Ugrás a tartalomra
TauriWoW Community

Összes tevékenység

Ez a hírfolyam automatikusan frissül     

 1. Utóbbi 1 órában
 2. Az Off offolója!

  Szerintem nagyon szánalmas a milo gyerek, én nem is értem miért foglalkozik vele az ellenzéki média. Csak egy random megélhetési troll a sok közül(itthon is rengeteg ilyen van). Lehet hogy jól hangzik 1-2 mondata, de nehéz ezeket az embereket komolyan venni, ők is kb ugyan azt képviselik mint ami ellen harcolnak csak a másik végletből. Bannon, miló élteti a mi kis kormányunkat, miközben itthon full alternatív valóságot építenek, buborékban élnek az emberek, személyi kultusz van, nem hajlandóak a vitára, letagadják a valódi problémákat, közben ezek ellen szólalnak fel... Valószínűleg a milo gyereknek kb fingja sincs hogy mi megy itthon, csak látja orbánt bevándorlózni, de azt már valszeg nem tudná megmondani hogy melyik a legnagyobb kissebbség itthon.
 3. Ma
 4. MoP Guild Progress Topic

  sajnos jack foglalt, asgaard-ot meg nem érdekli FeelsBad
 5. MoP Guild Progress Topic

  Összejött a Dream Team?!
 6. MoP Guild Progress Topic

  Itt mindenki használt már ki bugot, szerintem ez a kérdés már túl van tárgyalva, de ha nem akkor ez van. Sokáig szenvedtünk valamivel ami üthetetlen volt önhibán kívül, az az idő ami elment arra, hogy az üthetetlen boss-t tryoltuk, visszajött azzal, hogy kihasználtuk egy olyan lehetőséget amit nem lett volna szabad, ennek ellenére nem kellett volna ezt tennünk, aláírom. A kép mosolyt csalt az arcomra, köszi Asgaard.
 7. MoP Guild Progress Topic

 8. MoP Guild Progress Topic

  Reunited Nations pog to the champ!!!!!!
 9. MoP Guild Progress Topic

  Ne haragudj, de ez a topic a progress guildekről szól. A bugkihasználókat itt kell jelenteni: https://community.tauriwow.com/index.php?/forum/6/
 10. MoP Guild Progress Topic

  Az nem ez a topic...
 11. MoP Guild Progress Topic

 12. MoP Guild Progress Topic

  Visszatérünk
 13. Forma-1

  Sima RB 1-2 lett volna. Ricciardonak szerencséje volt hogy pont egy ilyen pályán ment el a 7-8. fokozat, ahol használni sem kell.
 14. Az Off offolója!

  Na így 2 nap után, ahogy olvasom mennyire utálja a média Milo-t, eléggé nevetek. Én ott voltam az előadáson és kb minden mondata igaz volt.
 15. World of Warcraft: Battle for Azeroth

 16. Forma-1

  Hát, ez dögunalom volt. Ricciardo megérdemelten nyert, Verstappen szépeket előzött.
 17. Blackrock Orc Disguise

  Chiselgrip table at coordinates (45:46) is what gives you a new disguise.
 18. Blackrock Orc Disguise

  For the quests "A Delivery for Thorg'izog", "A Delivery for Neeralak" and "A Delivery for Xi'lun", you are supposed to be given a Blackrock Orc Disguise in order to complete the quests. It didn't give me one, and I talked to Eitrigg to get a new one, but 1) there's two Eitrigg NPCs in the same place and 2) it doesn't have the option of obtaining a disguise. These quests have been bugged for a year now because last year, I tried the quest on my night elf monk. Now, I'm trying it on my blood elf, and it still doesn't work.
 19. Az Off offolója!

  Nem zavartattam magam különösebben, mert másodévtől kezdve már tudtam normálisan dolgozni egyetem mellett, azt pedig kapásból tudomásul vettem, hogy a management szerint minek mész bölcsésznek, ha nem éhen dögleni akartál. Igazából azt furcsálltam, hogy egyáltalán fáradoznak ilyen lófasz összegek "ösztöndíjnak" csúfolásával és átutalásával. Ez olyan, mint a melóhelyen a havi 2e huf bözsiutalvány, hogy el lehessen mondani, hogy béren felüli juttatások is járnak.
 20. Death Knight-Death Coil BUG

  Már kint van a fix.
 21. Death Knight-Death Coil BUG

  Nem azt kérdezte, hogy mi van most, hanem hogy mikor lesz javítva? Valszeg már hétfőn, lehet később.
 22. Tegnap
 23. Forma-1

  Akkor ezek szerint ketten vagyunk. Voltak évek, mikor tudatosan meg sem néztem ezeket a versenyeket. Elsimerem, hogy a város, a környezet szép és megvan a történelmi jelentősége. Felőlem még 100 évig rendezhetnek rajta F1-et, de vannak sokkal jobb pályák. De amúgy érdekes, hogy oké, nehéz pálya, hamar megvan a törés, de mindegyik újonc lehozta gond nélkül, többnyire egész jó teljesítménnyel, (pl. Leclerc, Gasly) de Verstappennek megint nem sikerült.
 24. Death Knight-Death Coil BUG

  Hát most hétvége van. Egyébként ha berakod a death coil glyphet, működik.
 25. Death Knight-Death Coil BUG

  Értem bocsi nem vagyok jártas a jelentésekbe nem szoktam. Mikor lesz ez javítva van valami infó róla?
 26. Death Knight-Death Coil BUG

  Már van róla report, de legközelebb ha találsz valamit, inkább bugtrackeren (bug.tauri.hu), ne itt.
 27. Death Knight-Death Coil BUG

  Sziasztok! Death Knight -Death Coil spellje bugos nem lehet Lichborne alatt magamra és a petemre se lőni heal ként Evade szót ír. Az illetékest kérem szépen javítsa így, nem teljes a PVP ezzel a hibával! Előre is köszönöm!
 28. Forma-1

  Crashtappen jól szét van esve, bár Monaco mindig is ilyen autótördelős pálya volt, emiatt akár érdekes is lehet a futam. Szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki rühelli Monaco-t, mint nagydíjat.
 1. További tevékenységek
×