán azt a bosst ütöd amelyiket szeretnéd. Meg az se tűnik validnak hogy siegecrafteren nem tud lespawnolni az shredder ha odadobsz a helyére egy pengét. Van még sok ilyen de hosszú lenne felsorolni. Egy egész könyvet lehetne írni belőle. Arról meg már nem is beszélve hogy még nem találkoztam olyan classal vagy akár spellel ami pontosan olyan szorzókkal rendelkezik mint amit egész egyszerűen ki lehet olvasni wowheadről. Ha már a feral a téma, akkor ott példának okáért számomra teljesen indokolatlanul a rip nagyobbat a rake pedig kisebbet üt mint kéne. És még csak nem is az van hogy valami más patchből lett behúzva az érték. Teljesen eltérő sehol fel nem fellelhető random számok vannak használva. Nem mondom, megvan a varázsa, hogy szénné lehet bugolni a játék látszólag minden részét (néha kimondottan fun), de lássuk be ezek nem jófejségből kerülnek be, hanem mert taurinál "valaki nem tudott programozni".
 5. Aithne

  Mop bugok

  Bocsi de ez retailen is bug volt (tooltipből elég egyértelmű hogy nem így akarták hogy viselkedjen), az olyanokat sokkkkkkal óvatosabban implementálgatjuk csak úgy. Általában az ilyenek keresztbe-kasul szarják a spellrendszert, mert blizznél valaki nem tudott programozni.
 6. Drogosnak magyarázni, hogy függő...
 7. Raiven

  Mop bugok

  Persze, az világos volt hogy új Rip megy fel a másodikra, és csak utána lehet megint az elsőt extendelni. Azt elfelejtettem leírni.
 8. Pallesz

  Mop bugok

  Videóban minden egyes target switchnél egy új ripet castol ki a 2. targetre hogy az első targetes ripet újra extendelni tudja ami alapból dps- lenne energy szempontból, a dotclip miatt éri meg mivel a dot a teljes extended duration alatt is az első apply szerinti statjaid alapján sebez(trinketproccok stb) Wodtól kivették a dotclip mechanikát h liveban frissüljön minden dot. A pandemic része nemtudom változott e később. gondolom igen (fun detected)
 9. Raiven

  Mop bugok

  Itt egy videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=XQDqUCajqwA&t=66s Van a Rip nevű spell, ami egy single target bleed. Amikor felteszed a targetre és ráütsz Mangle/Shred spellekkel, kitolja az uptime-ot, összesen 6 seccel hosszabíthatod meg. Elviekben úgy kéne működnie, hogy ha felteszed egy targetre, kiütöd a 6 secet 3 Mangle vagy Shred spellel, és felteszel egy másik targetre még egy Rip bleedet, akkor az eredeti Rippet újra tudnod kéne 6 seccel hosszabbítani. Így végtelen ideig fent lehetne a legelső Rip. Amennyiben a target életereje 25 százalék alatt van, a Rippet tudod frissíteni Ferpcious Bite spellel. A videóban a srác Droodfocus addont használ, így amit feltesz Rippet, Ferocius Bite ikonnal jelenik meg, mivel a 25 százalék alatti dummykat üti, ettől csalóka lehet a videó, mivel nem a Rip ikonja jelenik meg számlálóval. Ez az addon sajátossága, így egyszerűbb érzékelned mikor tudsz Rip uptime-ot frissíteni Ferocious Bite spellel, de attól még a Rip idejét mutatja. 1:10 körül kezdi ütni a dummykat, ott kivehető amiről beszélek. Tehát elméletileg bármeddig fent lehet egy Rip, gyakorlatban persze biztos nehéz. 1,5 millás tickekkel szerintem komoly kiesés (PVE). Retail logokat elnézve több targetes fightokon irdatlan mennyiségű Rip sebzéseket láttam, tehát számomra meggyőző a videó és valahogy így működhetett. Az sem utolsó szempont, hogy játékstílust is változtatna több targetes bossokon.
 10. Sontii

