Jump to content
Sign in to follow this  

About This Club

Egyszer valaki azt mondta, hogy "Make RP great again (on Tauri)!". Ha valakinek RP-zni szeretne lépjen be a csoportba

  1. What's new in this club
  2. Olyan emberek társaságát, illetve céheket keresek allis oldalon, akkikel elkezdhetnék roleplayezni, mert s zerintem ez sokkal izgalmasabbá teszi a játékot. Nevem Oledonat (gnome, rouge, level 26) Akinek kedve van segítségemre lenni, az írjon legyen szíves......
  3. Sziasztok! Talah Thera neven fut par honapja RP / fejlodo guildunk Night Elf orientalt az RP eddig es a guild rang felepitese is. De minden fajt es szintet szivesen latunk! Ingame Garolas neven megtalaltok. Illetve Discordon Gaerolas#1803 felhasznalo nev alatt. Guildunk level 25. Sok perk bonusz es jo tarsasag RPzni es fejlodni. Elune-Adore!
  4. Sziasztok! Én már régebben is RP-ztem a taurin (mondjuk akkor még Rebornon), most is szívesen ismét belevágnék (kb 2 év eredeti Argent Dawnos tapasztalattal immár). Taurin allis oldalon Shimbalaar néven találtok meg (cement sámi) Jelenleg a battlepeteket nyúzom, de bármikor rámírhattok.
  5. Elkezdtünk RP-zni egy páran (pontosan ketten). Ha akartok csatlakozni az RP-zésünkhöz, csinálj egy karaktert valami rendes magyar névvel (Az enyém neve pl Rátkai Ferenc). Egyenlőre a közpuntunkat a Goldshire mellett lévő "Horgászház" (ahol meg lehet tanulni skinninget, meg a leatherworkinget meg horgászni a stégnél) stégje elött lévő kis szigeten vagyunk. Ne rendes karival gyere, mert mi nem fjlődünk ,max ugye ha olyan szakmád van! Jelölj be friendnek (ugye Rátkai Ferenc egybe). Ha online vagyok akkor ott vagyok a sziget körül (ha nem írhatsz levelet vagy whispert), ha nem akkor meg küldj levelet. És anti-RP-sek lehetőleg ne jöjjenek.
  6. Minden, ami esetleg nem RP-ről szól, mondjuk "real life" (Úr Isten létezik ilyen ), vagy RP csak offtopic.
  7. Ide jöhet minden a WoD reealmen lévő RP-ről.
  8. Ide jöhet minden a Tauri realmen történő RP-ről.
  9.  
×