Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Sontii

  Party panel question!

  https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/5116231949 Check out these.
 3. Madvision

  Party panel question!

  Hi, i doubt you can remove it :-/ the best chance for you is to move party frames of that weird addon. I bet you can move it as every other addon of this kind.
 4. ZeroCool

  Party panel question!

  Hello guys! I have a small problem that I honestly dont know how to fix. Everytime I go into a party, a thing appear on the left, is like a panel with "options" and I dont know how to get rid of it, or if its possible. The thing is that the the first two of party members are collide with that thing and looks annoying, I tried to move the position of party icon thru the SUF addon but can't simply do it. It is possible to remove that option panel that is shown in the follow picture? Photo: https://imgur.com/a/r2xYWbM
 5. selfcontroll

  Forma-1

  Már többször volt róla szó, hogy a Tauri nem csak a WoW-al foglalkozik, de nem gondoltam volna hogy ilyen széles körökben mozognak. Amúgy az eddigi név sokkal jobb volt.
 6. Arsenal

  SoloQ- Kérdés

  Igazabol maga az endgame content szerintem is undorito. 8.1 elott rengeteget twinkeltem es nagyon fun volt, de nem volt semmi gyakorlati haszna a freehold boostokon kivul, de blizzard szereti elkurni a fun dolgokat. Viszont most 8.3-al lehet mar farmolni majd a mountokat island expedition-on, szoval talán megint lesz ertelme a twinkelesnek, ezert huzok egy twink lockot.
 7. Yesterday
 8. Vapid

  SoloQ- Kérdés

  havonta kernek el penzt erte ugyhogy szerettem volna a leheto leggyorsabban tuljutni ezen az undorito szaron, de annyira unalmas es lelekolo volt hogy inkabb unsuboltam ha leszarnam az egeszet akkor lehet hogy en is elfogadhatonak talalnam ezt a rendszert
 9. Arsenal

  SoloQ- Kérdés

  Igen.
 10. Ieavemylife

  SoloQ- Kérdés

  Most kínlódjak classicon hónapokig, vagy kínlódjak bfa-n ami egy rakat szar puszta makacsságból?
 11. wtmalex

  Forma-1

  The virgin Blizz vs chad alpha Tauri
 12. Daniel

  Forma-1

  https://index.hu/sport/forma1/2019/10/16/alpha_tauri_toro_rosso_red_bull_racing_nevvaltozas/ ALPHA TAURI
 13. Prophet

  pleading

  Legion actually fixed pvp to some degree, it's only ruined to those who actually liked the dumpsterfire that pvp was since vanilla.
 14. Arsenal

  SoloQ- Kérdés

  Szervezz bojkottot, eredetizzetek amíg nem lesz az, amit akarsz.
 15. Ieavemylife

  SoloQ- Kérdés

  És? Nincs elég player ahhoz hogy teljesíthető legyen blizzlike körülmények között az achit. Ahogy a 40 fős bg-s wineket sem lehet megszerezni már, erről Chrissel kéne beszélni hogy találjon ki valamit, mert az ötletem úgy ahogy van a feledés homályába veszett. Egyébként mi is ebben gondolkodunk hogy a 3s 100 aréna win-t guilden belül 6-7 emberrel 5 meccsenként csere-berével szerezzük meg, erősen elgondolkodtató. Nem gondolom hogy bármilyen szabályt megszegnénk vele, mert nem trade-ről van szó.
 16. Arsenal

  SoloQ- Kérdés

  Ha grindként fogod fel, akkor tényleg grind, de ha nem akarsz 2. héten exalted lenni mindenből, akkor normális tempóban (szerintem) nem tűnik grindnak.
 17. Vapid

  SoloQ- Kérdés

  sajnos egyre kevesebben wowoznak eredetin is mindig remenykedek hogy lesz valami kieg ami megmenti a jatekot de amig olyan inkompetens majmok fejlesztik akik szerint a worldquestes repugrindek elfogadhatoak addig hiaba
 18. Last week
 19. Arsenal

  SoloQ- Kérdés

  Kene meg egy 27 ezer player, 30 ezer playerrel mar porogne minden rendesen.
 20. Sontii

  SoloQ- Kérdés

  Ez nemhiszem, hogy megoldás lenne arra a problémára, hogy kevesen játszanak. Vagy neked az az élményed, hogy tömegek tengődnek questekkel? Amúgy jöhet, ugyanis ez érdemben nemigen változtat semmin.
 21. Vapid

  pleading

  i mean it has mythic+ and actual world content, which should be more interesting here since private servers have no phasing pve rotations are also decent and raid content was also great from what i hear
 22. Hightemplar

  SoloQ- Kérdés

  Legyen több xp bg-re és lenne low level bg mint régen, azt nagyon adnám.
 23. Csolaszol

  [Website] TauriBay v2

  Az a chatlogos cucc is jó volt ez előző verzióban. A karakter, kredit, meg raid hirdetős. Arra van esetleg terv, hogy az újba is bekerül?
 24. Rock84

  SoloQ- Kérdés

  Valamivel kéne díjazni, motiválni az embereket hogy join-oljanak. Valami ami nem game breaker, de azért motiválja, mondjuk custom coin mount-okra, vagy low lvl pvp gear token, vagy akarmi 3x vagy 5x xp vagy Honor point, tudom is én csak érdemes legyen. Szeretek arénázni, de mikor a társam nincs fent vagy ritkán van akkor ez mindig jó szórakozás...lenne...
 25. Bliser

  [Website] TauriBay v2

  A heten kezdtem el csinalni a karakterek frissiteset. Kb a heten kint lesz ujra az achievement lista
 26. Sashamolod

  pleading

  Then I have no chance...
 27. Sashamolod

  pleading

  What do you mean overall? I don’t understand this part, farming local quest all day long/mythic+ ,on this the content ends but pvp will also be finished already
 28. Sontii

  SoloQ- Kérdés

  Rating egykalapalávevés helyett esetleg bg/insta közbeni párhuzamos join (ahogyan lfr-nél) segítene. Még akkor is, ha az insta/bg stb idejére pauzálná a keresést. Jó volna ez, ha játszanának annyian, hogy mindig hívjon rögtön. De így sosem fog.
 1. Load more activity
×