Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Xerodus

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Egyébként részben igaza van KillerOzzy -nak is eltekintve a kifejezés módjától. Valóban nagyjából 1 hétig (mivel utána úgyis szezonváltás lesz és lehetőség lesz a játékosoknak nagyobb gear elérésére) de ezalatt az 1 hét alatt a Tauri és az Evermoon játékosai szenvednek legtöbbet BG-n. Lehet jó döntés lett volna ez időre a cross PVP-t kivenni (ha lehetséges - nem értek hozzá )
 4. Daniel

  WoD újítás - Ami kimaradt

  lehet h simán szarul játszol
 5. KillerOzzy

  WoD újítás - Ami kimaradt

  szerintem ez most ugy ahogy fel ért egy harakirivel XD na mind egy ovábi jó játékot mindenkinek megyek vissza eredetire sziasztok
 6. KillerOzzy

  WoD újítás - Ami kimaradt

  nem számít be fejeztem a taurit. be léptem az evermoonos karakteremre ami ilvl 478 és szarrá aláztak bgén az ilvl 496os karakterek éljen a cross realm bg nagyon örültem nektek és enek a 4 - 5 év gamelésnek 2 év kihagyás után ere jönni vissza kész vicc
 7. Kayon

  Warriors of Darkness vendorok

  köszi
 8. Pallesz

  Warriors of Darkness vendorok

  reloggolj és karakterválasztónál játékban
 9. Kayon

  Warriors of Darkness vendorok

  Sziasztok bocsi a felesleges kérdésért de a boostot hol lehet aktiválni?/használni, Választ előre köszönöm.
 10. Chris

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Egy change realm gomb, vagy relog után megjelenik a jobb felső sarokban a boost.
 11. KillerOzzy

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Nem tudommirőlvan szó évek óta wodozom most belépek mert akkor már ki őróbálom a shamant erre semi XD se lvl 90 se semmi XD semmi gond fel huzom maxra így is ugy is mostmár mert gecire meg tetszet a karakter tökéletes lett szóval puf am igen szeritem is böségesen elég lett volna a vendorokat meg változtatni az elérhetetlen tárgyakat kicsit értelmesebbre tenni hogy elérhetőbek legyenek de nem instant fullos szettek és proffok mert meg valjam az öszintétt heti két játék alkalmam volt anno a dkámal amit szarházi modon tank crit pvp dkra tettem sokat szenvedtem velle hogy meg álja a sarat a fullos szettesekel még ha tescós is volt erre most ez XD na mind egy ti tudjátok csak azértt tisztelhetnénk már a régi játékosokat is _Ö evermoon migration yes Wood migration no XD kb van annyi időm és energiám a wodos karakterekben mint pl a taurisokban mert el mondom nagyjából csak pvp zek ami lvl 85 után ugyan anyi időt vesz igénybe mintha tauris lenél XDD naaaa de mind egy is továbi szép nagyot mindenkinek
 12. Chris

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Ennek meg vannak az okai, ez egy promóció, ami szeptemberben véget ér. Nem feltétlen, az értékesebb cuccokat, direkt nem raktuk be vendorokhoz. Valóban érinti elég nagy mennyiségben, de nem 100%-osan 1 hét múlva azokat a cuccokat honorból lehet kiszedni, ami wodon 1-2 óra alatt megvan (de lehet sokat mondtam) A szakmázásról már régen ment a diskurálás, hogy ne kelljen vele szívni, azért lett megcsinálva. Igyekeztünk úgy megoldani, hogy a gazdaságot ne tegye teljesen tönkre. Annak meg nem igazán volt értelme, hogy rohangáltál az egyik vendortól a másikig és húztad fel a szakmát farmolás nélkül, nem egyszerűbb ezt gombnyomással megoldani? Minden kiegben könnyebbek lesznek kb az előző dolgok. Ez is kb egy ilyennek tudható be. Teljes mértékben megértem azt a jellegű felháborodást, hogy megdolgoztál érte és már nem ér sokat. De hát minden content/kieg váltásokban hasonlókat tapasztalhattál.
 13. Xerodus

