Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Részletkérdés, ennél még az is jelentősebb gond, hogy lesz e itt még élő ember a botokon kívül, hogy ne csak a helyben toborzott csövesekre keljen alapozni.
 3. Pedig most van nyitva az ablak, most van értelme
 4. A repu listában az ölendőnél pipáld be a war rublikát.
 5. Én is gondolkodom egy ideje azon, hogy szervezek egy tüntetést Chris ablaka elé hajnal 3 körüli időpontban. Csak hát korábban kijárási korlátozások voltak, manapság meg még éjszaka is qrva meleg van, így valószínűleg őszre tolódik a dolog...
 6. Sziasztok Warriation Kis help kéne, Magram Alliance küldihez Friendly reput kéne elérni a Magramokkal, ezt úgy lehet, hogy az ellenséges klánt, a Gelkiseket öldösöm. De velük már friendly vagyok, nem tudom őket megtámadni, csak a magramokat, akiket meg pont nem kéne. Ötlet?
 7. Ma reggeli hír hogy leállt a munka a blizzard háza táján, tüntetés megy és bezárták a stúdiókat. Nice, mi lesz itt még......
 8. Ember, vannak akik nem akarnak beemósodni attól a világtól...
 9. Yesterday
 10. A retailos mop/wod/legion pvp volt a legjobb szerintem csak tört szervereken nem tudták megcsinálni. A baj az hogy a tauris mop nem a retailos mopra hasonlít hanem a retailos bfa/shadowlandsre. Amúgy dk most egy játszhatatlan szutyok retailon, szal nem minden jó ott se. Amondó vagyok hogy go FFXIV
 11. Hát MOP előtt TBC-ben játszottam egészen komolyan véve a 2v2 arena-t (btw, vannak Rebornos 2v2 logok TBC időből?:D) és akkor még eléggé kiegyensúlyozottnak tűnt, vagy csak az idő szépíti meg.
 12. Miért ne hasonlítana, ugyanaz a játék. PvP balance sose volt, viszont az is elmondható hogy minden class játszható highraten, csak ezt törtön 100 aktív játékossal soha nem fogják reprodukálni. Aki akar hacsak rövidtávon is talál minőségi contentet a játékban, de hosszútávon főleg régi játékosoknak unalmas már a játék. Jó lenne ha kialakulna egy új iparági standard az mmoknál, mert a jelenleg minden kint lévő vagy béta játék több sebből vérzik.
 13. I wanna move my character from account and from faction. And I have some questions. Can I move them with the looms I have? Will the characters from the new account have the legendary cloack effect too when my full geared char is moved?
 14. Nekem teljesen mindegy lenne amúgy hogy mi lenne a storyja a következő patchnek, csak legyen normálisan megcsinálva, legyen benne kreativitás raidek téren, pvpbe meg ne legyen valami ultra broken a másik pedig használhatatlan szar. Most hogy jobban belegondolok retail hasonlít a taurira lol (no offense)
 15. chad falanksz destroying blizzard with facts and logic
 16. A Blizzard már a második hulladék kieget szállítja zsinórban, ergo kifogytak a normális ötletekből. A vezetés viselkedése a legrosszabb törtszervereket idézi, avagy a lényeg, hogy lehúzzunk titeket, kaptok amit kaptok, mivel mi tudjuk mi kell nektek, a tardok sírását meg lesz*rjuk. Jól elásták magukat, csoda kellene, hogy kimásszanak a gödörből. A sebzett vadra meg ugrik a közösségi média , mert a gyűlölet az jó, és több a bevétel is ha több a néző.
 17. Wotlk után minden kiegészítőnél mondogatják az emberek hogy a következő lesz az utolsó. Nincsen semmi alapja. A további kiegészítők sorsát az dönti el hogy a játék nyereséges-e a cég számára.
 18. Nemrég allottam egy pletykát miszerint shadowlands után valszeg nem lesz több kieg, classicot meg elviszik wotlk-ig és ott megállnak. Emellett még a Kaliforniai Blizzard-fiaskó is komolynak tűnik. Tud valaki valamit ennek a pletykának az alapjairól?
 19. If it's not stated on the main page, here is a quick tip: you need to download the new launcer and log in trough there first, after doing that one time you can log in as usual. Something something system typo.
 20. Last week
 21. How can I put the game in spanish and use the WOD textures?
 22. Phalanx

  jo videok

  https://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg
 23. I want to know port numbers for this server for port forwarding.
 24. Hello I already change the realmist to my client mop ,when I put muy account name and pasword the game tell me then I need have an account in battle net and dont let me in .Exist any solution to that sorry for my english
 25. https://index.hu/belfold/2021/07/23/az-online-agresszorok-lathatatlannak-erzik-magukat/
 26. selyy

  Troll quest bug

  Dobd el és relogoj megolja tegnap nekem bevált .
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...