  Mop bugok

  Szerintem segítene ha belinkelnéd ide és elmondanád milyen működést vársz. Ki lehetne vesézni. Időnként fel-fel tűnik a fórumon @Ay-wod aki azért sejti mi fán terem a Druid, lehet tudna mondani valamit. De persze senki nyakába nem akarok varrni semmi melót Egyébként ne lepődj meg, voltak bugok amik javítására éveket kellett várni és valószínűleg még vannak és lesznek is. Bár az érem másik oldala, hogy volt bug ami nagyon sokáig bent volt, report sem volt róla és Chris első szóra javította ~10 perc alatt.
 11. Javaslom h phalanx kapjon egy közösségi media szakértői rangot, rengeteg forumozonak van facebookja és nem ártana ha valaki végre felnyitná a szemüket pár index cikk belinkelésével.
 12. Last week
 13. Raiven

  Mop bugok

  Üdv. Legalább egy éve figyelek egy bejelentett hibát bugtrackeren. A hibajegyben a druida egyik dps talent spelljéről van szó. Videóval alátámasztott, de retail logok közt se kellene sokat keresgélni hozzá, szemmel láthatóan nem működik úgy ahogy kellene. Önmagában nem is csak a sebzésről van szó, de mechanikailag is megváltoztatná a talentet. Néha-néha visszanéztem rá bugtrackeren hátha van vele valami, írnak-e róla valamit, lesz-e vele valami. Nem játszottam eredetin, így biztosra nem tudom állítani hogy, így vagy úgy meg emígy kellene működnie, viszont ha igen akkor rengeteg újdonságot hozna a nagyon szeretett classomnak. Kérdés: Nincs ilyen -szerintem- fontos dolgokra, mint egy class mechanikájának kijavítására igény, vagy erőforrás? Mindent elvisz az új kiegészítő fejlesztése? Ha rossz a hibajegy és most működik jól akkor levenni azt? Mik élveznek előnyt ha nem a classok kijavítása? Elvégre ez mind PVP mind PVE, mivel mechanikáról van szó. Esetleg én látom rosszul ezt a témát? Köszönöm.
 14. dhonk mikór jön visza üzleti útjáról?
 15. Fórumon nincs devrang, és csak az én előléptetésem miatt szerintem mindenki lusta lesz csinálni ilyet + fölösleges is lenne.
 16. Még mindig azt írja, nem azt, hogy játékos. Fixelni kellene...
 17. aithne utal ugyhogy tamogatom #leamoderacioval #freespamestate btw mint latod oxym is supportol
 18. Rég nem játszik itt már 5-6k játékos, a fórum aktivitás is drasztikusan lecsökkent az elmúlt években. A supportot tudomásom szerint Mokeszli tökéletesen ellátja időtlen idők óta. A modok csak lézengenek itt extra jogokkal, állandó biztonsági kockázatot jelentve besértődés esetén. Még csak azt sem lehet mondani, hogy segítenek a nem valódi support jellegű kérdések/kéréseknél. mert azt általában az egyszerű játékosok szokták. Legion-nak nyoma sincs a horizonton, ami azt sejtetné, hogy kellhetnek még, egyszerűen okafogyottá vált a létezésük, minek megtartani még őket?
 19. Itt a vég, már csak bajok vannak! A support részleg népszerűsége túltesz a fórum többi részén.
 20. Nocsak-nocsak https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/10/16/bitcoin-rehab-letesult-a-kriptofuggoknek-egy-skociai-kastelyban/
 21. Soon™ Jokes aside, Sadly no one knows that, but might be a ptr still in this year or early 2022 (but low possibility) But on weekdays you might catch one of the developers doing streams on legion. You can check on https://changelog.tauriwow.com/?category=legion what's happening.
 22. Does anyone know when legion will come out?
 23. Vajon mire kellene kicserélni a Warcraftban a war szót? https://www.youtube.com/watch?v=RWAbPSs8Cs0
 24. https://prohardver.hu/hir/windows_11_komoly_csapast_merhet_pc_csalo.html
 25. Hagyjuk a hét napjait! Ennyi váltás után már senki sem tudhatja, hogy melyik szabad még...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...