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Személy szerint egy viccnek tartom amit a Warriors of Darkness realmon csináltatok. Ha megengeditek elmondom miért,ha nem akkor törlitek a kommentem... A WOD azért volt számomra/sokunk számára jó szerver hiszen gyors fejlődési , szakmázási lehetőséget nyújtott.Nem kellett órákat farmolni egy-egy itemért. És még sorolhatnám miért .. de ez most nem is erről szólna. Én megértem azt is,hogy valahogy játékosokat kellett szerezni a szerverre és pont kapóra jött a szezonváltás,nade! -> Kapott minden account 4 darab ingyen 90-es karaktert - Négyet?Komolyan? Akkor már miért nem lehet korlátlan számú IvI 90-es karaktert készíteni? Nagyjából ugyanott lennénk.. Azzal,hogy a profok instant felhúzhatók hazavágtátok TELJESEN a WODOS AH-t , ki is vehetitek a szerverről.Hisz az a 4 IvI 90-es karakter 8 maximális szintű szakmát jelent bármiféle megerőltetés nélkül! Azzal,hogy season14-es full Tyra szettet tettetek lehetővé minden játékos számára,telibe lettek ______ a régi játékosok,akik "megszenvedtek" a PvP cuccért. Kérdem én? Ha a WOD-on változtatunk akkor az nem lesz hatással a Tauri és az Evermoon realmre ? Dehogynem! RF-re úgy fognak beszállingózni a pvp cuccban virító egyperces* WOD-os játékosok,hogy csak nézni fognak a Taurisok,Evermoonosok és azok a PvE WOD-os játékosok is akik ugyanúgy "kiharcolták" a geart. Ha valóban ennyire fontos volt az "új" játékosok szerzése a szerverre,akkor miért nem vágjuk már haza az egész PvE cross realmet is? Adjuk meg a WOD-osoknak a content legmagasabb PvE gearját is..hisz FUN szerver! Senkit nem akartam ezzel megbántani,csupán a véleményem írtam le és elnézést kérek a helyesírási hibák miatt is.Tudom,hogy sokan fognak támadni emiatt,de muszáj volt kinyilvánítanom a véleményem ezzel kapcsolatban. // Egy ősidők óta WOD-os játékos :)
 14. Jackcarver

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Bent lehetnének a vendorok a többi városokban is nem csak og és sw.
 15. Chris

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Igen @Asgaard, @Samooka mostani alapgemeket/enchakat be lehetne hajítani egy vendorba. Koszi a visszajelzést. Pár wodostól még kellene visszajelzés ezekről.
 16. Jackcarver

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Legyenek az új vendorokban bent a régi vendorok old content alapanyagai is.
 17. Asgaard

  WoD újítás - Ami kimaradt

  egy pvp fun szerveren senki sem akar azert egy karaktert huzni/boostolni hogy azon legyen neki jc stb proffja hogy tudjon maganak craftolgatni vagy epp goldot farmolni h mastol vegye ptren levo gem/enchant vendort siman belehetne rakni, glypheket meg auto learn vagy azoknak is vendor
 18. pronnee

  New Players Bundle (NPB)

  this is just for evermoon,sorry
 19. Aithne

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Az összes gem/glyph/encsa reci és alapanyag elvileg elérhető.
 20. Optimal

  New Players Bundle (NPB)

  Would love it if you could send me and my bro some! We just started a few days ago. Optimal Tauri WoW server Achieve Tauri WoW server Thanks!
 21. Samook

  WoD újítás - Ami kimaradt

  Gem, Glyp + Enchantokat hiányolom
 22. MarcŽ

  Account wide friend list

  Üdv Bővebben nem is nagyon tudom kifejteni, szerintem magáért beszél, nagyon hasznos lenne. Ha volt már róla szó, akkor sorry, keresővel nem találtam hasonlót.
 23. Pallesz

  Warriors of Darkness vendorok

  eddig is max azért kellett gold hogy megvegyél vmi túlárazott dolgot ahból, így nemlátom a problémát avval ha a vendorok msot kiváltanak midnent
 24. Csolaszol

  Warriors of Darkness vendorok

  Hát, glyphekre gondoltam pl, meg jc-s recikre. Így nem kell végigszívni a naponta felllogolgatást, research-elést, és kereshettél a sok lusta emberen. Így már kb tényleg nem lesz semmi értelme ah-nak. Alapanyag lesz vendornál. Lesz 4 boostod, ha kell valami, tolsz egy boost-ot, egy kattintással felhúzod a profot maxra, és még az összes recid is meglesz. Eddig legalább lehetett számítani a lusta emberekre, akik nem szántak rá 2 napot, hogy felhúzzanak egy 90-es karit, és kimaxoljanak egy profot. "Nem feltétlen 5.4-es recepteknél csak naponta lehet majd gyártani alapanyagot így azoknak még mindig boven lesz értéke mármint a kész itemnek." Azokhoz 30 40 napnyi napicd-s anyag kell, ami wodon goldcap feletti értéket fog képviselni, és nem fog AH-ba bekerülni egy se. (Szerintem.)
 25. pronnee

  New Players Bundle (NPB)

  sent
 26. PvE Fegyó esetleg? (fury warinak?)
 27. Alexisdelarue

  New Players Bundle (NPB)

  Me and my girlfriend started playing a couple days ago and we're having a blast so far! Thanks in advance for the help. Chars are: Diorveth-Evermoon Cassiera-Evermoon Both horde.
 1. Load more activity
×