Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Tarko

  Általános PC HelpDesk

  Lassú a winyo, ha fps jó akkor a lod(kép elöltöltés) miatt csinál ilyet leggyakoribb hiba laptopoknal is. De valóban lehet ram ha kevés de ha van 4gb azzal nem szabadna csinálnia. Esetleg egy pendriveot megéri beállítani lapozonak (nem tudom hogy nevezi Windows de jobb click sajatgepben és valami beállítás memoriakepnek vagy lapozonak nem nemlekszem) kicsit dob rajta. Másik megoldás ha a lapozofilet teszed te magad át de az bonyolultabb. Kövi megoldás veszel ssdt, vagy ramot.
 3. Luwen

  "The Emperor's Way" quest

  Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a The Emperor's Way küldetéssel kapcsolatban, ugyan is nem tudom elkezdeni. A q list üresen áll, a chapter IV-et már befejeztem, a Timelessre átvezető küldetést megcsináltam, illetve ott még egy jó pár küldetést. Rare ölés, elit ölés, coin gyűjtés , archiereus of flame már mind megvolt. A repum maxon és 150k+ coint is összegyűjtöttem. A 600as köpeny van rajtam, de küldetést se egész Timelessen nem kapok, sem a Tavernban, sem Mogu felett. Már mindenhol körbenéztem,segíteni sajnos még senki sem tudott. =( Előre is köszi az ötleteket.
 4. Petykó

  Az Off offolója!

  mi egyszer kizartuk magunkat transzporterbol haveromekkal, kb 2 oran keresztul probaltuk kinyitni a felso ablakot, hogy be tudjon valaki maszni a kulcsert, mindekozben kihivtak rank a rendorseget, haveromnal se forgalmi se jogsi (mind a ketto az autoban), fun times
 5. MetalM0kus

  Bloody Rare

  Köszi csak kezdtem kétségbe esni hogy fél évig nem találtam
 6. Aithne

  Quest teljesítés bug

  /script LeaveParty() attól még csodákra képes.
 7. Aithne

  "'Connected''

  Login screen/System button/Network settings, tick the first one.
 8. Aithne

  [MAC OS] Play on Tauri with another client

  It's probably not. http://devil.tauri.hu/~aithne/mac.php
 9. Aithne

  Általános PC HelpDesk

  A háttértár az a vinyó (vagy épp SSD, de szerintem neked nem az van). Egyébként meg én inkább ramra gyanakodnék, ha az kevés, az is generál ilyeneket.
 10. Aithne

  Villámkérdések - Villámválaszok

  Mert wowhead időnként változtatja, és elég kellemetlen integrálni ezeket a változtatásokat.
 11. Sashamolod

  Armory

  It is necessary!!!
 12. Soldier Legend: Mastery Damage Caused by Cloak! Will this BUG be repaired?
 13. Soldier Legend: Mastery Damage Caused by Cloak! Will this BUG be repaired?
 14. Soldier Legend: Mastery Damage Caused by Cloak! Will this BUG be repaired?
 15. Soldier Legend: Mastery Damage Caused by Cloak! Will this BUG be repaired?
 16. Avaren

  Bloody Rare

  Szia itt: http://mop-shoot.tauri.hu/?npc=18697 és igen
 17. Yesterday
 18. GeryFlash

  Más nézőpont

  Más nézőpont, igen. Még hozzá egy elég szar.
 19. MetalM0kus

  Bloody Rare

  Helló volna egy kis gondom már fél éve keresem Chief Engineer Lorthander-t de soha nem találom a 3 heylen ahol spawnolhatna valaki látta már? Csak ő hiányzik hogy kimaxoljam az outland explorert és nagyon zavarja az OCD-met hogy nem tudom megcsinálni. Ha valaki látta már akkor írja le legyen szíves.
 20. Dexter

  Quest teljesítés bug

  Nem.
 21. wtmalex

  Quest teljesítés bug

  nem vagy raidben?
 22. Ieavemylife

  Az Off offolója!

  A minap elmentem dolgozni. Hazaérve láttam, hogy nincs meg a lakás és kapu kulcsom.. Mitévő legyek, gondoltam én. Bemásztam a kapun és jobb ötlet híján betörtem az ablakot, ahol bemászva sikerült bejutnom a lakásba. Üsse kő, gondoltam. Másnap hívom az üvegest meg akkor már a kapun és a bejárati ajtón is ki kellene cserélni a zárat. Csöngetnek. Megjött a lakatos. Kimászom az ablakon és mit látok? A kulcs belülről benne van a kapuban. Mivel zár már nem kell, most baszhatok ki kb 20ezret az ablakra.
 1. Load more activity
×